2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi geceler herkeste. Bu saatte derdim.istah:(

Meme.birakmaya basladiktan snra daha da azaldi istahimiz hircinlik basladi cunku.zaten cubuk adam simdi daha da zayiflayacak..

Burda ise yarayan bi istah surubundan bahsetmistiniz kizlar. O zaman dusunmedigim icin kaydetmedim adini falan ama simdi toparlayana kadar en azindan bi iki ay kullanmayi dusunuyorum.

İsmini ve kullanilisini soyleyebilir mi olumlu sonuc alanlar

@minnakkartal öyle bir ipucu vermişsinki benim kurbanım isimdeyimgucumdeyim demediğin kalmış. Kız, minnoş deyince üstüme almıştım ama Allah var bana mavi boncuk dağıtmadın.
yaa nasıl bildin çok üzüldüm ortaya çıktı herşey :mad::KK59:

Ne dedi nr zaman dedi. Benim zanlım minnakmıymış :KK60:
öyleymişim :KK59:

Ayyy dayanamıyıp söylüyorum benimde kurbişimin çok tatlı bi kızı var :KK66: yerim ben onu.
benim kızım çok tatlı tam yemelik hemde tek lokma da :P

Bu gece çok zordu bize.2kez acillik olduk.Ayşenaz akşam saatlerinde birden kustu.hemen nanelimon yaptım.onuda kustu.bulantısı artınca bi acile götürelim dedik.ilaç yazdı yolladılar.eve geldik 10 dk bi kusmayadevam etti yine gittik acile iğne falan vurdular.birden bayıldı çocuğum sonra serum tsktılar sabah 7de çıktık acilden.eve geldik uyudu bi uyandı hiçbişe olmamış gibi.şuanda da çok iyi.bende anlamadım.dün karete kursunda çokmterledi hocalarıda dondurma ısmarlamış bide au içtiyse heralde ondan.yada dürüm çiğköfte yedi oda bozmuş olabilr.tahlilde yaptılar bişe çıkmadı.
Şükür iyi şimdi ama hiçbişe yiyemiyo:KK43:
geçmiş olsun canım çiğköfte riskli bi yiyecek ondan olması muhtemel neyseki iyiymiş toparlar kendini

@nisaelifim Blackkcat Blackkcat M mutube @keremalpim acile gittim serum taktilar geniz akintisi kusturuyormus antibiyotikle dondum eve

geçmiş olsun canım ne zor bi hastlık ya geldi gitmiyo

günaydınlar..

bizim emme işi galiba bitti.. arada bi göz teması el teması yapsa da artık meme demiyor.. hafta sonu arabadayken de istemedi. uykularına ya babasının yanında ya benim yanımda ya da ayakta sallanarak uyuyor.. gece kalkmalarımız var ağlayıp uyuyor belli bi süre sonra onları da atlattık mı her şey daha da kolay olacak.. darısı hepinizin başına inşallah..

Arkadaşımın bebeği oldu görmeye gittik tabi daha bir haftalık küçücük ilk çocuğuda 12-13 yaşlarında filan valla ne yalan söyliyim ilk hamile olduğunu duyduğumda çok şaşırdım tahmin etmezdim niyeyse, hani tam o çocukluğun sıkontılı zamanını atlattı tekrar bi çocuk daha çok zor gibi geliyo bana
Dediki baksana bu zamanlarını özlemedin mi betülün biz özlemişiz valla filan dedi kendi kendime düşündüm de yok ya özlemedim yani :KK14:

Bu arada betülü görseniz deli oldu bebeği bana babasına bebeği ablasına filan sürekli bak bak baaak diye bebeği gösteriyo benim elimden tutuyo al al aal diyo bebeği istiyomuş hatta bi ara oyuncak harfler vardı getirdi bebeğin üstüne koydu güya oynatıyo onu:KK45:

Herkes şaşırdı ay nasıl kıskanmıyo ay nasıl seviyo kardeşe hazır filan
Ben bu annelik işinde ne bileyim tuhafmıyım neyim ya eşim istemese istemicem tekrar çocuk ama bi dahaki yaz deneyelim mi diyo:KK51:

Eşim tek çocuk filan deyince milletin yanında herkes diyoki benim 3-4 tane yapmam lazımmış o tek ya ne alakaysa açığı kapatacam heralde

Uzun ve karışık yaZdım biraz iç dökme oldu :oops:

Arkadaşımın bebeği oldu görmeye gittik tabi daha bir haftalık küçücük ilk çocuğuda 12-13 yaşlarında filan valla ne yalan söyliyim ilk hamile olduğunu duyduğumda çok şaşırdım tahmin etmezdim niyeyse, hani tam o çocukluğun sıkontılı zamanını atlattı tekrar bi çocuk daha çok zor gibi geliyo bana
Dediki baksana bu zamanlarını özlemedin mi betülün biz özlemişiz valla filan dedi kendi kendime düşündüm de yok ya özlemedim yani :KK14:

Bu arada betülü görseniz deli oldu bebeği bana babasına bebeği ablasına filan sürekli bak bak baaak diye bebeği gösteriyo benim elimden tutuyo al al aal diyo bebeği istiyomuş hatta bi ara oyuncak harfler vardı getirdi bebeğin üstüne koydu güya oynatıyo onu:KK45:

Ben bu annelik işinde ne bileyim tuhafmıyım neyim ya eşim istemese istemicem tekrar çocuk ama bi dahaki yaz deneyelim mi diyo:KK51:

Eşim tek çocuk filan deyince milletin yanında herkes diyoki benim 3-4 tane yapmam lazımmış o tek ya ne alakaysa açığı kapatacam heralde

Aradan uzun zaman geçince özlüyor insan hamileliğini ve bebekliliğini. biliyorsun benim 1 kızım var 17 yaşında aradan o kadar uzun zaman geçmişti ki bir daha olmayacak diye 2. hamileliğimi doyasıya yaşadım.
şuan bebek istememen çok normal.. ama bence eğer 2. düşünüyorsan arayı da fazla açma derim. 3-4 çocuk benim için çok fazla. kalabalık ailede büyümeme rağmen... ergenlikleri çok zor şimdiden Elif Hira'nın ergenlik döneminde sorunlu geçmemesi için dua ediyorum. çok uzun zaman varmış gibi görünse de emin ol ki kapının arkası kadar yakın..

bizde dün bebek görmeye gittik vallahi kokusu burnumda nasıl minik nasıl güzel tekrar gidip görmek için sabırsızlanıyorum ama annenin halini görünce de kötü oldum yorgun emzirmeye çalışıyo dikişleri süt geldi gelmedi çok hırpalayıcı
miraysa inanılmaz kıskandı ben kucağıma alınca dibime girdi babası alınca ağladı küstü bebeğin orasını burasını çekiyo küçük fln diye anlatmaya çalışınca surat büzülüyo
bebeği eve götürün diyolar bana dönmüş anne alma alma istemi diyo

Aradan uzun zaman geçince özlüyor insan hamileliğini ve bebekliliğini. biliyorsun benim 1 kızım var 17 yaşında aradan o kadar uzun zaman geçmişti ki bir daha olmayacak diye 2. hamileliğimi doyasıya yaşadım.
şuan bebek istememen çok normal.. ama bence eğer 2. düşünüyorsan arayı da fazla açma derim. 3-4 çocuk benim için çok fazla. kalabalık ailede büyümeme rağmen... ergenlikleri çok zor şimdiden Elif Hira'nın ergenlik döneminde sorunlu geçmemesi için dua ediyorum. çok uzun zaman varmış gibi görünse de emin ol ki kapının arkası kadar yakın..

Canım betül zaten tüp bebek biz korunmuyoruz olursa olur mantığıyla böyleyken sanki kafam rahat gibi ama eşim tüp denemek istiyo yine hem o süreç hem o ilk bebeklik halleri filan diye mi bilemiyorum bi yanım istiyo bi yanım yok yok diyo
Ablamın iki çocuğu 3. Yü yapmak istiyo ay saçmalama filan diyorum heralde ikinci tüp denememde psikolojik destek almalıyım:KK53:

bizde dün bebek görmeye gittik vallahi kokusu burnumda nasıl minik nasıl güzel tekrar gidip görmek için sabırsızlanıyorum ama annenin halini görünce de kötü oldum yorgun emzirmeye çalışıyo dikişleri süt geldi gelmedi çok hırpalayıcı
miraysa inanılmaz kıskandı ben kucağıma alınca dibime girdi babası alınca ağladı küstü bebeğin orasını burasını çekiyo küçük fln diye anlatmaya çalışınca surat büzülüyo
bebeği eve götürün diyolar bana dönmüş anne alma alma istemi diyo

Ya sizin ig da resimleri gördükten sonra farkettimki ben hiç bebeği kucağıma filan almamışım 2 saat filanda oturduk aslında bebek uyudu genelde gerçi

Betül miranın tam tersi deli oldu ayaklarını tutuyo aaay diyo başını okşuyo filan kucağına almak istiyo dedim ya bana al diyo bütün bebeklere öyle bahçeye indiğimizde birinci kattakinin bebeği var balkona çıkıyo onlarda heöen yanıma gelip bebeği gösteriyo al al aaal :KK45:

Ben özledim bebeklik halini aslında. Ama tekrar aynı şeyleri yaşamak isteyecek kadar değil.en azından 1 sene daha düşünmeyi düşünmüyorum. Sonrasında belki. Onuda en çok fıstığımın kardeşi olsun diye
Aynen bende betül tek kalsın istemiyorum bi yandan da bakalım nasip sanki bizim elimizde gibi düşünüyoruz diyorum
Rabbim kimseye aratmasın :KK46:

Canım betül zaten tüp bebek biz korunmuyoruz olursa olur mantığıyla böyleyken sanki kafam rahat gibi ama eşim tüp denemek istiyo yine hem o süreç hem o ilk bebeklik halleri filan diye mi bilemiyorum bi yanım istiyo bi yanım yok yok diyo
Ablamın iki çocuğu 3. Yü yapmak istiyo ay saçmalama filan diyorum heralde ikinci tüp denememde psikolojik destek almalıyım:KK53:

Ya sizin ig da resimleri gördükten sonra farkettimki ben hiç bebeği kucağıma filan almamışım 2 saat filanda oturduk aslında bebek uyudu genelde gerçi

Betül miranın tam tersi deli oldu ayaklarını tutuyo aaay diyo başını okşuyo filan kucağına almak istiyo dedim ya bana al diyo bütün bebeklere öyle bahçeye indiğimizde birinci kattakinin bebeği var balkona çıkıyo onlarda heöen yanıma gelip bebeği gösteriyo al al aaal :KK45:
ay ben miradan bulduğum her fırsatta aldım kucağıma yarım saat diye gittik hani kısa olur ziyaretin makbulü hemde yeni doğum yapmış rahat etsin diye ama ayrılamadık resmen sonra teyzeler hadi ikinci fln deyince çark ediyo sevmelik olsa güzel olur ama bakım kısmı zor gerçekten hele o psikoloji

Ben özledim bebeklik halini aslında. Ama tekrar aynı şeyleri yaşamak isteyecek kadar değil.en azından 1 sene daha düşünmeyi düşünmüyorum. Sonrasında belki. Onuda en çok fıstığımın kardeşi olsun diye
bende çok özlüyorum bebek hali başka ama aynıyım seninle tekrar başa dönecek kadar değil hani mümkün olsa yine miranın o haline gidip gidip gelebilsem :)) eşim istiyorum ama birkaç sene sonra diyo bende o zaman ne hissederim bilmiyorum kısmet artık

Ben de tup bebek vs cok cektim dusu dukce hala icim sizliyor cok xor donemlerdi surekli goz yasi dokuyordum dt gitmekten illakah gelmisti ve dogumdan sonra bi kez gittik o da genel kontrol icindi ne kadar tiksindiysem artik.Bi de ben elif eceyi yalniz buyutyum kimse yardimci olmadi esim hic yardimci olmdi ben de ikinciyi sirf kizim icin istiyorum yoksa esim su bu umirumda degil sadece konusuyorlar kimse yardimci olayim demiyor

Tam konusu denk gelmiş bugün bende sağlık ocağına gittim hemşire bana diyo napıyonuz bişey yaptığımız yok dedim ne zaman düşünüyosun diyo dedim şu anda hiç gerek yok borçlarımız var bi toparlanalım
Çok açma arayı beraber büyürler diyo
İkisiyle baş edemem yalnız çok zor dedim kimse yardım etmedi çok güzel büyüttün bunu ama diyo çok açma arayı diyo
Oldu dedim:)

Tam konusu denk gelmiş bugün bende sağlık ocağına gittim hemşire bana diyo napıyonuz bişey yaptığımız yok dedim ne zaman düşünüyosun diyo dedim şu anda hiç gerek yok borçlarımız var bi toparlanalım
İkisiyle baş edemem yalnız çok zor dedim kimse yardım etmedi çok güzel büyüttün bunu ama diyo çok açma arayı diyo
bi hemşiresi eksikti karışmadık:D

@hiraysen her balık yiyişimizde dua ediyorum sana. Hira daha güzel yesin diye.
Bi levreğin çeyreğiyle çorba yapıyodum. 3 kase çıkıyodu. Şaklabanlık yapa yapa zar zor yediriyodum.
Şimdi fırın poşetine koyup pişiriyorum. Yumuşacık oluyo. Çatalı alıp batıra batıra kendı yiyo bi öğünde bir çeyreği. 2 haftada koca bi levrek yiyo tek başına resmen.

millet konusup duruyor bi o eksikmis o da eklenince tam olmus ona neyse milletin ozel hayatindan

günaydınlar..

bizim emme işi galiba bitti.. arada bi göz teması el teması yapsa da artık meme demiyor.. hafta sonu arabadayken de istemedi. uykularına ya babasının yanında ya benim yanımda ya da ayakta sallanarak uyuyor.. gece kalkmalarımız var ağlayıp uyuyor belli bi süre sonra onları da atlattık mı her şey daha da kolay olacak.. darısı hepinizin başına inşallah..
Canım ya ne guzel darısı bize inşallah ben gecelerden korkuyorum dün gece uyandı ağladı gözleri kapalı ağlıyor kucagimda uyutmaya çalıştım uyumadi ayağıma koydum daha çok ağladı meme vermek istemedim hemen onun aglamasina oğlum kalktı geldi zor olacak biraz ama birkaç gün göze alcam artık

Back
X