2014 ikiz anneleri

selam kızlar...bende ikiz bebeklerimi bekliorum.fakat çok küçükler daha.bnm bilmem gereken ikiz annelerin yaşadığı sorunlar nedir.yatakta fln dönerken çok tedirginim.sanki kasıklarımda bişi kopuyomus gibi.siz neler yasadınız?biraz evhamlıyım galiba.bide bel ve sırt ağrım yanına leğen kemiklerimde ağrıyo sanki.bu ikizlerimden dolayı olabilir mi?

canım sanada çok geçmiş olsun benimde şuan 3cmlik kistim var bende dua ediyorum inş bebişlerime zarar vermez hoca bir sıkıntı olmaz dedi son aylarda takip ederiz demişti bana canım ben bir kaç defa acil doğumu gelen kişiler oldu hoca bizleri bıraktı ve diğer hastaneye gitti acil doğuma yani ondan yana sıkıntın olmasın hemen gidyor diğer hastaneye elindeki bütün işi bırakıyor vala ameliyat haneye telefon acıyor hastayı hazırlayın hemen gelıyorum dıye benim korkum tek konyada olursa diye ama şuda var bir aksilik olmasa zaten hoca der bize şu tarihte planlıyorm diye artık dua ederceğiz bir sıkıntımız olmasın diye bide cnm hastanede yatmaktan korkma ben 10 gün kaldım artı açık ameliyat oldum ücretim 950 falandı herşey dahill acaba doğumda refakatçi kalabiliyormu normalde ameliyatta almıyorlardı kendileri bakıyordu

tabikii canimm burda yazarimm iyki dgerinin drekk ozeline gitmemisim 350 lira bosuna vercektimm:--(

aksu canimm baskent hast. disardan gebe takibi almiyoo zatenn ilk hafta gelenler kbul onun disinda hep tup bebek ve kendi lerinin hastasi arkadasimin dogumunu kabul etmediler 3aylikkennn ordan biliyorymm

Canım ekim ayinda özel hastanelerin katsayilari iki katindan fazlaya çıkti, o yüzden muayene ücretleri de ikiye katlandi, artik eskisi kadar uyguna gelmiyor devlet sadece %10unu karsiliyormus.
Özel odalara 1 refakaçi aliyorlarmiş, normal odayi sormadim ama orada da aliyolardir bence, devlette bile aliyolar, hele ki ikiz de... Ben hatta ikiz olduğu için iki refakatçi kalamaz mi dedim, ona yok dediler ama belki o bile ayarlanir. Ziyaret saatleri öğlenmiş, ona da sevindim güvende falan her saat ziyaretçi kabul ediyorlar. Onu da istemem insan biraz kafa dinlemekte ister
Ayyy benim daha yolum uzun çok erken bunlar için belki ama insan hayal kuruyor inşallah vaktinde kuveze girmeden saglikla yanimizda olur kuzucuklarimiz

aksu canimm baskent hast. disardan gebe takibi almiyoo zatenn ilk hafta gelenler kbul onun disinda hep tup bebek ve kendi lerinin hastasi arkadasimin dogumunu kabul etmediler 3aylikkennn ordan biliyorymm

Evet öyleymiş Canim duymuştum, ama biz tüpçülere biraz daha öncelik tanıyorlardır herhalde

canım aklıma birşey takıldı biizmkiler ikiz ya acaba doğum parasını da fazla alırlarmıki bir cocuk parasımı 1200 :)

Canım tlfdan giriyorum kaç haftalık olduğunu göremiyorum...saydıklarının hepsini ben yaşadım.Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

canım aklıma birşey takıldı biizmkiler ikiz ya acaba doğum parasını da fazla alırlarmıki bir cocuk parasımı 1200 :)
Canim ikiz olduğunu söyledim, doğum ücreti şu kadar dediler çocuk başına demediler yine de bikere daha teyit etmek lazım, üstüne bastıra bastira sorduk ama sonra sürpriz olmasın farklı bir bilgi alirsak birbirimizi haberdar ederiz

Canim hayirli olsun öncelikle sağlikla al bebişlerini kucağına inşallah ilk haftalarda kasik ağrisi adet olacakmış hissi oluyor Canim. Yine de çok siddetliyse doktoruna danismakta fayda var

Kullananlarin cogu tek araba diyorlar ikiz arabalari buyuk oldugu icin sıkıntı olabilir ben tek almayi dusunuyorum

walla ben de kararsız kaldım ama o aparat mantıklı geldi yaa..ben çalışıorum bi de yani çocuklar 6 aylık falan olunca işe başlayabilirim öle olursa gezmeye götüremem ama tek olursa babaanneleri götürür :) benim doğumumda martta bir terslik olmazsa tam baharda mis gibi güneşi alsınlar istiorum ama bakalım hayırlısı tabi :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…