2014 ikiz anneleri

gunaydinn hayirlii cumalarr kizlarrrr.bizim ikizler arasinda 4gunluk fark varmis bu farm neden olur.doktoruma gidince sorucammm unutmusumm niye fark olur diyee..aranizda boyle bi durum yasiyan varmi

gunaydinn hayirlii cumalarr kizlarrrr.bizim ikizler arasinda 4gunluk fark varmis bu farm neden olur.doktoruma gidince sorucammm unutmusumm niye fark olur diyee..aranizda boyle bi durum yasiyan varmi

günaydın cnm bnmde ikizlerim arasında neredeyse 6 gün fark var.doktor ilerleyen zamanlarda kapatacağını söyledi.ve topiklerde bende öle okudum hep.rabbim yardımcımız olsun şu mübarek cuma hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler ve kolay doğumlar nasip etsin inş

Günaydın
kızlar dün gece biraz korktum karnım çoook sertleşti alt tarafta da arada zonklamalar falan oldu korktum eşime talimatlar verdim o burda şunu unutma falan oturarak uyumuşum en sonunda gecede ara sıra zonklamalar yüzünden uyandım ama çok şükür şimdi daha iyiyiz bu gün biraz dinleniyim ilk işim çantamı hazırlamak

benimkiler arasında da 5 gün var hep böyleydi azalmadı ama banada Dr 7 aydan sonra artabilir yahut aradaki fark kapatabilir dedi ama aralarında ki fark 2 haftaya çıkarsa biraz tehlikeli demşti doktorum

Korkmuşsun canım.hazırla cantanı dursun ikiz gebelik belli olmaz.bendede oluyo o zonklama,alt tarafımı tekmeliyolar sanki.rabbim zamanın kucağımıza almayı nasip etsin

canım benim de hulusi hocayı bırakma sebebim bu yoğunluğuydu zaten. kendine de açıkça söyledim. hoş yine çok bırakmış olamadım, kritik haftalarda mutlaka haberleşmek istedi ama olsun haftaiçine randevu alıyorduk, mesai bitimine yakın, eşim de benden işten kolay gelelim diye, ona rağmen en az 1-2 saat bekliyorduk. sonrasında da dediğin gibi sadece 2 dakika bakıyordu. önemli birşeyleri atlayacağını sanmam ama benim vaktim de değerliyken hocaya bu kadar bekleyemezdim hep. ben memurum izin çok sıkıntı olmuyor ama eşim merkeze de uzak çalışıyor ve özel sektörde. saatlerce beklemek bize uymadı pek. bence sen de birşey atlanacağını düşünme. eğer o tempoda mutlusan sıkıntı olmuyorsa devam edebilirsin. başkent hem diğer özel hastanelere göre ekonomik hem de tecrübeli. ben büyük ihtimalle medicanada doğum yapacağım ve 5bin den aşağı tutmayacak. Ama hulusi hocam sağolsun erken doğum olacak gibi olursa bana haber veriyorsun seni buraya aldırıyorum dedi sen bıraksan da o bırakmıyor yani

bizimkiler de farklı cansucum.. aralarında bazen 4 bazen 6 gün oluyor başından beri de 3-5 vardı zaten. bir tanesi satla uyumlu diğeri önde gidiyor. önde giden de erkek. doktorum cinsiyet farkından olabileceğini söylüyor. ama ikizlerde genelde de bir bebek daha baskın olurmuş. rahime yerleşme zamanları bile etki edebilirmiş. normal yani, hiç takılma sen buna

benimkilerde de 5 gün fark vardı ama kapandı.şuan günleri aynı ama yinede arada 20-30 gr fark var.gayet normal canım.iki ayrı birey onlar
geçmiş olsun canım...çok erken değil mi yahu?korktum şimdi bak

kızlar bu kadar erken mi başlar,çok yorulmalar ve nefes darlığı..yoksa farklı bir sebep mi var?kendimi çok halsiz hissediyorum

Selamun aleyküm arkadaşlar. Forumda yeniyim ben de ikiz bebek bekliyorum Allah izin ederse aklımda binlerce soru var bunları öğrenmek için geldim ilk olarak en son regl tarihimin ilk günü 31 Ağustos. Yani bebişler 8 haftayı geçtiler ama gecen hafta doktora gittiğimde 4mm ler 4 haftalık olmalılar dedi ve ben bişey anlamadım. Birileri bana Allah rızası için şu hesaplama işini bi anlatsın

Benimkilerin arasında 4 gun vardı simdi 2 ye inmiş birde bi tanesi geriden geliyodu simdi ikisi de gunünü gecmis doktorum bunların cok da mühim olmadıgını genel olarak bakmak gerektiğini söyledi.. 2 haftayı geçerse biraz sıkıntı olabilir ama olmayadabilir dedi..
Canım hoşgeldin aramıza ilk once.. Ben de anlamadım açıkcası ilk haftalar benim de 3-4 gun geriden geliyodu bebekler sonra ikisi de haftasını yakaladı hatta gecti belki boyle bişeydir yada gec döllenme tada gec tutunma olmuş olabilir ama 4 hafta baya az baska bi doktora da görün istersen..
Aramıza hoşgeldin canım bebeklerin hayırlı olsun :)

Valla canım nefes darlığı zaten var doktora sormuştum normal dedi hatta benim bazen kalbimde bile çarpıştı oluyor şuan kendimi hantal ,yorgun,güçsüz hissediyorum :2: valla tek gebeliklerle alakası olmadığı kesin ben diğer çocuklarımda son güne kadar her işi yapıyordum gücüm kuvvetim yerindeydi ama ikizlerde böyle olmadı maalesef neyse zamanında sağlıkla la kucağımıza alalımda sayılı gün az kaldı inşallah

Oy oy ısımız zor desene.. Bide tek hamilelik geçirenler halimizden anlamazlar kesin ne bu naz diye..
Ben bayramda bulantilarla kokularla delirirken eltim bana bende hamileyken cok kötüydüm ama hep icimde yasadım dedi:) iyide nası icimde yasiyim ayakta duramıyorum tansiyon yerlerde bulantidan yiyemiyorum yesem oguruyorum mutlu olamıyorum yüzüm gülmüyordoğal olarak ikiye bi yatağa atıyorum kendimi mecburen ama gelde anlat:)

Çok haklısınız kızlar kesinlikle tek gebelik böyle değildir.6 ayda yürümeye dermanım yok valla.bide tek bebek bekleyenler korkuyolar nasıl bakcam bebeğe diye!!!gülüyorum içimden onlara,tek bebeğe bakmak çocuk oyuncağı gibidir ikizin yanında

Canım bende çok çektim bizde hamileydik hiç böyle değildik falan diyen oldu ilk başlarda ses çıkarmadım ama sonradan benim ilk hamileliğim değil naz yapacak ta değilim iki çocuk büyütmüş bir anneyim dedim kızım şuna 12 yaşında ama maalesef bizim insanlarda hep bir kıyaslama var konuşup dursunlar ben kendimi biliyorum çok canı tatlı biride değilim aman boş ver

Aynen kızlar bide canı tatlı biri de degilim o kadar 1 tüp bebek 2 aşılama geçirdim ki cok ağrili gecti yumurtaların büyüme zamanı cok yumurta oldugu için hiç belli etmedim hiçbirinin haberi olmadı hala da bilmiyolar tüp bebek oldugunu misafirler ağırladım o hassas zamanlarda..yine de sesim çıkmadı tabi ne bilsinler bi cok kişi naz yapıyorum gibi bakıyo ama degil.. bende hiç umursamiyorum artık açıkcası çatlasınlar biz oyle naz yapamadık diye isterseler :) ikiz bebek bence dünyada basımıza gelen en özel şey..belki zor ama bebeklerimi cok istiyorum ve seviyorum önemli olan bu:) degil mı kızlar..

Kesinliklebeni sev diye bacağına sarılan iki minik düşünsene:))elbette uykusuz kalcaz yorulcaz ama insan hayatta ne için yaşarki:)oğullarım boyuma geldiklerinde onlarla gezcem:)inş bende genç kalırım çok çökmem:)

Kızlar tabiki zorlukları olucak tek çocukta da oluyor ama ikiz annesi olmak bencede özel bir duygu seçilmiş anneleriz Allah a binlerce şükürler olsun onları sağlıkla alalımda
şunuda unutmamak gerekir Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez demekki biz çok özel ve güçlü anneleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…