2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimkiler d de eşime böyle diyor :KK70:
Ama demesinler gerçekten sinir bozucu bir durum, tamam genetik kodlar geçmiş olabilir:KK70: kocamın çok benzerini yeniden doğurmuş olabilirim lakin, tüm iyi taraflarını, zekiliği, akıllılığı vs ondan almış olması bir anneye yapılmış hakaretten başka bir şey değil.

İm
Ama demesinler gerçekten sinir bozucu bir durum, tamam genetik kodlar geçmiş olabilir:KK70: kocamın çok benzerini yeniden doğurmuş olabilirim lakin, tüm iyi taraflarını ondan almış olması bir anneye yapılmış hakaretten başka bir şey değil.
zekayi senden almis sen isin o kismina bak :) ozellikle erkek bebekler zekayi anneden alirmis

İm
zekayi senden almis sen isin o kismina bak :) ozellikle erkek bebekler zekayi anneden alirmis
Tabi benden aldı, hamileliğimde onun için yemediğim içmediğim kalmadı:KK70: ta 6 ay öncesinden başladım folik aside:KK70:
Babasının dibinde çok olmasaymışım:D aynada kendime bakıp dursaymışım :D bakmadıkça oğlan iyice benzemiş babaya

İm
Gecenlerde gordum bende bi yerde. Y kromozomunda zekaya ait gen yokmus. Cocuk kiz olunca xx oluyo hem anneden hem babadan zeka geni aliyo erkek cocukta xy olunca sadece anneden geciyo zeka

:KK70: aynı laflar yaaaa :))) gerçi benim herif benden zekidir ama kimseye söylemem bunu :KK70:
ne yalan soyleyeyim benim esimde benden zekidir.:KK70: Integraldeki trigonometrideki formulleri falan hala hatirlar. Isininde alakasi yok.
Benimde sayisalim cok iyidir ama esimin cok cok daha iyi.
Biraz aylakti okulda. Son sene ben 8 ders alirken o 33 ders aldi ve hepsini gecti :KK70: okuluda uzatmadan bitirdi.
O benden zeki olabilir ama bence ben daha akilliyim :halay:

Back
X