- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.321
Geçmiş olsun Canim, şükür temiz çıkmış, bende yıllar önce devlet hastanesinde çikolata kistinden ameliyat oldum, halada 5,5 cm kistim var, inşallah hamileliğim de sorun olmaz...
İnşallah planli olur doğumumuz aksi takdirde hoca konyada olmasa bile zor gelir sanki, transferi toplaması hangisini bırakabilir:18: hocayla bu konuyu konuşunca bana da yazar mısın Canim
Canim acilde para alinmiyor ama devaminda hastaneye yatman gerekse (ben 1 hafta enfeksiyon yüzünden Zekai Tahir de yatmam gerekti) çok pahaliya geliyor, özel oda gecelik 500, normal oda için girişte 1500 aliyorlarmis, ya üstünü tamamliyorlar ya üstüne istiyorlar kan idrar vs tüm tetkikler ücretli, gecen hemotolojide 300 verdim kanasağlikla gelsinler de gücümüzün yettiği kadar seferber olucaz napalım
tabikii canimm burda yazarimm iyki dgerinin drekk ozeline gitmemisim 350 lira bosuna vercektimm:-Canım kuvez için ayrica ücret alınmıyor ki, önceki mesajlarimda ücretleri de yazdim belki gözünden kacmıştır, özellerde sadece bazilarinda kuvez sayisinda sıkıntı oluyor. Bildiğim kadariyla başkentin yeni doğani gayet iyi, büyük...Bizler hocalarin eski hastasi olduğumuz için onlar ayarliyormuş kuvezi diye duydum. Kendi hastalarina biraz daha tolerans taniyorlar yani. Canim Cem beyi bende merak ediyorum, gidersen düşüncelerini paylaşır mısın? Ona göre Başkentte netleşicem ben...
Canım kuvez için ayrica ücret alınmıyor ki, önceki mesajlarimda ücretleri de yazdim belki gözünden kacmıştır, özellerde sadece bazilarinda kuvez sayisinda sıkıntı oluyor. Bildiğim kadariyla başkentin yeni doğani gayet iyi, büyük...Bizler hocalarin eski hastasi olduğumuz için onlar ayarliyormuş kuvezi diye duydum. Kendi hastalarina biraz daha tolerans taniyorlar yani. Canim Cem beyi bende merak ediyorum, gidersen düşüncelerini paylaşır mısın? Ona göre Başkentte netleşicem ben...
canım sanada çok geçmiş olsun benimde şuan 3cmlik kistim var bende dua ediyorum inş bebişlerime zarar vermez hoca bir sıkıntı olmaz dedi son aylarda takip ederiz demişti bana canım ben bir kaç defa acil doğumu gelen kişiler oldu hoca bizleri bıraktı ve diğer hastaneye gitti acil doğuma yani ondan yana sıkıntın olmasın hemen gidyor diğer hastaneye elindeki bütün işi bırakıyor vala ameliyat haneye telefon acıyor hastayı hazırlayın hemen gelıyorum dıye benim korkum tek konyada olursa diye ama şuda var bir aksilik olmasa zaten hoca der bize şu tarihte planlıyorm diye artık dua ederceğiz bir sıkıntımız olmasın diye bide cnm hastanede yatmaktan korkma ben 10 gün kaldım artı açık ameliyat oldum ücretim 950 falandı herşey dahill acaba doğumda refakatçi kalabiliyormu normalde ameliyatta almıyorlardı kendileri bakıyordu
aksu canimm baskent hast. disardan gebe takibi almiyoo zatenn ilk hafta gelenler kbul onun disinda hep tup bebek ve kendi lerinin hastasi arkadasimin dogumunu kabul etmediler 3aylikkennn ordan biliyorymm
Bende normal dogum istiyorum allah nasip ederse ins..bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmi? :)
Canım iki doktora gitmek kafa karıştırıcı olmuyor mu? Bende kendi doktorum yoğunluğundan ultrasonu kısa tuttuğu için sırf bebişleri daha uzun görmek için başka bi yere daha mi gitsem diyorumsonra iyice kafam karışır dedim
Bu arada ben sürekli kullaniyorum araba hiç doktora da sormadim:26: kullanmasam çok zor olur sürekli taksi pahaliya gelir baya. Bide ben yavaş kullaniyorum taksi de daha tedirgin oluyorum, offf en iyisi doktora sorayim :44:
Evet haklısın bazı durumlarda kafa karıştırıcı olabiliyor fakat bazen birinin göremediğini diğeri görüyor ya da birinde tatmin olmayınca diğeri rahatlatabiliyor.özeldeki perinatolog 20 dk bakıyor ve aletleri çok gelişmişprojeksiyonla duvara yansıtıp bebeklerimi kocaman izletiyor ve ben mest oluyorum:) .üniversitedeki 3 dk falan bakıyor fakat üniversitededki daha ileri tetkikler istiyor gerektiğinde perinataloğa gönderiyor ve raporlarımı veriyor.Doktoruna güveniyorsan tek dr yeterli olur.araba konusunu bence de sor dr a şimdi raporluyum diye dışarı pek çıkmıyorum o yüzden binde bir taksiye binmek koymuyor fakat sürekli olsa ben de binemem.doktorun senin durumuna göre en iyi cevabı verecektir.
Canım ekim ayinda özel hastanelerin katsayilari iki katindan fazlaya çıkti, o yüzden muayene ücretleri de ikiye katlandi, artik eskisi kadar uyguna gelmiyor devlet sadece %10unu karsiliyormus.
Özel odalara 1 refakaçi aliyorlarmiş, normal odayi sormadim ama orada da aliyolardir bence, devlette bile aliyolar, hele ki ikiz de... Ben hatta ikiz olduğu için iki refakatçi kalamaz mi dedim, ona yok dediler ama belki o bile ayarlanir. Ziyaret saatleri öğlenmiş, ona da sevindim güvende falan her saat ziyaretçi kabul ediyorlar. Onu da istemem insan biraz kafa dinlemekte ister
Ayyy benim daha yolum uzun çok erken bunlar için belki ama insan hayal kuruyorinşallah vaktinde kuveze girmeden saglikla yanimizda olur kuzucuklarimiz
aksu canimm baskent hast. disardan gebe takibi almiyoo zatenn ilk hafta gelenler kbul onun disinda hep tup bebek ve kendi lerinin hastasi arkadasimin dogumunu kabul etmediler 3aylikkennn ordan biliyorymm
cnm senın tüp bebek değil mi ve sen kaç haftalıksın
selam kızlar...bende ikiz bebeklerimi bekliorum.fakat çok küçükler daha.bnm bilmem gereken ikiz annelerin yaşadığı sorunlar nedir.yatakta fln dönerken çok tedirginim.sanki kasıklarımda bişi kopuyomus gibi.siz neler yasadınız?biraz evhamlıyım galiba.bide bel ve sırt ağrım yanına leğen kemiklerimde ağrıyo sanki.bu ikizlerimden dolayı olabilir mi?
Canim ikiz olduğunu söyledim, doğum ücreti şu kadar dediler çocuk başına demedilercanım aklıma birşey takıldı biizmkiler ikiz ya acaba doğum parasını da fazla alırlarmıki bir cocuk parasımı 1200 :)
Canım iki doktora gitmek kafa karıştırıcı olmuyor mu? Bende kendi doktorum yoğunluğundan ultrasonu kısa tuttuğu için sırf bebişleri daha uzun görmek için başka bi yere daha mi gitsem diyorumsonra iyice kafam karışır dedim
Bu arada ben sürekli kullaniyorum araba hiç doktora da sormadim:26: kullanmasam çok zor olur sürekli taksi pahaliya gelir baya. Bide ben yavaş kullaniyorum taksi de daha tedirgin oluyorum, offf en iyisi doktora sorayim :44:
Evet haklısın bazı durumlarda kafa karıştırıcı olabiliyor fakat bazen birinin göremediğini diğeri görüyor ya da birinde tatmin olmayınca diğeri rahatlatabiliyor.özeldeki perinatolog 20 dk bakıyor ve aletleri çok gelişmişprojeksiyonla duvara yansıtıp bebeklerimi kocaman izletiyor ve ben mest oluyorum:) .üniversitedeki 3 dk falan bakıyor fakat üniversitededki daha ileri tetkikler istiyor gerektiğinde perinataloğa gönderiyor ve raporlarımı veriyor.Doktoruna güveniyorsan tek dr yeterli olur.araba konusunu bence de sor dr a şimdi raporluyum diye dışarı pek çıkmıyorum o yüzden binde bir taksiye binmek koymuyor fakat sürekli olsa ben de binemem.doktorun senin durumuna göre en iyi cevabı verecektir.
Canim sen hangi şehirdeydin? Projeksiyon fikri süper misAnkaradaysan kime gittiğini soracaktım
selam kızlar...bende ikiz bebeklerimi bekliorum.fakat çok küçükler daha.bnm bilmem gereken ikiz annelerin yaşadığı sorunlar nedir.yatakta fln dönerken çok tedirginim.sanki kasıklarımda bişi kopuyomus gibi.siz neler yasadınız?biraz evhamlıyım galiba.bide bel ve sırt ağrım yanına leğen kemiklerimde ağrıyo sanki.bu ikizlerimden dolayı olabilir mi?
Canım tlfdan giriyorum kaç haftalık olduğunu göremiyorum...saydıklarının hepsini ben yaşadım.Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Canim hayirli olsun öncelikle sağlikla al bebişlerini kucağına inşallahilk haftalarda kasik ağrisi adet olacakmış hissi oluyor Canim. Yine de çok siddetliyse doktoruna danismakta fayda var
amin canım bnm hepimiz inşallah,şiddetli değil elhamdüliilah kanama flnda yok ama tedirginim hep bişi olckmış gibi.uyurken bile çok kasıyorum kendimi.ilerleyen dönemleri nasıl bulantılar bitiomu
Canim hayirli olsun öncelikle sağlikla al bebişlerini kucağına inşallahilk haftalarda kasik ağrisi adet olacakmış hissi oluyor Canim. Yine de çok siddetliyse doktoruna danismakta fayda var
amin canım bnm hepimiz inşallah,şiddetli değil elhamdüliilah kanama flnda yok ama tedirginim hep bişi olckmış gibi.uyurken bile çok kasıyorum kendimi.ilerleyen dönemleri nasıl bulantılar bitiomu
Canim biraz rahat olmaya çalış, stres daha olumsuz etkiler... Bende henüz 11. Haftadayim, aşırı bulantım olmadı, sadece bazi yiyeceklere tahamülüm yok, yumurta gibibirde insanın bir günü bir gününü tutmuyor emin ol, miden bulansa kötü oluyosun, bulanmasa neden bulanmıyo diye endişe ediyorsun, sonra hergunun ayni olmayacağini fark ediyorsun, bu biraz rahatlatiyor insani... Gerçi heyecan korku bitmiyor her ultrason öncesi bir telaş hoş bunlar güzel telaşlar çok şükür
herkese günaydınlar hayırlı cumalar
Günaydın canım.Walla bende ikiz arabası daha mantıklı gelior bana en azından tek başına bile cıkabilirsin dışarı ama ayrı ayrı olsa illa yanında birisi olması lazım.iki ayrı arabayı birleştiren bi aparat var ondanda alabilirsin 70-80 tl civarında o aparat ama bence oda fuzili bi masraf hem iki araba al hem aparat al hemde normalle göre daha büyük şimdi karar senin :)
günaydın. ben ocakta doğum yapacağım o yüzden araba için acele etmeyeceğim. ama okuduğum yorumlardan ve arkadaşlarım ile yaptığım konuşmalardan ikiz arabasının çok büyük olduğunu, kapılardan geçerken ve arabaya koyarken sorun yaşadıklarını duydum. Özellikle asansör kapıları filan. Bir de açıkçası ben tek başıma eşim olmadan zaten onlarla dışarı çıkabilir miyim bilmiyorum:18: aparat bana daha mantıklı geliyor. iki açıdan da kullanabilme imkanını satın alıyorsunuz böylelikle
Kullananlarin cogu tek araba diyorlar ikiz arabalari buyuk oldugu icin sıkıntı olabilir ben tek almayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?