Saçmalama canım olur mu öyle şey, danasına alıp anasını Nasıl es geçerim . Ama inşallah beğenirsinBaşından beri bize hediye alacağını biliyordum :) ama oğluşuma alsan yeterliydi gerçekten bana hiç gerek yoktu. Ama yinede çook sağol![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalama canım olur mu öyle şey, danasına alıp anasını Nasıl es geçerim . Ama inşallah beğenirsinBaşından beri bize hediye alacağını biliyordum :) ama oğluşuma alsan yeterliydi gerçekten bana hiç gerek yoktu. Ama yinede çook sağol![]()
Bizimki de parmaklarını piyano çalar gibi yapıyormuş diye gitmiş org almıştıBen akülü arabayı gereksiz buluyorum bence tembellik :)
Koşup yürüsünler daha güzel sonu da yok zaten bunların
Tabi ben böyle diyorum eşim gidip alırsa şaşırmam geçen gün migrosun dergisinde üç tekerlekli bisiklet gördü öykü bu bu dedi gitmiş ertesi gün almış
Bu dedi bitti diyo alıncakmış :)
Smdi esmle konusuyodk mikrfonlu bi oyunck almamaz lazm diye. Hira kremi aliyo eline aynanin karsisinda sarki soyluyo. Bana veriyo bazen kremi sarki syle diyo. Kremler mikrafon bizde :)Bizimki de parmaklarını piyano çalar gibi yapıyormuş diye gitmiş org almıştıyani çocuğun talebi bile yok kocamın canı istemiş
ilk Zaman'lar yüzüne bakmadı ama şimdi akşama kadar gıy gıy beynim uyuşuyor
bi de mikrofonlu sorma gürültüyü
Bizimki de tuvalet masasında ne görse ya koltukaltına sürüyor ya kafasına sürüyor. Bu aralar da benim parfümlere takmış kafayı ödüm kopuyo kıracak diyeSmdi esmle konusuyodk mikrfonlu bi oyunck almamaz lazm diye. Hira kremi aliyo eline aynanin karsisinda sarki soyluyo. Bana veriyo bazen kremi sarki syle diyo. Kremler mikrafon bizde :)
Facebooktan mı soruyo bunu aile hekimi hemdeFacebooktan aile hekimimiz yazmis
Simdi diliyle asit yalamis bir teyze geldi dili kizarmis ne surebiliriz yardim yaziyor![]()
Akülü arabayi bende gereksiz buluyorum. Yigenimin var kaç yıl evel 600 lira verdi aldı annem. Çocuk her yere onla gitmek istiyorduBen akülü arabayı gereksiz buluyorum bence tembellik :)
Koşup yürüsünler daha güzel sonu da yok zaten bunların
Tabi ben böyle diyorum eşim gidip alırsa şaşırmam geçen gün migrosun dergisinde üç tekerlekli bisiklet gördü öykü bu bu dedi gitmiş ertesi gün almış
Bu dedi bitti diyo alıncakmış :)
Benimki de 3-6.30 arası uyudu ya o kadar uzun uyumazdı hiç artık bize de sabahlar olmasınOglen uyumadi busaatte uyuyakaldi. Gece kacta yatar kimblir bidha
senin tarzını beğeniriz biz canımSevgili kurbanım sana ve bebene çok tatlı şeyler aldım :) tam kendi tarzımda aldım umarım beğenirsin :) beğenmezsen de gönder ben giyerim zaten bedenlerimiz aynı sayılır![]()
belki bu anı çok yaşıyacaksın.pes etme ve karamsar olma yavaş yavaşYapamadım ya. Beceremedim. Ne dersem deyim istemedi. Büyüdün artık dedim anlattım. Durdu durdu meme dedi. Çikolata bile teklif ettim. ama en son meme yok diye sarılıp ağlamaya başlayınca dayanamadım. Dün böyle yapmamıştı. Emziriyorum şuan![]()
ben seneye düşünüyorum.biraz daha anlamalıKizlar bebislerinize a101 gelen uzaktan kumandali akulu arabalardan alan var mi kafam karisti alsam mi yoksa biraz daha beklesek mi uc yasina uygun diyor.Bizarda doyumsuz olmasindan korkuyorum.Her bebek ozel ama bizimki biraz gec geldigi icin biz kari koca biraz simartiyoruz gibi ilerde doyumsuz ve mutsuz olmasini da istemiyorum
bu bisiklete benzer geçen yıl aldık.favorimiz bebek arabası niyetine bi yerlere giderken kullanıyoruzBenim yerim olmadığı için araba almayı düşünmüyorum ama bikaç kişide ekli fotodaki bisikleti görüp bayıldım ama sordum herkes 3 yaşında almış. Ben de seneye almaya karar verdim daha küçükler bence
canım çok incesin bana gerek yok ki düşünme artıkkkBnde dun gttm bebise aldm hediyemi annesi kaldi dusunuyorm hala karar veremedim.
allah Allah ne diceğimi şaştımFacebooktan aile hekimimiz yazmis
Simdi diliyle asit yalamis bir teyze geldi dili kizarmis ne surebiliriz yardim yaziyor![]()
bende teyzeye ayri aile hekimi nin bunu faceden sormasina ayri sasirdim bir sure sonra merak ettim cevap geldimi diye baktim silmis:)Facebooktan mı soruyo bunu aile hekimi hemde
Vücut olsa okuldan öğrendiklerimi söylicem ama dil yani. Alkali bişey vermek lazım. Şoktayım kadın nasıl yalamış ki asidi. Hayret bişeu böyle şeylerde bi bizde oluyodur kesin
Ayni aynı 4 de uyudu 8 de uyandi sabahlar olmasinBenimki de 3-6.30 arası uyudu ya o kadar uzun uyumazdı hiç artık bize de sabahlar olmasın
Eki Görüntüle 1817922 Bu,babamın aldığı minik yayla evimiz şuan tadilatta biraz büyütüyoruz.yan tarafında babam bahçe yapmış.ayy şimdi orada olmak var.çok serin oluyo yayla havası hele misss
İnş canım.bende liseyi Arifiyede öğretmen lisesinde okuduğum için Sapanca çok yakındı haftanın 2 günü oraya gezmeye giderdik.Sapancanın da eşsiz doğası var bilirim oralaları:)
Annemin köyü de geyve tarafında bahçede payates havuç çilek fındık ceviz kestane fasülye mısır daha bi sürü şey var çocukla güzel oluyo köye gitmekinşallah canım haziranda kesin kararımı vereceğim.. 22 temmuzda 20 senem bitiyor çalışma hayatımda.. yeter artık bu kadar çalışma ve uğraşma deyip hayatımı fazlasıyla değiştirebilirim.. kısmet...
Sen nerde oturuyodun canım sakarya ya yakınyeşilliği çok seviyorum bir de etrafın sakin olursa ve kafa dengi insanlar.. bu arada aramız 45 dk imiş..
Vakitsiz uyuyunca gece zor oluyor uyutmak canim insallah uyumustur bende gun boyu savasiyorum resmen eceyi en gec 1.30 civari uyutmak icin ama abileri okuldan geliyor yemek hazirliyorum onlara cabuk cabuk esim tam uyutcagim zaman geliyordu ecede uyumuyordu esime de gunduz 2 den once gelme eve ece uyusun ondan sonra gel dedim o da artik ece uyuduktan sonra geliyorAy bizdede betül dedesiyle çok gezdi bugün yorulmuş akşam üstü babaannesinde uyumuş ben gittim hala uyuyodu saat7 de uyandırdım normalde bu saatlerde sallarım uyur şimdi sallıyorum uyumuyo böyle oluncada valla sinirden çatlıyorum bol bol bağırdım şimdi betüle pişman oluyorum ama sabredemiyorum