Bende anlatiyorum ama ilginctirki oglumu hic hatirlayamiyorum hafizami cok zorladim, 5 sene onceki kizimi hatirliyorum

Bizim de ilk 5 yil olmadi bebegimiz ustune bel fitigi ameliyat derken cok stresli bi bes yil gecirdik. 2 asilama yaptik tutmadi karar verdik tup bebek yaptiracagiz. Benim adet dongumde en gec 28 gün. 2 gun gecikti reglim haftasonuna denk gelmisti zaten ptesi annemlere birakti esim beni eczanede orda test alip yapacaktim. Kiz kardesim ecz calisiyordu o donemler tabi ben hic test yapmamistim o zamana kadar kardesim biliyor nasilsa diye girdim wc ye :) koyduk testi önümüze arkadas belli belirsiz bir cizgi cikti ben goruyorum da bu cok bilen ecz kalfasi gormuyor mu

kizin canini alacaktim... kiz cevap versene benim gordugumu sende gormuyor musun diye

sonra bu birden bir bagirmaya basladi anneeee cann hamile diye ama ziplarken ayaklari poposuna deyiyor

tabi beni aldi bi titreme zangir zangir titriyorum heyecandan. Titreye titreye tlfnu cevirdim esimi aradim ha-ha-ha-mi....leyim diyebildim

annene ver telofonu cabuk dedi, cevaba bak

su kizi sakinlestir birsey olacak demis

ondan sonra 4 tane daha idrar testi bir kan tahlili yaptirdik hepsi pozitif ama ben hala inansmiyorum. Neyse dra gittik muayene olduk oturduk drn karsisina.. kese var ama bebek yok dedi tabi biz sok

baska aciklama da yapmiyor , nasil yani ne demek simdi bu 5 seneden sonra oldu bu bebek deyincede basladi anlatmaya, sormaz olaydik yok bos gebelik olabilirde yok bilmem nede butun tibbi aciklamalari yapti. Eve geldik esim anneme var aama yok diyo annem nasil yani diyor esim aslinda var ama yok diyo

Hemen o dr birakip bolgedeki en iyi profa gittik ve bebisimizin kalp atislarini dinledik goz yaslari icinde