bende mutfak ve yatak odası eşyalarını ufaktan halletmeye çalıyorum. bizimde bu aralar işler çok yoğun cumartesileri de mesai yapıyorum pazar dinleniyorum. bugün elektrikli süpürgelere baktım aslında elektronik eşyaları nişanlımla bakcaktık ama ben aradan ne çıkartabilirsem kardır gözüyle bakıyorum, süpürge aldın mı? tavsiyesi olan var mı arkadaşlar ?
Ya evet ben de süpürge de kararsız kaldım. İyilerin fiyatları çok yüksek değer mi diye düşünüyor insan. Marka ve model tavsiyesi olan var mı?
ayy ben arçelik mağazasına bi girdim beyaz eşyayı ordan aldım sadece bosh tan buzdolabını aldım..
bana da arçelkten nie aldn 2 yıl snra garantisi btnce bozuluomöş güyaa bilmiorm..
beyaz eşyada sorun olmaz çnkü annem de kullanıo ankastre ama elektrkli süpürgesi iidr inş ilk defa kullancm..
bende arnicanın süpürgesiyle boschun beyaz esyalarını aldım canım umarım ii çıkarlar
bende mutfak ve yatak odası eşyalarını ufaktan halletmeye çalıyorum. bizimde bu aralar işler çok yoğun cumartesileri de mesai yapıyorum pazar dinleniyorum. bugün elektrikli süpürgelere baktım aslında elektronik eşyaları nişanlımla bakcaktık ama ben aradan ne çıkartabilirsem kardır gözüyle bakıyorum, süpürge aldın mı? tavsiyesi olan var mı arkadaşlar ?
bende arnicanın süpürgesiyle boschun beyaz esyalarını aldım canım umarım ii çıkarlar[/QU
Bende arnica bora aldım ablam kullanıyodu gayet memnun.yalnız her supurmeden sonra ıcınde suyu bosaltıp temızlemek gerekıyo yoksa cok fena koku yapıyomus
canım merhaba benimde haziranda düğünüm ben bütün beyaz eşyalarımı bekodan aldım elektrik süpürgemide ordan aldım şuan annemin kullandığının aynısı yeni almıştık eve çok memnunuz o yüzden aynısını aldım bende bi bak istersen bekoya fiyatlarda uygun
Merhaba kızlaaaaarrr
Bizde hafta sonu beyaz eşyalarımızı aldık Boschtan ama elektrik süpürgesinde ben de kararsızım
Merhaba kızlaaaaarrr
Bizde hafta sonu beyaz eşyalarımızı aldık Boschtan ama elektrik süpürgesinde ben de kararsızım
Hayırlı olsunBosch tan aldığınız ürünlere ne kadar ödediniz. Bizde bosch düşünüyoruz ama henüz gezip bakmadık. Bütcemizi aşarmı diye merak ettim
Hayırlı olsunBosch tan aldığınız ürünlere ne kadar ödediniz. Bizde bosch düşünüyoruz ama henüz gezip bakmadık. Bütcemizi aşarmı diye merak ettim
Kızlar gelinlik işini ne yaptınız ? Ben Ankara'dayım Hazır gelinlik istiyorum hem de uygun bir şey olsun diye düşünüyorum ama kayınvalidem ille de tanıdıkları gelinlik diken mağazaya gitmemizi istiyorlar.(( Ben bir sürü prova oldu olmadı stresi yasamak istemiyorum ( ne yapacağımı bilemedim benim beğendiğim modelleri onlar beğenmiyor ((
işin zor biraz tatlım. ben kendim gittim görüştüm gelinlikçiyle beğendiğim modelide gösterdiim nisanda ölçülerimi alıp dikime baslayacak. o zaman karşı tarafla senın fikirlerinin ortası bi gelinlik bulmaya bak canım en güzel günlerimiz canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?