Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım hemen bitki çayı bol vitamin takviyesiGrip oluyorum sanki![]()
bencede hazursa hic isi sansa birakmayip devam etmek dahamantikli gibi canim. Boyle devam eder insallah
Demekki gökçenin kalkma saati o. Ay çok zor ya.
Aynı aren süpürge hastası. Bende artık benimkini rahat bıraksın diye onada aldım. Çok şükür benimkini istemiyor artık.
Çok geçmiş olsun. İlerlemeden önlemini al istersen. Sıcak bişeyler iç.
sagolun kizlar gece burnum cok tikaliydi sabahtan beri de genzim yaniyor hapsiriyorum arada burnum akiyor dediginiz gibi sicak birseyler iceyimgeçmiş olsun canım hemen bitki çayı bol vitamin takviyesi
Bizde aldık hemde bi ton para verdik ama yüzüne bile bakmadı çünkü onun fişi yok :) Onu alacağıma şarjlı süpürgelerden alsaydım keşke o zaman sorun çözülürdü :))Demekki gökçenin kalkma saati o. Ay çok zor ya.
Aynı aren süpürge hastası. Bende artık benimkini rahat bıraksın diye onada aldım. Çok şükür benimkini istemiyor artık.
Çok geçmiş olsun. İlerlemeden önlemini al istersen. Sıcak bişeyler iç.
Bizimde kesin olan 3 tane. Biri cok yakin arkadasim biri kuzenim biri de esimin cok yakin arkadasi.Bu yaz 6 tane düğün var gidilecek. Bir tanesi kaynımın. Benim en az on kez çıkmam lazım birşeyler bulabilmem için. İşin kötü yanı ne açık olduğum belli ne kapalı ortasını bulmakta çok zorbu iki çocukla üstesinden nasıl gelicem bakalım
(
İnşallah ciddi birşey değildir canımOğlumun boğazının sağında bi şişlik var daha öncede bahsetmiştim.bugün ultrasona gircek 14.45 te.çocuk doktoru yağ bezesidir dedi ama içimiz hiç rahat deil.heyecanla bekliyoruz
Bende geceye baslayim dedim her kalktiginda emzirmeyim dedim ama cok agladi tekrar dalamadi cok zorlandim nasil olcak hic bilmiyorum umarim ece hicccc kalkmaz rahat atlatirsinizKizlar eceyi hic emzirmedim oglen emmeden uyumustu bir bucuk saat uyudu uyandi emmek istedi konustum agladi sarildim falan sustu unuttu sonra aksam yemegine kadar istemedi aksam yemeginden sonra istedi yine konustum israr etmedi bir daha istemedi henuz uyumadi uyutcam birazdan insallah gece de cok zor olmaz
Ece de oyle yapiyordu canim ama dun gece emmeden uyudu gece de uyaninca yanima aldim geri uyudu insallah bu gece de oyle olur yoksa cok zor olur uyuttum az once kitap okudum meme sormadi ayagima yatti kitap bitince ben daha yavas kesecektim ama eceyi hazir gordugum icin hizlandirdim insallah Beyza da alisir ece de zaten zor bir surec onun uzulmesini hic istemiyorum cok sukur keyifliydi gun boyu hep onunla ilgilendim oyun oynadik sarki soyledik hep kahkahalarla guldu bu da beni mutlu etti gece de zorlanmazsak bizim icin cok zor olmayacak insallah hepimiz icinde kolay olur kiyamam uzulmelerineBende geceye baslayim dedim her kalktiginda emzirmeyim dedim ama cok agladi tekrar dalamadi cok zorlandim nasil olcak hic bilmiyorum umarim ece hicccc kalkmaz rahat atlatirsiniz
17.disimiz çıkıyor canım. Çıktı sanmıştım yani beyaz beyaz görünüyor ama çıkmamış hala :)isimdeyimgucumdeyim gökçenin dişleri ne alemde. Beraber ilerliyorduk hep. Bizim son üç azı kaldı
Bizimkiler hep akraba o yüzden aynı kıyafetleri belki bir yada iki kez giyebilirim o da baba tarafından olanların misafirleri farklı olur diye :) diğerlerine ayrı kıyafet hele biri bizim düğünümüz en çokta o zorlayacak beniBizimde kesin olan 3 tane. Biri cok yakin arkadasim biri kuzenim biri de esimin cok yakin arkadasi.
Hepsini ayni kiyafetle aradan cikartmayi dusunuyorum
Onu bile nasil bulcam belli degil. Bende kapalidegilim ama hersey cok acik bana gore. Buluruz insallah biseyler
çok geçmiş olsun Can'ım ucuz atlatmış. Trafik kazasındaki çok korkarım. Allah korumuşgünaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
seninle ve M mutube ile aynı kaderi paylaşıyoruz. Bunun huy olduğuna karar verdim ben ve biraz daha büyüyünce kadar malesef yapacak birşey yok. Denemediğim yöntem kalmadı benim. Traycy hogg, kim west,blogerların yöntemleri . olmayınca olmuyor yapacak bir şey yok.Aynen bizde de işe yaramıyo.malesef sallanmaya alıştı.ayağımda sallamazsam uyumaz
Seninki fenaymis cidden :)Bizimkiler hep akraba o yüzden aynı kıyafetleri belki bir yada iki kez giyebilirim o da baba tarafından olanların misafirleri farklı olur diye :) diğerlerine ayrı kıyafet hele biri bizim düğünümüz en çokta o zorlayacak beni![]()
Annene de kp de Allah şifa versin canım. geçmiş olsun benim annemde bacaklarından ameliyat olacak çocukla ne kadar bakabilirsem artık. Kardeşlerim gerçi bana düşürmez de öyle benim içim rahat etmezÇok geçmiş olsun canım allah beternden korusun
Bizde de annem dün rahim kalınlaşması varmış ondan ameliyat oldu ama küçük bişey başım genaydı betülle gitmek zorunda kaldım bi de hastane bahçesinde o teyzesiyle durdu ben anneme baktım
Haftaya salı da kp ameliyat olacak onunda büyük bişey değil aslında kasık fıtığı ama iki kez kalp krizi geçirmiş daha önce şimdide bi dünya tahlil yapıldı dr biraz riskli demiş bakalım nasip allah herkese şifalar versin inşallah
Betülde bazen öyle uyuyo delirtiyo beni bütün yatağı dönüyo
İnsallah zorlanmadan bulursun canim ben cok zor begeniyorum mesela ben aradigimi buldugumda esim oh be diyor:) ama bir tek oglanlarin sunneti icin elbiseyi ilk gittigim magazada bulmustum tam hayalimdeki elbiseydi krem rengi yakadan sirtima kadar inci islemeli arkasi v gidiyor yani tam oyle hayal ediyordum hemen bulmam tamamen sansimdi insallah senin icinde kolay olurBizimkiler hep akraba o yüzden aynı kıyafetleri belki bir yada iki kez giyebilirim o da baba tarafından olanların misafirleri farklı olur diye :) diğerlerine ayrı kıyafet hele biri bizim düğünümüz en çokta o zorlayacak beni![]()