Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabakları falanda yerleştir uğraşmazsın sabah ama sen titiz hatunsun tozlanır dersin bir gramda toz yoktur evinde :)
Kızlar demiştim ya tokiye yazıldık diye facede grup var şantiye şefi falan foto paylaşıyo inşaat halini içinin falan gördük şimdi örnek daireyi döşüyolar bi de ikeadan çol güzel olmuş odaları koymuşlar banyo falan harika salonu görcez bakalım bi o kaldı nasıl hetecanlandım sevindim 1 sene var daha geçmemize ama sanki yarın taşıncaz gibimutluyum bu kiralar mahvetti bizi inş bir an önce oturmak nasip olur
Bugun Hira'min dogum günü, canimin cigerimin taa ici hiram evime nese hayatima anlam katan hiram canima can olan yoldasim hirammm![]()
Ayy benim esimde öyle bigün dişi bigün başı agrir da agrir dikkat çekmek için mi yapiyolar nedir haziran bebeleri gibi babalarida ayni; )Ben bıktım bu adamın kuruntularından artık. Oram ağrıyo buram ağrıyo acaba halsizim dinlenmem lazım uykum var. İnsan hiç mi iyi olmaz hep mi bişeyi olur. Bende her gün canım çıkmış halde bel ağrısıyla giriyordum yatağa bi gün laf etmedim böyle ya. Fenalık geliyo artık.
Allahım ona daha beter hastalık vermesin inşallah. Yoksa hastalıktan değil kahrından ölür
Bende olmadım hiç o kadar titiz hamileyken ilk ayı bi ara sardım evde yalnız kalıyodum hergün temizlik yapıyodum falan sonra dedim dur kafayı yicen bırak bi bıraktım o bırakış yetiştiğim kadar sıkamıcam kendimiHiç bu kadar titiz olmadım ben..olanlara da özenmiyorum işin ilginci
Hayırlısıyla geçip oturmak nasip olsun inşallah..bizimde ev alma planımız yaklaşık 5-6 aydır netleşti..şimdi 2.çocuğu düşünmeye başladık,bir an önce alalım diyoruz..sürekli ev araştırıp bulup,beğendiklerimize gidip bakıyoruz..
Mutlu yıllar o zaman fıstığa..iyi ki doğmuş
Bende suan kriz geciriyorum sabahtan beri cok iyiydik son dakka cildirdim artik sabrim kalmadi. Bir ton isle ugrastim bugun ev supurup sildim wc banyo balkon hipoladim 3 makina camasir cocuklarin banyosu mutfakta biriken bulasiklar gelen giden.. normalde erken uyur cocuklar 8 gibi bu saat olmus hala biri bi yandan anneeee biri oteki yandan agliyor. Yataklar serilecek kiz sut icin agliyor oglan ayagimda salliyorum miz miz fenalik geldi artik beyefendide kipirti yok kurulmus koltuğa. Kimsede vicdan kalmamisBen bıktım bu adamın kuruntularından artık. Oram ağrıyo buram ağrıyo acaba halsizim dinlenmem lazım uykum var. İnsan hiç mi iyi olmaz hep mi bişeyi olur. Bende her gün canım çıkmış halde bel ağrısıyla giriyordum yatağa bi gün laf etmedim böyle ya. Fenalık geliyo artık.
Allahım ona daha beter hastalık vermesin inşallah. Yoksa hastalıktan değil kahrından ölür
Sagol canimDoğum günü kutlu olsun prensesin![]()
Tesekkur ederiiiiz@cann10 dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillari olsun
Sagol pufpufummmHiç bu kadar titiz olmadım ben..olanlara da özenmiyorum işin ilginci
Hayırlısıyla geçip oturmak nasip olsun inşallah..bizimde ev alma planımız yaklaşık 5-6 aydır netleşti..şimdi 2.çocuğu düşünmeye başladık,bir an önce alalım diyoruz..sürekli ev araştırıp bulup,beğendiklerimize gidip bakıyoruz..
Doğum günü kutlu olsun prensesin, nice güzel yılları olsun inşallah:))Bugun Hira'min dogum günü, canimin cigerimin taa ici hiram evime nese hayatima anlam katan hiram canima can olan yoldasim hirammm![]()
Kuru mayayla yapılır canım o hamur nefis olur olsa da yesekSağol canım sabah kaçırmışım yazdığını. Aklımda bulusun bu :)
doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görürsün inşallah :)
geçmiş olsun paşaya
erkeklern geneli oyle canm benm esimde hasta olmasin basi agrisa agriyo agriyo diye diye geziyo evde ise gtmiyo o derece.Ben bıktım bu adamın kuruntularından artık. Oram ağrıyo buram ağrıyo acaba halsizim dinlenmem lazım uykum var. İnsan hiç mi iyi olmaz hep mi bişeyi olur. Bende her gün canım çıkmış halde bel ağrısıyla giriyordum yatağa bi gün laf etmedim böyle ya. Fenalık geliyo artık.
o " bencilleri" bebiş diye okuyun olur mu![]()
Canim benim esimde aynı hergun bir yeri ağrır kışın soğuktan eve gelince mayisir yazın sıcaktan gündüz çok terler halsiz olur birgün boynu ağrır bir gün kolu ağrır birgün başı çok yorgundur stresli bir gün geçirmiştir yanı hep böyle geçen gün işten geldi kapıyı açar açmaz bugün neren agriyor diye sordum cevap veremedi biz kadınlar çok dayanikliyiz onlar daha hassas
Ayy benim esimde öyle bigün dişi bigün başı agrir da agrir dikkat çekmek için mi yapiyolar nedir haziran bebeleri gibi babalarida ayni; )
ben babamdan bi gün böyle laf duymadım ya. Ki şuan emekli oldu yine çocuklar iyi bi okula gitsinler diye soğukta akşama kadar çalışıyo.parmak boğumları yarılmış eti görünüyo elleri şişmiş. Baba doktora git acımıyo mu çok kötü olmuş dedim. Krem sürerim geçer diyo adam. Eşimin başına gelse ne kadar hastane varsa dolaşmıştı söylene söylene. Gece uyuyamazdı derdinden.erkeklern geneli oyle canm benm esimde hasta olmasin basi agrisa agriyo agriyo diye diye geziyo evde ise gtmiyo o derece.
ben babamdan bi gün böyle laf duymadım ya. Ki şuan emekli oldu yine çocuklar iyi bi okula gitsinler diye soğukta akşama kadar çalışıyo.parmak boğumları yarılmış eti görünüyo elleri şişmiş. Baba doktora git acımıyo mu çok kötü olmuş dedim. Krem sürerim geçer diyo adam. Eşimin başına gelse ne kadar hastane varsa dolaşmıştı söylene söylene. Gece uyuyamazdı derdinden.
Dün gece yarısına kadar hazırlık yaptım. Sabah zaten 5 buçukta gökçeyle kalktım kahvaltısını yaptır et. Misafir gelecek diye hazırlık falan. Geldiler kahvaltı çay kahve meyve derken ne yediğimi bildim ne oturduğumu. Akşam gelmiş hiç halim yok çok yoruldum diyo. Umursamıyodum epeydir de kızdım artık. Derdi bitmiyo. Her hafta halı saha maçı yapmaya gidiyo ozaman hiç bi haltı yok. Eve gelince dertleniyo adam. İnsanın keyfini kaçırıyosun ağzından güzel bi laf çıkmıcaksa söyleme umrumda değil dedim. Daraldım ya. İnsan sürekli söylenerek nasıl yaşar anlamıyorum.
Hiç bişey. Hani deseki gerçekten çok halsizim hastayım falan belki haksızım dicem. onu demediğine göre gerçekten bişeyide yok.ben şeyi merak ettim?sen böyle söyleyince ne dedi,ne tepki verdi?
3 saat sonra falan uyuyo öykü çok bozuldu uyku düzeni dün 12 de kalktı öğlen gündüz uyumadı akşam 7 de uyudu yarım saat kalktı bugün 10 da kalktı bakalım nolcakKızlar gündüz bebişi bir kere uyuyanlar. Sabah uyandıktan kaç saat sonra uyuyolar
Gökçede 4 saat sonra falan uyuyodu da dün misafir varken uyumadı. Bu gün de uyumadı hala kaç saat oldu. Bizimde düzen gitti resmen. Ne güzel oturtmuştum3 saat sonra falan uyuyo öykü çok bozuldu uyku düzeni dün 12 de kalktı öğlen gündüz uyumadı akşam 7 de uyudu yarım saat kalktı bugün 10 da kalktı bakalım nolcak
net bi tarih olmadı galiba 23-24 aralık olur heralde bi sonraki hafta telaşeli çünküBu arada karar verdiniz mi ne zaman göndereceğinize?
macrol gerçekten çok kuvvetli ve etkili ama mira içemedi ağır geldi ağzına değer değmez kustuMacrol bizde iki defa kullandık çok kuvvetli bi antibiyotik o
bizimkide yavru köpeklerle oynaştı haftasonu o kadar sevindikiBugün bütün bebelerde kedi sevgisi var :) ig kedili foto doldu şapşikler :)
Bekar arkadaşlar evlenince hakket çol uzakta kalıyomuş bi kere daha anladım
Konudan konuya atladım ama kısmet öyle oldu :)
ben 51 buçuğum ama hiç memnun değilimPantolonlarım tam oluyodu epeydir. Tartıldım Cidden 5 kilo almışım52 kiloyum ilk defa (hamilelik dışında) 50 nin üzerine çıktım. İnşallah vermem
ay hadi hayırlısı dicektim ama olmuşsunkizlar benm adetm 5gun gecikti![]()
sen nasıl 44 olursun yahu bende olsam 38 veririm sanaBnde bugn pantolon almaya gttm cocuk 38 beden veriyo deniyim diye 18 yaslarnda biriydi kucuktu yni yksa bisey demezdm:) bnde dedm 38 beden gbimi duruyorm. Aldm 42 bedeni gectm kabine dar geldi cktm 44 aldm :)) buarada collezione de tayt pantolonlar var cok guzl hemde 22tl
ahahaha bak buna ii güldüm mira su diyo bazende şuYegenim sumiyama diyodu suyasu desene cocugum o kadar uzatacagina
![]()
ay hayırlı olsun canım inşallah keyifle oturmak da nasip olsunKızlar demiştim ya tokiye yazıldık diye facede grup var şantiye şefi falan foto paylaşıyo inşaat halini içinin falan gördük şimdi örnek daireyi döşüyolar bi de ikeadan çol güzel olmuş odaları koymuşlar banyo falan harika salonu görcez bakalım bi o kaldı nasıl hetecanlandım sevindim 1 sene var daha geçmemize ama sanki yarın taşıncaz gibimutluyum bu kiralar mahvetti bizi inş bir an önce oturmak nasip olur
canım fıstığın doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsunBugun Hira'min dogum günü, canimin cigerimin taa ici hiram evime nese hayatima anlam katan hiram canima can olan yoldasim hirammm![]()
şimdi nasıl düşmüştür inşallah geçmiş olsun çokAtesimiz çıktı dün geceden beri![]()
bende titiz değilim özenmiyorum hatta bazen deli mi ne ya ben onları yapacağıma yatar uyurum diyorumHiç bu kadar titiz olmadım ben..olanlara da özenmiyorum işin ilginci
aaa ne güzel bilgi sağol canımKızlar siteye giriş yapmakta zorlandığım için yazamıyorum ama herşeyi okuyorum. Yılbaşı çekilişi için sizin kadar heyacanlandım keşke katılabilseydim. Gelelim asıl meseleye: Antibiyotik kullanımı ile ilgili çok önemli birşey öğrendim kayınpederimden. Bazen doktorun kaç gün kullanacağımızı söylemediği Zaman'larda kütünün üzerine bakın. 50 ml 5 gün, 70ml 7 gün, 100 ml 10 günmüş tüm bencilleri öpüyorum. Takipteyim sizi
mira 9 da kalkıyo 2 de 1 buçuk saat uyuyo sonra da akşam 11 buçuk 12Kızlar gündüz bebişi bir kere uyuyanlar. Sabah uyandıktan kaç saat sonra uyuyolar