- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 38
Canim oncelikle tebrik ederim nasil yaptin bende salliyorum hala anlatirmisin
Aslında hiç aklımda yoktu, daha kendimi de hazır hissetmiyor gibiydim o kargaşaya girmeye.. Ama bir anda oldu..
Efe 5 gün önce grip oldu, ilk gün ateşte eşlik etti.. Bu sebeplede beraber yattık 2 gün.. Oturma odasında çekyatları birleştirip büyük bir yatak yapmıştım orda yatıyorduk.. Ve hastalığın vermiş olduğu hâlsizlikle bir baktım ilk gün sallamaya gerek kalmadan mayıştı yanımda.. Bende hiç sallamadım, yanyana yattık uyuduk..
İlk 2 gün kolaydı aslında, bu hastalıktan dolayı diye düşünüyorum.. 3.gün süre uzadı biraz, hatta gece uykusu için tam 1 saat uğraştım.. Yöntem aynı.. Yanyana yatıyoruz, ben gözlerimi kapatıyorum ona hep gizlice bakıyorum.. Bir kalkıyor, bir mızmızlanıyor, bir ağlıyor (ama yalandan ağlama, belli..) derken yatıyor.. Eğer yataktan kalkmaya gitmeye yeltenirse kızıyorum "yat bakiyim" diyorum ağlıyor 3-5 sn ama yatıyor.. Öyle böyle derkenbirden hooop uyuyakalıyor.. Uyuyunca da kendi yatağına geçiriyorum Efe'yi..
Dün gece 10 dk, bu gece 5 dk'da uyudu mesela.. Gündüzleri de 10-15 dk arası değişiyor süre.. Hiç bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim, çok sevindim.. Meğer bu sürece ikimizde hazırmışız..
Bir süre böyle gitsin, sallanmayı unutsun sonra direk yatağına yatırıp uyutmayı denicem..