2014 ikiz anneleri

Ayyy jelbond kiiiiz pacalarimizda ağlayan iki bebek :))) hayali bile cok tatlı :))
Kengo haklısın allah ikiz bebek verdiyse sabrini ve şefkatini de verir ins:)
Kızlar dün aksam sırt üstü yatarken elimi karnıma koydum aaaa biri sagda biri solda bebeklerime dokunabiluyorum artik resmen derin yerlerden yukarı derinin hemen altına çıkmışlar bunlar..elimle karnımı kavrayinca ikisini de sert sert hissediyorum cok hoşuma gitti bu durum..:) heyoo heyooo :)

peki canim benimki tup bebek yani iki embrio kondu ikisinden biri dahami erken tutunmus oluyoo yanii..onu anlayamadimm normal olsa kafa takmiycammm

ayyyy beyazzcimmm ne guzell bi diyguuu masallahh;-);-);-)
bizlerde yasariz insallahh guya 10.hafta girdik ama karnim oylede belli dgll sinirim bozuluyo gelismiylarmi diye:-(

Günaydın arkadaşlar cumanız hayırlı olsun...ben çok sinirliyim dr randevumu çarşambaya ertelediler

Fena olmuş beözlemişsindir kuzularını.niye ertelemiş

walla yorgunum..babamızda yok hala
bencede canım,çok şanslıyız.rabbime hamdolsun

ah bide tekme atsınlar,popocukları bir dayasınlar da gör...çok tatlılar maşallah
Günaydın arkadaşlar cumanız hayırlı olsun...ben çok sinirliyim dr randevumu çarşambaya ertelediler

neden ki ayşe'cim?

sedef ben daha doğumu nerde yapacağıma karar veremedim ki şekli şurda dursun:) ama spinalin daha kolay uygulandığını duydum.
epiduralin ise etkisi uzun.dr biliri tabiki:44:
33 haftalık tüp gebe bir tanıdığıma normal doğum demişler.kız çok korkuyor ama dru sen merak etme ben seni doğurttururum demiş:18::18:
takiibi gazi de yapılıyor

ayyyy beyazzcimmm ne guzell bi diyguuu masallahh;-);-);-)
bizlerde yasariz insallahh guya 10.hafta girdik ama karnim oylede belli dgll sinirim bozuluyo gelismiylarmi diye:-(
Canım benim bu hafta birazcık çıktı sanırım göbüs 13. Haftadayim kilo da almadım aslında ama demek ki vakti gelince çıkıcak ortaya:) bende acele ediyorum ama hersey sırayla :) daha senin 12 hafta bitmesi lazım derinde bebeklerin..okudum da 12. Hafta karın boşluğuna geciyormuş rahim..gelismesiyle ne alaka canım milim milim buyuyo kuzular :)
Flufem en cok tekmelerinizi kıskanıyorum su anda:)
Bu arada kızlar canım cok tatlı istiyo ama korkuyorum benim açlık sekerim yüksekti biraz hamilelikten once yapılan testlerde..simdi ayva ve kuru kayısı dan hosaf yaptım biraz seker biraz da pekmez koydum cok seker tuketmiyim diye..bakalım nası olacak..

tatlım sende yiyceksin o tekmeleri inşallah.
tatlıya hepimiz dikkat etmeliyiz canım,çünkü amniyo suyunu çok etkiliyormuş,oda erken doğuma sebep veriyor

tatlıya hepimiz dikkat etmeliyiz canım,çünkü amniyo suyunu çok etkiliyormuş,oda erken doğuma sebep veriyor
Dogru..kendimi nasi tutucam bilmiyorum.. Pekmez hiç sevmezdim ben o bile güzel geliyo duşun

Canım herkese öyle olacak diye bişey yok ama eğer karın sertliği, gerginliği ve bebeği taşıyamama hissi de geliyosa; o zaman amniyon fazlalığı olabilir. Benim mesela bu sorunlarım vardı, sonra internetten araştırdım, acile gittik nöbetçi doktora hani erken doğum falan olmasın diye, adam da baktı baktı; normal dedi. Ama ayrıntılıda ölçüldü o amniyon sıvısı, doktor yüksek sınırda dedi. Tatlıyı hatta meyveyi bile kes dedi.

tabi, mutlaka ama sonuçta bir risk
en iyisi herşeyi dozunda tüketmek...bana da sorun yok diyorlar, suları gayet iyi ama doğuma kadar panik haldeyim

Kızlar bebişler hareket ettiği zaman sizinde mideniz tuhaf oluyomu,başınız dönüyomu:)

ah başımızı döndürdü bu sıpalar
oluyo oluyo olmaz mı? kalbim hızlanıyor bazen.
eşim benimle dalga geçiyor;çocuklar içerde park kurdular sanırım diye.mide salııncak,bağırsaklar kaydırak
sanırım organlarımıza çarpıyolar

tabi, mutlaka ama sonuçta bir risk
en iyisi herşeyi dozunda tüketmek...bana da sorun yok diyorlar, suları gayet iyi ama doğuma kadar panik haldeyim

Ya ben de. Artık herşeyden tırsar oldum ya ( sürekli koruma ve panik halindeyim. 2-3 güne bir kendimizi doktorda buluyoruz. Eve ultrason aleti alasım var inanın ki...

Organlarımıza carpıyo olabilirlerne tuhaf bi his ama ya.hastanene karar ver kuzum sende belli olsun herşey için rahat olsun kafan rahat eder

Kızlar sezeryanınız epiduralmi olcak spinalmi??benim doktorum spinal yaparız dedi

canım benim doktorum her şey yolunda giderse normal doğum dedi ben de normal yapmak istiyorum normali bu
zaten adı üstünde normal doğum ama bebeklerin başı aşağıda olmazsa ya da başka sorunlar olursa durum değişececek spinal den yanayım

haklisinn beyazz birazdaha bekliycez gobis o zamman buyUycekk.dun hastanede kizin11haftalikti bi gor kocaman gobek bende benimkinden bi ay buyuk benimkide bole olur bi ay sonra derken 11hafta diyince masallahh diyebildimm;-);-)
canim arkadasim cnida tatli isterdi bugun bi kizi oldu..arti canin tatli cekerse hurmayi uc adet yiyebirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…