Niloya bizim içinde bazen kurtarıcı oluyor canimAynı kerem alp:) insanın nasıl canı yanıyor. Çok bağımlı kerem de meme diye tutturur sürekli ve emzirene kadar anne meme anne meme diye hiç susmaz. Dün lcw da tutturdu Allahım susturana kadar canımız çıktı niloya olmasa napcaktim bilmiyorum :))
Biz de aynı durumdayız canım Dönem dönem azaldı ama geçmedi. Biraz önce yıkadık rahat uyusun diye çığlık çığlığa. Geçer inşallah
Evet canim iyi dersleri iyi bir liseye gitmesi için çaba harciyoruz kadın çok negatif puan kırmak için bahaneler arıyor bence diğer sınıfa giren öğretmen daha iyiymis oğlum anne çok çirkin yapanlar bile 90 almış o sınıfta diyor off ne diyeyim Allah merhamet versin böyle insanlara esimde gitcek bakalım konuşacakMaşallah canim oglun caliskan bir ogrenciymis ama bende ogretmene sinir oldum hem ne istedigini anlatamiyo bide anlamıyorlar diye cocuklara kiziyo gıcık
Ayniyiz canimKerem Alp de bir meme bagimlisi biliyorsunuz artık. Kokluyor ve Ohh diyor Benim işim çok zor, cok ağlayacak biraktiracagim zaman.
Akşam yine verdim hepsini yerlere fırlattı ben toplarken ağzına da bir tane atmış vermiyorda bende memeyi gösterdim o zaman çıkardı ağzından@AreN5 Teşekkür ederim canım.
canım bizde öyleydik suyun sıcaklığını azalttım bi anda zevke dönüştü banyo. tenleri daha hassas ya bize normal gelen onlara sıcak mı geliyo ki diye düşünmeye başladım artık. ya da benim sıpanın tek derdi suyun sıcak gelmesiymiş.
eşim mısır almıştı patlatalım diye patlamıyo. bende onları gökçeye oyuncak yaptım arada döküyorum. bende katılırsam oyununa epey vakit geçiriyoruz. ağzına da atmıyo artık alıştı.
aşı dün olmuştu demi canim olabilirmi acaba bize hemşire büyük ihtimalle ateş yapmaz demişti ama bilemiyorumGökçe çok mızmız. Sabahtan beri ateşi var 37.5 un üzerine hiç çıkmadı diye bişey yapmadım tetikte bekliyorum bakalım. aşıdan mı oldu acaba