- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
bnm kucuklumu bilen komsular akrabalarm abilerm herkes kuck .... Diye seviyo hirayi.Senin küçüklüğüne ben çok benzetmiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm kucuklumu bilen komsular akrabalarm abilerm herkes kuck .... Diye seviyo hirayi.Senin küçüklüğüne ben çok benzetmiştim
Bizimkiler d de eşime böyle diyorYürümesi, geç konuşması aynı ben zira eşim 8 aylıkken yürümüş 1 yaşında süper konuşuyormuşbunlar bana çekmiş öyle diyorlar
![]()
ayniiii seeeennnnArtık son resimlerden sonrada bana benzemiyor diyen olursa bundan sonra alıntılamıcam hiç bir mesajını hıh işte o kadar
yetişen görür
Ama demesinler gerçekten sinir bozucu bir durum, tamam genetik kodlar geçmiş olabilirBizimkiler d de eşime böyle diyor![]()
zekayi senden almis sen isin o kismina bak :) ozellikle erkek bebekler zekayi anneden alirmisAma demesinler gerçekten sinir bozucu bir durum, tamam genetik kodlar geçmiş olabilirkocamın çok benzerini yeniden doğurmuş olabilirim lakin, tüm iyi taraflarını ondan almış olması bir anneye yapılmış hakaretten başka bir şey değil.
Bi de babasi gibi zeki olur insallah laflari var. Ben gerizekaliyim ya![]()
Ahahah benim de korkum buİm
zekayi senden almis sen isin o kismina bak :) ozellikle erkek bebekler zekayi anneden alirmis
Vaay bunu öğrendiğim iyi olduİm
zekayi senden almis sen isin o kismina bak :) ozellikle erkek bebekler zekayi anneden alirmis
Tabi benden aldı, hamileliğimde onun için yemediğim içmediğim kalmadıİm
Gecenlerde gordum bende bi yerde. Y kromozomunda zekaya ait gen yokmus. Cocuk kiz olunca xx oluyo hem anneden hem babadan zeka geni aliyo erkek cocukta xy olunca sadece anneden geciyo zekaİm
hee ben de okudum çoğu yerdeGecenlerde gordum bende bi yerde. Y kromozomunda zekaya ait gen yokmus. Cocuk kiz olunca xx oluyo hem anneden hem babadan zeka geni aliyo erkek cocukta xy olunca sadece anneden geciyo zeka
ne yalan soyleyeyim benim esimde benden zekidir.aynı laflar yaaaa :))) gerçi benim herif benden zekidir ama kimseye söylemem bunu
![]()
Hangi konseymis ohee ben de okudum çoğu yerdeama kabul edilmedi konsey tarafından
![]()