gökçede aynen böyle. Çocuk görünce ne yapacağını şaşırıyo. Avm de falan elinde çubuk kraker varsa onu uzatıyo. Tabi anneler çocuklarını çekiyolar hemen ağzından çıkan çubuğu almasın diyedun komsu geldi kahve icmeye bebegi var 6 aylik neler yapti cocuga bebeklerini veriyo oyna diyo oynayalim diyo ona. Opmek istiyo ayaklarini sevdi cici kardes dedi. Ahaaa dedm krdes istiyo bu :) en sonunda bebegi aglatti oyun oynamak istiyo cocklari cok seviyo genelde kendinden buyk cocklari dha cok seviyo
bende öyle yatmadan şunu şunu yapayım falan diyorum daha bi kere yapmışlığım yok. Misafir gelecekse ya da başka bişiy varsa yazıyorum yapmam gerekenleri akşamdan sırasıyla atlamayım diye. O zaman herşey güzel yetişiyo daha düzenli oluyo. Bi dene istersen. Her gün yapmak bana fenalık getirir kesin o yüzden her gün yapmıyorum :)Ya kızlar Bebek muhabbetine izninizle bi parantez açıp bi derdimi paylaşmak ve çözüm bulmak istiyorum. Aslında BDVlik bi konu ama Yabancı kadınlarla paylaşmak yerine siz arkadaşlarımla paylaşıp çözmek istedim.
Benim sorunum disiplinsizlik plansızlık ve aldığım kararları uygulayamamak
Şöyle ki en basit işlerimi bile rutine bağlayamıyırum. Ev işi, azadın ihtiyaçları, herşey karadüzen gidiyor.
Akşam uyurken kararlar alıyorum ama sabaha tık yok bende. Ne yapmalı Nasıl yapmalı da disipline etmeliyim kendimi. Şu 21 gün kuralını deneyeyim dedim 1 gün bile tutarlı olamadım![]()
oo çok iyi olmuş.@Akaibu canım şu fulle kampanyasını söylediğin için çok sağol evdeki net bitmiş benimkide yarıdaydı dün yaptım ücretsiz yenilendi sanırım kampanya uzadı:))
Bi ara yine vardı geçen sene bi ksç ay sürmüştü . inşallah uzatmışlardır bi daha ki ay da kullanırım bende :)