- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.361
canım benim de hulusi hocayı bırakma sebebim bu yoğunluğuydu zaten. kendine de açıkça söyledim. hoş yine çok bırakmış olamadım, kritik haftalarda mutlaka haberleşmek istedi ama olsunhaftaiçine randevu alıyorduk, mesai bitimine yakın, eşim de benden işten kolay gelelim diye, ona rağmen en az 1-2 saat bekliyorduk. sonrasında da dediğin gibi sadece 2 dakika bakıyordu. önemli birşeyleri atlayacağını sanmam ama benim vaktim de değerliyken hocaya bu kadar bekleyemezdim hep. ben memurum izin çok sıkıntı olmuyor ama eşim merkeze de uzak çalışıyor ve özel sektörde. saatlerce beklemek bize uymadı pek. bence sen de birşey atlanacağını düşünme. eğer o tempoda mutlusan sıkıntı olmuyorsa devam edebilirsin. başkent hem diğer özel hastanelere göre ekonomik hem de tecrübeli. ben büyük ihtimalle medicanada doğum yapacağım ve 5bin den aşağı tutmayacak. Ama hulusi hocam sağolsun erken doğum olacak gibi olursa bana haber veriyorsun seni buraya aldırıyorum dedi sen bıraksan da o bırakmıyor yani
bizimkiler de farklı cansucum.. aralarında bazen 4 bazen 6 gün oluyorbaşından beri de 3-5 vardı zaten. bir tanesi satla uyumlu diğeri önde gidiyor. önde giden de erkek. doktorum cinsiyet farkından olabileceğini söylüyor. ama ikizlerde genelde de bir bebek daha baskın olurmuş. rahime yerleşme zamanları bile etki edebilirmiş. normal yani, hiç takılma sen buna
Ayyy jelbond kiiiiz pacalarimizda ağlayan iki bebek :))) hayali bile cok tatlı :))
Kengo haklısın allah ikiz bebek verdiyse sabrini ve şefkatini de verir ins:)
Kızlar dün aksam sırt üstü yatarken elimi karnıma koydum aaaa biri sagda biri solda bebeklerime dokunabiluyorum artik resmen derin yerlerden yukarı derinin hemen altına çıkmışlar bunlar..elimle karnımı kavrayinca ikisini de sert sert hissediyorum cok hoşuma gitti bu durum..:) heyoo heyooo :)
Ayyy jelbond kiiiiz pacalarimizda ağlayan iki bebek :))) hayali bile cok tatlı :))
Kızlar dün aksam sırt üstü yatarken elimi karnıma koydum aaaa biri sagda biri solda bebeklerime dokunabiluyorum artik resmen derin yerlerden yukarı derinin hemen altına çıkmışlar bunlar..elimle karnımı kavrayinca ikisini de sert sert hissediyorum cok hoşuma gitti bu durum..:) heyoo heyooo :)
Günaydın arkadaşlar cumanız hayırlı olsun...ben çok sinirliyim dr randevumu çarşambaya ertelediler
Çok haklısınız kızlar kesinlikle tek gebelik böyle değildir.6 ayda yürümeye dermanım yok valla.bide tek bebek bekleyenler korkuyolar nasıl bakcam bebeğe diye!!!gülüyorum içimden onlara,tek bebeğe bakmak çocuk oyuncağı gibidir ikizin yanında
bencede canım,çok şanslıyız.rabbime hamdolsunKızlar tabiki zorlukları olucak tek çocukta da oluyor ama ikiz annesi olmak bencede özel bir duygu seçilmiş anneleriz Allah a binlerce şükürler olsun onları sağlıkla alalımda
şunuda unutmamak gerekir Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez demekki biz çok özel ve güçlü anneleriz
Günaydın arkadaşlar cumanız hayırlı olsun...ben çok sinirliyim dr randevumu çarşambaya ertelediler
Canım benim bu hafta birazcık çıktı sanırım göbüs 13. Haftadayim kilo da almadım aslında ama demek ki vakti gelince çıkıcak ortaya:) bende acele ediyorum ama hersey sırayla :) daha senin 12 hafta bitmesi lazım derinde bebeklerin..okudum da 12. Hafta karın boşluğuna geciyormuş rahim..gelismesiyle ne alaka canım milim milim buyuyo kuzular :)ayyyy beyazzcimmm ne guzell bi diyguuu masallahh;-);-);-)
bizlerde yasariz insallahh guya 10.hafta girdik ama karnim oylede belli dgll sinirim bozuluyo gelismiylarmi diye:-(
Canım benim bu hafta birazcık çıktı sanırım göbüs 13. Haftadayim kilo da almadım aslında ama demek ki vakti gelince çıkıcak ortaya:) bende acele ediyorum ama hersey sırayla :) daha senin 12 hafta bitmesi lazım derinde bebeklerin..okudum da 12. Hafta karın boşluğuna geciyormuş rahim..gelismesiyle ne alaka canım milim milim buyuyo kuzular :)
Flufem en cok tekmelerinizi kıskanıyorum su anda:)
Bu arada kızlar canım cok tatlı istiyo ama korkuyorum benim açlık sekerim yüksekti biraz hamilelikten once yapılan testlerde..simdi ayva ve kuru kayısı dan hosaf yaptım biraz seker biraz da pekmez koydum cok seker tuketmiyim diye..bakalım nası olacak..
Dogru..kendimi nasi tutucam bilmiyorum.. Pekmez hiç sevmezdim ben o bile güzel geliyo duşuntatlım sende yiyceksin o tekmeleri inşallah.
tatlıya hepimiz dikkat etmeliyiz canım,çünkü amniyo suyunu çok etkiliyormuş,oda erken doğuma sebep veriyor
tatlım sende yiyceksin o tekmeleri inşallah.
tatlıya hepimiz dikkat etmeliyiz canım,çünkü amniyo suyunu çok etkiliyormuş,oda erken doğuma sebep veriyor
Canım herkese öyle olacak diye bişey yok ama eğer karın sertliği, gerginliği ve bebeği taşıyamama hissi de geliyosa; o zaman amniyon fazlalığı olabilir. Benim mesela bu sorunlarım vardı, sonra internetten araştırdım, acile gittik nöbetçi doktora hani erken doğum falan olmasın diye, adam da baktı baktı; normal dedi. Ama ayrıntılıda ölçüldü o amniyon sıvısı, doktor yüksek sınırda dedi. Tatlıyı hatta meyveyi bile kes dedi.
Kızlar bebişler hareket ettiği zaman sizinde mideniz tuhaf oluyomu,başınız dönüyomu:)
tabi, mutlaka ama sonuçta bir risk
en iyisi herşeyi dozunda tüketmek...bana da sorun yok diyorlar, suları gayet iyi ama doğuma kadar panik haldeyim
Dogru..kendimi nasi tutucam bilmiyorum.. Pekmez hiç sevmezdim ben o bile güzel geliyo duşun
ah başımızı döndürdü bu sıpalar
oluyo oluyo olmaz mı? kalbim hızlanıyor bazen.
eşim benimle dalga geçiyor;çocuklar içerde park kurdular sanırım diye.mide salııncak,bağırsaklar kaydırak
sanırım organlarımıza çarpıyolar
Kızlar sezeryanınız epiduralmi olcak spinalmi??benim doktorum spinal yaparız dedi
Canım benim bu hafta birazcık çıktı sanırım göbüs 13. Haftadayim kilo da almadım aslında ama demek ki vakti gelince çıkıcak ortaya:) bende acele ediyorum ama hersey sırayla :) daha senin 12 hafta bitmesi lazım derinde bebeklerin..okudum da 12. Hafta karın boşluğuna geciyormuş rahim..gelismesiyle ne alaka canım milim milim buyuyo kuzular :)
Flufem en cok tekmelerinizi kıskanıyorum su anda:)
Bu arada kızlar canım cok tatlı istiyo ama korkuyorum benim açlık sekerim yüksekti biraz hamilelikten once yapılan testlerde..simdi ayva ve kueyaru kayısı dan hosaf yaptım biraz seker biraz da pekmez koydum cok seker tuketmiyim diye..bakalım nası olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?