Bende soylenip veremiyorum. Icimden soyleniyorum. Sizleri okuyunca gaza geliyorum ekmegi kestim bakalim verebilecekmiyim
Diyet diyince beni unutmayım bırakıp verdiğim kiloları tekrar aldım ve şimdi tekrar başlıyorum yeni bişi denicez bir kaç arkadaş ise yarar sa sizlerede yazarım yarıyıl tatilinden sonrada Spora başlıyoruz salonda ama o zamana kadar evde ben yapicam bi defa ciddi diyet yapicam 6 aylıkken giydiğim kase mi giymedim çok bozuldum
Ben sırf ekmek bırakarak vermiştim baya bi kg işe yarıyor. Ben doğumdan sonra ödem vs gittiğinde 78 kg kalmıştım. Şimdi 65 im ve takılıp kaldım. Bi de sanırım vücüdun bu takılıp kaldığı kg kendini uygun hissettiği kg imiş ama ben uygun hissetmiyorum ve sevmiyorum, bari şu 5 de gitseydi :/
İnşallah kuzucuk sağlıkla yer artık besinleriniGünaydın kızlar elif ada nın diyeti tekrar açıldı bugün 7. Günümüz yedi çay kaşığı keçi yoğurdu yiyecek. Belirtileri 11. Gün veriyor ve hastanelik oluyor toparlanmasi iki ayı buluyor. Elif ada için dua edermisiniz alerjisi geçmiş olsun annelerin duası kabul olur. Dua edenlerden allah razı olsun Allah ne muradiniz varsa versin.
Sağol canım, eşim iki gün baktı pert oldu, ben 1,5 yıldır bakıyorum sesim çıkmıyor :/GGeçmiş olsun canım allah şifa versin toparlan bian evvel. Yoksa azaddan ötürü eşin baya yorulmustur