• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
of kızlar Ece çok ağladı meme istedi gelip gidip öptü en sonunda dayanamadım bizim işyerine gitmiştim orada emzirdim yara olanıda çok zor emzirdim çok acıdı krem sürüyorum sanırım biraz erteleyeceğiz bu işi sağolsun eşim de etkili oldu bu konuda psikolojik baskı yaptı ben eceyi iş yerinde emzirirken geldi oraya aşkım sen bir tanesin yılın annesisin biliyordum dayanamayacağını deyip sarıldı bana o an ne istesem yapacaktı sanki o kadar sevindi ki ona ben bir daha bu kararı kesin olarak alcam sakın yorum yapma şimdiden söylüyorum dedim bugün alışverişe gittim hediye baktım hiçbirsey begenemedim kurbanıma pazar günü baska yerlerden bakıp tamamlayacağım hediye işini yalnız oyuncak aldım onuda dakikalarca düşündüm şunu mu alsam bunumu alsam diye sonunda bir oyuncak beğendim ve aldım akşam eşimle döndük eve ece 8 de emdi ve uyudu ilk kez bu kadar erken yattı ama çok mız mız kızlar alt azının biri çıkmıştı diğeri çok kabarmış sanki çıkmak üzere gibi
Aslında eşin destek olsaydı vazgeçmezdin belki kısmet artık bidahakine daha kararlı olursun inş çabucak iyileşirde rahat edersin

Aslında eşin destek olsaydı vazgeçmezdin belki kısmet artık bidahakine daha kararlı olursun inş çabucak iyileşirde rahat edersin
inşallah canım ben çok kararlıydım aslında ama eşim sayesinde ece istedikçe kendimi kötü hissettm

of kızlar Ece çok ağladı meme istedi gelip gidip öptü en sonunda dayanamadım bizim işyerine gitmiştim orada emzirdim yara olanıda çok zor emzirdim çok acıdı krem sürüyorum sanırım biraz erteleyeceğiz bu işi sağolsun eşim de etkili oldu bu konuda psikolojik baskı yaptı ben eceyi iş yerinde emzirirken geldi oraya aşkım sen bir tanesin yılın annesisin biliyordum dayanamayacağını deyip sarıldı bana o an ne istesem yapacaktı sanki o kadar sevindi ki ona ben bir daha bu kararı kesin olarak alcam sakın yorum yapma şimdiden söylüyorum dedim bugün alışverişe gittim hediye baktım hiçbirsey begenemedim kurbanıma pazar günü baska yerlerden bakıp tamamlayacağım hediye işini yalnız oyuncak aldım onuda dakikalarca düşündüm şunu mu alsam bunumu alsam diye sonunda bir oyuncak beğendim ve aldım akşam eşimle döndük eve ece 8 de emdi ve uyudu ilk kez bu kadar erken yattı ama çok mız mız kızlar alt azının biri çıkmıştı diğeri çok kabarmış sanki çıkmak üzere gibi
Bencede eş desteği çok önemli bugün biraz ağzını aradım nasıl yani 2 yaşına kadar emzirmicen mi dedi durdu neyseki emzirebilmişsin net olmamız lazım bitti diyip bitmeli

:KK70:Kizim saskin saskin bakiyo :KK64:neye guluyorsun anne dedi
Eşimde bizim hatun iyice sapıttı diyo :KK53: herşeye gülüyorum bu gğn uykusuzluk başıma vurdu.
olur canım ya kolay değil 18 ayın alışkanlığı

Bende itiraf edeyim madem @minnakkartal ida ben sarisin falan oyle bisi hayal etmistim nedense :KK45:

aslında ondan da değilde valla nasıl ifade edeceğimi bilemedim:confused:
Burda yazım tarzından falan tabıdığım insanlara benzetip benzer profiller hayal ediyorum sanırım.
E haliyle değişik şnsanlar görüncede şaşırıyorum:KK53:
Aslında herkese şaşırdım ama Senide epey uzunca süre merak edince daha çok şaşırdım:KK53:

Ben bu gün çok uykusuzum:confused:

image.webp

Bu muffinler çok tatlı olmamış mı ya. Bayıldım resmen. Kurabiye canavarını çok severim zaten. İlerde göküşümün doğum gününde yapcam mutlaka çocuklarda sever

Canim eşin boyle konuşurken birakamaman cok normal biraz daha emzir madem ama dayanamadigin yerde mecburen birakicaksin

Aslında birbirimizi görünce benimde şaşkınlıklarım oldu hani bazen yazdığıyla başka bi profil oluyo insanın kafasında ama fayika fayika tam beklediğim gibi gizemli :)) bak yine seni etiketledim :p
Bi dk tamamını okuyup gelcem ve bir ipucuuu vercem kurbanım hakkında; )

aslında ondan da değilde valla nasıl ifade edeceğimi bilemedim:confused:
Burda yazım tarzından falan tabıdığım insanlara benzetip benzer profiller hayal ediyorum sanırım.
E haliyle değişik şnsanlar görüncede şaşırıyorum:KK53:
Aslında herkese şaşırdım ama Senide epey uzunca süre merak edince daha çok şaşırdım:KK53:

Ben bu gün çok uykusuzum:confused:
Bana şaşırmadın mı:63:

Bende itiraf edeyim madem @minnakkartal ida ben sarisin falan oyle bisi hayal etmistim nedense :KK45:
Niye çok mu saf şeyler yazıyorum :p aramızda sarışın yok dimi :p
Ee siz yarın söylersiniz kim olduğunu da kız erkek diyonuz olmaz ki :)
Ya şaşırtıyosak :KK47:
Bizdede foto koyma yasagi var canim ne yazikki :KK43: ama avatara eklerim bi ara
Koysana ya çok merak ettim
Bi dk tamamını okuyup gelcem ve bir ipucuuu vercem kurbanım hakkında; )
ay hadi bekliyoz
Yine bir instagram çekilişi

Back
X