Aynen

sogugu yemisim ama bogazim agriyo
Allah yardimciniz olsun ne dym

yollar kapandi burda bakicimiz gelemedi ben de cok zor ulasabildm okula.apar topar dondum birakck baska kimse yok annem de gelemezdi
Aynen 1 ay erken geldi sipa.biz de evlendikten 1 sene sonra dusunmeye basladik birkac ay sonra hamile oldgmu ogrendim.bi sorun olmadi cok sukur hamileligim de rahatti.doktor 16. haftaya kadar kiza benziyo diyodu 16. haftada pipiyi gordu

35 hafta 4 gunlukken sancim basladi dr um igne serum falan verdi 1 hafta daha tutmaya calisalm karninda ki gelisimi tamamlansin dedi.serumlar ise yaramayip sancilarm artinca korkmustum bisey olck diye ama cok sukur kuvoze bile gerek kalmadi ikinci gun evimize donduk

18 saat sanci cektim ve acilmam tamamlanip doguma gotururlerken epidural istedim

ebe cok ugrasti vazgecirmek icin zaten zor olan kismi bitti bebegi alcz sadece dedi ama dinlemedim

o kadar cok agrim vardi ki konusamiyodum bile

epidurali yapinca bicak gibi kesildi o dayanlmaz sanci.simdiki aklm olsa 4 cm acilmisken epidural yaptirir o kadar yipranmazdim.dr a en basindan beri normal dogm yapcm epidurale gerek yok diye artislik yapmistim bi de

simdi dusunuyorum da igne ve serumu yapmasalardi daha kolay bi dogum olurdu bence.daha kisa surerdi.ebeye gore cok kolay ve hizli bi dogum olmus oyle soyleyip duruyodu.bi de bana sorsun hizini

saglikli bi sekilde atlattik cok sukur.Artik her firsatta anlatiyorum dogum hikayemi kore gazisi gibi
Ne zamandir anlatmamistim iyi oldu ohhh