Canım bu durumun benle alakası var ama ben üstüme almıyorum çünkü yanlış bir cümle kurmadim sadece paylaşım ve bilgi almak istedim sizlerden. Hatta sabah okuduğum bir ileti rahatsız etti beni ama o kişiyi de kırmak istemedim. Ama yazıdaki anlamı çıkaramadım kinaye mi, alay mı övgü mü bilemedim. ama sen biseylere dokundun ve herkes üstüne aldı doğal olarak. bazen ortaya konuşmak iyi olmuyor. mesela ben hedefimi bu yaziymla belirttim alınan alır.[/QUOTE]QUOTE="Apriori123, post: 44500289, member: 726184"]Ben ne seni ne de özel olarak birini kastettim. Bu zaman zaman görüp rahatsız olduğum bir mevzuydu ve deterjanın paylaşımı ardından gelen konuşma kelimeler vs diyaloğu üzerine bir kez daha hissettiğim duyguları paylaşmaktı. Dedim ya lafım ortaya isteyen ayna yapar isteyen çöpe atar. Özel olarak hedef göstermedim kimseyi ki buna hakkım da yok. Benimki sadece bi rahatsızlığımızı dile getirilmesi
Seninle alakası şu ki bir arkadaş sordu ve söyledim evet kadın çocuğunda ileri bişey görmüş ve paylaşmış, maşallah diyip geçmek lazım, ya da konuştuğu kelimeler kadın sevinmiş sevincini paylaşmış Mutlu ol geç. O anne de biliyor her çocuk farklı ama kendi çocuğuyla yaşadığı sevinci paylaşmış kursaklarında bırakmayalım aksine sevincini paylaşalım temalı bir serzenişti. Sen de seninle alakasını yanlış anlama lütfen sen sadece çıkıl noktamdın ama ben de yaşadım başkalarının yaşadığına da tanık oldum ve o yüzden o yazıyı yazdım