2014 Haziran Gelinleri

Ya evet ben de süpürge de kararsız kaldım. İyilerin fiyatları çok yüksek değer mi diye düşünüyor insan. Marka ve model tavsiyesi olan var mı?

slmm kızlar.. =))

benmde 7 hazrnda kınam, 8 haziranda da düğünm var.. nikahmda salonda kıylck =)

bnm bryaz eşyalarn tümü alındı, tencere kaşık bıçk zaten bu takımlarda tamam, elektrkli süperge blendır ws bunlarda tmm, nikah işlemleri de tmm.. Ama gelgelelim bşka hiçbşy almadık gelnlklere bile bakamadım yaff çok kasıyorum nasl yetşcez die :2:

ew eşyaa halı perdee ohooo daha çook iş var

Ya evet ben de süpürge de kararsız kaldım. İyilerin fiyatları çok yüksek değer mi diye düşünüyor insan. Marka ve model tavsiyesi olan var mı?

ayy ben arçelik mağazasına bi girdim beyaz eşyayı ordan aldım sadece bosh tan buzdolabını aldım..

bana da arçelkten nie aldn 2 yıl snra garantisi btnce bozuluomöş güyaa bilmiorm..

beyaz eşyada sorun olmaz çnkü annem de kullanıo ankastre ama elektrkli süpürgesi iidr inş ilk defa kullancm..

bende arnicanın süpürgesiyle boschun beyaz esyalarını aldım canım umarım ii çıkarlar

canım merhaba benimde haziranda düğünüm ben bütün beyaz eşyalarımı bekodan aldım elektrik süpürgemide ordan aldım şuan annemin kullandığının aynısı yeni almıştık eve çok memnunuz o yüzden aynısını aldım bende bi bak istersen bekoya fiyatlarda uygun

ben bu gün FANTOM WF 6200 SU FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE (2000 WATT) aldım kızlar, annemin evinde kullanıyoruz çok memnundu. (Annemin evi demek bir tuaf geldi şimdi ) Bir de bulaşık makinesi aldık bugün. Çamaşır makinem vardı zaten. küçük ev aletleri, nevresim takımları, yemek takımları, çatal bıçak takımları hepsini zaten Annem hazırlamıştı daha ben nişanlımı tanımadan bizim yapacağımız yatak odası kaldı sanırım. ufak tefek şeyler çıkar yine gerçi, mesela çamaşır asmak için çamaşırlık gibi...

beko, bosch , profilo, rowenta düşündüğüm markalar bekodan başlarım araştırmaya :) teşekkürler tavsiyeleriniz için inşalah hepimiz memnun kalırız aldıklarımızdan

Merhaba kızlaaaaarrr

Bizde hafta sonu beyaz eşyalarımızı aldık Boschtan ama elektrik süpürgesinde ben de kararsızım

Merhaba kızlaaaaarrr

Bizde hafta sonu beyaz eşyalarımızı aldık Boschtan ama elektrik süpürgesinde ben de kararsızım

Hayırlı olsunBosch tan aldığınız ürünlere ne kadar ödediniz. Bizde bosch düşünüyoruz ama henüz gezip bakmadık. Bütcemizi aşarmı diye merak ettim

Hayırlı olsunBosch tan aldığınız ürünlere ne kadar ödediniz. Bizde bosch düşünüyoruz ama henüz gezip bakmadık. Bütcemizi aşarmı diye merak ettim

biraz pahalı gibi canım bosch. Renkte cok fark ediyo. biz gri renk aldık sadece 1tanesİ için 300 lira fark odedik.

Kızlar gelinlik işini ne yaptınız ? Ben Ankara'dayım Hazır gelinlik istiyorum hem de uygun bir şey olsun diye düşünüyorum ama kayınvalidem ille de tanıdıkları gelinlik diken mağazaya gitmemizi istiyorlar. (( Ben bir sürü prova oldu olmadı stresi yasamak istemiyorum ( ne yapacağımı bilemedim benim beğendiğim modelleri onlar beğenmiyor ((

günaydın canım

beyaz eşyalara yanılmıyorsam 5500 civarı verdik (buzdolabı+çam.makinesi+bulaşık mk)

Günaydın bizde 5000 civarı düşünüyorduk, inşallah memnun kalırsın arkadaşım güle güle kullan :) herşey ateş pahası yuva kurmak çok zor Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.

işin zor biraz tatlım. ben kendim gittim görüştüm gelinlikçiyle beğendiğim modelide gösterdiim nisanda ölçülerimi alıp dikime baslayacak. o zaman karşı tarafla senın fikirlerinin ortası bi gelinlik bulmaya bak canım en güzel günlerimiz canını sıkma

Hangi şehirdeydin canım?Nerede diktiriyorsun? Bir de ayıptır sorması ne kadar mal oluyo?

Beyaz eşyayı biz nişanlımla çok araştırdık.Bi kere alınıp uzun yıllar kullanılacak diye.
Bosch ve Siemens öneririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…