- Emoji Skoru
- 2.802
- Puanlar
- 158
ay benim eşim sağolsun bu konularda çok iyidir. Kalkar dr gider ilaçlarını düzenli içer. Yemeğini yer ıhlamur nane limon yapar. Sıcak suyunu hazırlar. Ay böyle yazınca vicdan yaptım şimdi. Bidaha hasta olursa biraz ilgileneyim bari.Ben bıktım bu adamın kuruntularından artık. Oram ağrıyo buram ağrıyo acaba halsizim dinlenmem lazım uykum var. İnsan hiç mi iyi olmaz hep mi bişeyi olur. Bende her gün canım çıkmış halde bel ağrısıyla giriyordum yatağa bi gün laf etmedim böyle ya. Fenalık geliyo artık.
Allahım ona daha beter hastalık vermesin inşallah. Yoksa hastalıktan değil kahrından ölür
3 4 saat sonra yatırıyorum ama 15 dk sonra ağlarayak uyanıyor. Tekrar uyutuyorum tekrar ağlıyor bende uyutmuyorum bidaha. Yani gündüz uykusunu bıraktık gibi bişey. Oysa bikaç ay öncesine kadar 3 saat yatardı.Kızlar gündüz bebişi bir kere uyuyanlar. Sabah uyandıktan kaç saat sonra uyuyolar
Cnm ya başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.. O bebeğede Allah acil şifalar versin..Belki kim oldugum belli olur diye yazatim yazmayayim cok arada kaldim ama yazicam bi trafik kazasi olen 4 kisi anne baba oglu gelini kurtulan 2 bebek biri 9 aylik kafa tasinda catlak var yogun bakimda biri 3 yasinda ayagi kirildi dun ameliyat oldu ve babami getirin bana diye agliyor bunlar bizim yakin akrabamiz ve olenlerden arta kalan bir kiz evlat daha 1 ay once evlendi bir anda annesini babasini abisini ve yengesini kaybetti hanginize yanayim abim bari sen kalsaydin diye agliyor icim cok aciyor o iki evlat oksuz ve yetim kaldi 2 aile birden ayni anda yokoldu simdi uyuyamaz oldum o anne baba abi diye aglarken nasil uyunurki o 3 yasindaki bebek babama goturun beni diye aglarken cok yakinim diyemi anneyim diyemi bilmiyorum ama cok canim yaniyo![]()
@feyena çok geçmiş olsn.
@cann10 kızına mutlu yıllar diliyorum..