• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@oslew @Yarenhelin @hiraysen isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim @feyena @AreN5 @Akaibu @yaz yagmuru @kmltm kızlar gönderim tarihi olarak 23 Aralık diyelim mi daha doğrusu o gün elimizde olacak şekilde gönderelim mi özellikle haftaortası olsun dedim benim gibi işyerine isteyen varsa gecikme fln olursa (kargoların durumu malum) haftasonuna kalmasın en azından
hem ortak tarih olursa buradan paylaşımda daha renkli olur gibi geliyo bana

pufpuff pufpuff cum canım sizin hediyeler gelince bize biraz yazarmısın tahminlerinden tutan oldu mu ne bilim neler alınmış falan :p

Paylaşırım tabi canım..Biz göndermelere başladık ama biraz kapsamlı oldu bizimki..En az 8-10 paket oluyor,mektup ve çikolata koymayıda zorunlu kıldık mesela..Benim bide asıl kurbanımdan başka sürpriz plarak gönderdiğim 5 kişi var..3 kişinin ulaştı gönderdiklerimden,2 kişinin de bugün ulaşmasını bekliyorum inşallah :KK76:

23 benim içinde uygun :) başka bişi demem pufpuff pufpuff kızar sonra :)

Effeeerrriiiimmmmm :KK60:ü

Bana uyar da peki şimdi ben 21 aralıkta yollasam 1 gün sonra elinde olacak. Bana çok yakın. Ay yoksa anca mı gider dünyanın bi ucu. Karar veremedim de :KK66:

Resmen okurken benim içim gitti. Çok geçmiş olsn. Elevitti sanırım o iyi geliyordu meme uçlarına.

Bende bi türlü çözemedim onu. Bide eşi fotograf mak. almış ya o kim onu bulamadım.

Hiiiiçdeeee vermem :)

aaa gerçekten mi. Bende hiç hayal etmemiştim seni öyle. Ay sende zayıfmışsın ne güzel.

:) Acaba neyim sende bu izlenimi bıraktı merak ettim :)
ay cok merak ettim ne hayal ettiginizi ne buldugunuzu acik acik yazin bozulmiycam :)

Kv ile küçük görümcem geliyolarmış. Kasım kasım kadılacağım bi gün beni bekliyor yine:)
He bi de siz bana temiz diyosunuz kv pis:)
Gönder benim evi görsün öpüp başına koyar pis değil ama dağınık :)

O da dağınıklığa diyo zaten. Dağınık olmayan çocuk evi varmış gibi.
He bi de camlarımla balkonlarım hep kirliymiş. Camların iç kısmını siliyorum dışına vakit gelmiyo ben napıyım :)
Balkonlarıda evi anca hallediyorum zaten.
Ben gençmişim o benim yaşımdayken her hafta cam silermiş 2 çocukla :))
Şimdi kendi evini önemsemez ama benimkine laf eder kaynana işte :))

O da dağınıklığa diyo zaten. Dağınık olmayan çocuk evi varmış gibi.
He bi de camlarımla balkonlarım hep kirliymiş. Camların iç kısmını siliyorum dışına vakit gelmiyo ben napıyım :)
Balkonlarıda evi anca hallediyorum zaten.
Ben gençmişim o benim yaşımdayken her hafta cam silermiş 2 çocukla :))
Şimdi kendi evini önemsemez ama benimkine laf eder kaynana işte :))
bizim eve de gelebilir dağınıklığın kralı var mutfağım temiz banyom temiz evim süpürülmüşse benden güzeli yok bu dünyada

bizim eve de gelebilir dağınıklığın kralı var mutfağım temiz banyom temiz evim süpürülmüşse benden güzeli yok bu dünyada
Herkes pis olsada ben temiz olmalıymışım fix lafı:p
Aman takmıyorum zaten çocuğumdan kıymetli değil ya onu ihmal edip eve mi gömüleyim

Umut beni yaslandirdi resmen sabah ne güzel öpüp el salladı tam kapıdan çıkarken annem diye ağlayarak kos

Oy yavrum ya:(emre genelde uyuyo ben giderken sıkıntı olmuyo o yuzden.ama bir defa o uyanikken ciktm nasl aglyodu yavrum:(cok uzatmiyomus ama susuyomus hemen.ben gelince de bi sevinip boynuma sariliyo o kucucuk kollariyla:KK68:

Bendensin:KK5:

Kv ile küçük görümcem geliyolarmış. Kasım kasım kadılacağım bi gün beni bekliyor yine:)
He bi de siz bana temiz diyosunuz kv pis:)
bizimkilerde bu akşam başsağlığına gelecekler benim bugün doğum günüm süpriz oldu bana

benim evimde pis degil ama dağınık ortalığı topladım mı gayet temiz gözüküyor sürekli süpürüyotum zaten aman ne yapalım çocuklu ev beğenmeyen gelmesin biz böyle gayet mutluyuz:))

Back
X