Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alamadım :)Bugün 21 aralık en uzun gece bu gece uykumuzu alamazsak bir yıl hiç alamayız![]()
gel biz birbirimize söyleyelim ama başka kimse okumasın@minnakkartal katılıyorum sana söyleyelim artık :) zaten herkes birbirinin nickini biliyor ismini tam olarak bilmiyor ki.. Yani hediyeler gelince acaba kimdi bu diye düşünmeyelim.. Hadiii söyleyeliiiiimmmmmmm..
ben çok kez söyledim yaSen niye söylemiyorsun![]()
Hadi artık yazalım kim kime çıkmış mesela önce benim zanlım yazsın iyi bile dayandık zaten bir iki güne kargolarda geçcek elimize nolur nütfen yazalım![]()
Kargolar gelsin öyle dayan kimden gelceğini bilmeyelim
Bence söylemeyelim kızlar![]()
Bence de soylemeyelim @minnakkartal heyecandan uyuyamasın
Hem herkes tahminde bulunmadı tabi bakalım son gün kim kime çıktı son tahminleri alalım![]()
gunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))Bugün 21 aralık en uzun gece bu gece uykumuzu alamazsak bir yıl hiç alamayız![]()
salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasnBu defa büyük oğlum gece kustu midesi bulanıyor nedir bu anlayamadım![]()
Akşam 7 de mi yattıngunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))
salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasn
gunaydn canm :)) aksam 7de yattm smdi kalktmda:))
salgn varmis canm. Bn iyiym bugun dnlenmek iyi geldi. Okulda yedkleri dokunmus olmasn
Yurtiçinde çoğu arkadaş sorun yaşamış canım arasla gönder benceAras ve yurtiçi buldum hangisi ile yollasam yardım