Amiiin allahım unutturmasın inşallah.Ya bi de anneyle konuşmanın bir edebi olmalı. Dün başla bi akrabamızın kızı vardı daha 6 aylık. Gelin de pek çekingen. Millet kadını sıkıştırıyor yemek vermeye başlamadın mı, yok küçük kalmış bu, daha oturamıyor mı emeklemiyor mu vs vs. Kadın stres oldu Bebek huysuzlandı stresten. Bebeği de görseniz boncuk gibi benim bile doğurasım geldi bi tane o kadar yani. Neyse millet bebeği sevmeye çalıştıkça huysuzlandı ve benim kucağımda sakinledi :) bi tek bana gülücük attı oynaştı benle. Aslında diğer kadınlar da genç anneler ama hemen yaşadıkları zorlukları unutup yeni annelere saldırmaya başlıyorlar. İnşallah biz bu zor günlerimizi unutmayız da yeni annelere sadece destek oluruz
Şimdi iki kuzeniminde bebeği var biri haziran biri temmuz doğumlu.
Küçük olan 5 aylıkken emeklemeye başlamış diğeri emeklemiyo. Onlar birbirlerini düşünüp bişey demezler.
Ama çevreden Baya söyleyen oldu sanırım o da çok kafasına takmış. Aamann dedim benim ki 15 aylıkken emekledi çoğu kişiden geç yürüdü. Erken emekleyen şimdi amuda kalkmıyo ya hepsi aynı boşver dedim.
Kafası bozuldukça beni arıyo rahatlatıp kapatıyorum :))
Emmedi bebeği hastalansa emzirmedin ondan. Sanki emen hasta olmuyo.
Emzirsek büyümüş artık emzirmesen daha zamanı var. Laf çok