• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
maşallah hayal gücü pek geniş:KK48:

Kitaptan öğrendiğim bir diğer şey de. Onların çizdiklerini bişeye benzetmicek mişiz. Daha doğrusu kuş gibi görünen bişeye direk kuş demicekmişiz. Çocuklara sorcakmışız. gördüklerini değil hayal ettiklerini çizerlermiş onlar. Bizim kuş diye gördüğümüz uçak hatta zürafa bilr olabilirmiş. bu kim bu ne diye sorcakmışız. Onun verdiği cevaplara göre yorumlancakmış mış :KK53:
Soruyorum da cevap vermiyor ki;)

Kizlar ben bu ara yuz ifadelerinden bahsediyorum ogluma. Saskin uzgun kizgin mutlu yuzler ciziyorum ve birlkte taklit ediyoryz onlari. Denemediyseniz deneyin konusarak yaoinca kisa zamanda ogrendi.
Kitaba bunu da koymayi dusunuyorum ayrilan agiz kaslar falan yaparim.
Fikir olsun:KK66:
@Akaibu stanki stanki
İnstagramda yazar anne diye bir kullanici var onun son videolarında yuz ifadeleriyle ilgili bir etkinlik yapmis. Birde hikayelendirmis çok güzel olmuş.

Aranız da keçeden aktivite kitabi yapan var mi? Eşime yapabilir miyim sence dedim zor dikiş makinası lazim dedi. İnstagramda yapılmisini satanlar da var ama istediğim gibi değil.

Kim satiyo canim?cok begendim ama yapamam ben hic el becerim yok:(

Reklamlardaki düdüklüye bayıldım tamda düdüklü ihtiyacım varken çıktı bu. bi süredir bakiyodum almak için fiyat falan arsstiriyodum. Sanırım bunu biraz bekleyip alırım dediğiniz gibi fiyati biraz daha düşer nasılsa daha yeni çıktı.

Guzel duruyo.ben tefal kullaniyorum canim acticook olanini.cok da memnunum

Supermis ama ben yapamam:(

Kizlar ben bu ara yuz ifadelerinden bahsediyorum ogluma. Saskin uzgun kizgin mutlu yuzler ciziyorum ve birlkte taklit ediyoryz onlari. Denemediyseniz deneyin konusarak yaoinca kisa zamanda ogrendi.
Kitaba bunu da koymayi dusunuyorum ayrilan agiz kaslar falan yaparim.
Fikir olsun:KK66:
@Akaibu stanki stanki
Gezinirken onunla işgili bişey gördüm ama bulamıyorum şimdi.
Bi kafa yapmışlar. Alt taraftan tutup yukarı katlayınca başka bir ifade çıkıyo. Tekrar tekrar tüm ifadeleri yapmışlar. Güya buraya yazacaktım unuttum hangi sayfa olduğunu. Akşam karıştırıp etiketlerim bulabilirsem

Gezinirken onunla işgili bişey gördüm ama bulamıyorum şimdi.
Bi kafa yapmışlar. Alt taraftan tutup yukarı katlayınca başka bir ifade çıkıyo. Tekrar tekrar tüm ifadeleri yapmışlar. Güya buraya yazacaktım unuttum hangi sayfa olduğunu. Akşam karıştırıp etiketlerim bulabilirsem
Gordum ben o dedigini canim:)

Back
X