2014 ikiz anneleri

gunaydinn hayirlii cumalarr kizlarrrr.bizim ikizler arasinda 4gunluk fark varmis bu farm neden olur.doktoruma gidince sorucammm unutmusumm niye fark olur diyee..aranizda boyle bi durum yasiyan varmi
Canim benimde 4 gün fark var burada okuduklarimdan normal olduğunu anladim, doktora hiç sormadim o da birşey demedi inşallah bir sorun olmaz, kardeş kardeş paylaşarak eşit büyüsünler
Bu arada benim daha hiç çıkmadi göbeğim, hamile görünümüyle alakam yok sadece dümdüz değil gaz var gibi zaten zayifim henüz kiloda almadim hatta 1 kilo verdim, sanırım birden belli olmaya başlayacak inşallah tabi Rabbim o günleri göstersin...

Canim bende memurum izin sıkıntım hiç yok rahatım, eşimin de kendi işi o da rahat şükür ama insan o kadar bekleyince biraz seyretmek istiyor 15 gün sonra inşallah filiz hoca da randevumuz orada daha uzun görürüz heralde sen ona gitmeden mi medicanaya geçmiştin? Bugün bi tahlil sonucumu almak için (genetik pıhtılaşma) gitmiştim, şükür iyi çıkmış Hulusi hocaya gösterdim "amaan birşey çıksa da hallederiz artık gebesin ya " dedi Çok tatlı yaa dediğin gibi birşey de atlanmazsa fiyatta çok uygun medicananin yeni doğan ünitesi nasilmiş Canim?

Bende öyle halsiz ve çabuk yoruluyorum ki sanki biz abartiyomuşuz gibi yapilmasina sinir oluyorum gecen kayinvalidem "basit birşey için bile bir hafta hastanede yattın" bünyen zayıfa getiriyor ama gıcık oldum kim ister hastanede kalmak kaldiki basit değil ciddi bir enfeksiyon dediler
Kızlar sezeryanınız epiduralmi olcak spinalmi??benim doktorum spinal yaparız dedi
Canim hep çevremdekiler epidural oldular, o yüzden spinal nasil ne gibi bir avantajı farkı var bilmiyorum cahilim henüz bu konularda saniyorum doktora bırakmak en iyisi, inşallah genel anesteziye gerek olmaz yaşariz o anı

Organlarımıza carpıyo olabilirlerne tuhaf bi his ama ya.hastanene karar ver kuzum sende belli olsun herşey için rahat olsun kafan rahat eder
çok haklısın canım,haftaya netleştiricem
ya ben meleklerimi bugün hiç hissetmiyorum.bir şey olmamıştır değil mi?aranızda benim gibi olan var mıdır?
merak etme canım erken daha düzenli hissetmen için.ama çok telaş yapıosan acile gidebilirsin.
benimde 2 gün hissetmediğim oldu.

kızlar daha önce ameliyat olduysanız genel istemezdiniz sanırım
genel ans.den uyanmak iğrenç bir durum o nedenlle en iyisi lokal olması.hemde bebişler gazdan etkilenmemiş olurlar.

Ben korkarım genel istiyorum...
Ne var kız korkacak bbişey hissetmiycenki:)konuşa konuşa doğum yapacan
Keske pekmez icsek.. Ben normalde ağzıma koymam ama simdi canım istiyo demek istedim.. Normal seker tüketmek yerine pekmez cok daha iyi tabiki..
Hmm anladım canım.ben yarım çay bardağı içiyorum günde kanım çok düşük doktor pekmezin faydası olmaz dedi ama ben faydalı olduğunu biliyorum:)doktorlar öyle bitkisel şeyleride pek sevmiyo zaten:)

Aynen canm bende genel isterim korkuyorum

Spinal ve epidural arasındaki bende bilmşyorum canım:44:ama doktor spinal dediğine göre vardır bildiği diyorum:)

Ben varım canım...içine sinmiyorsa acile git bebişleri görüp rahatla...

eşim acile gidelim dediğim zaman tüyleri diken diken oluyor söyleyemiyorum çok pimpiriklisin diyor.(kendisi de doktor hastane eve 5 dk uzaklıkta) hissetmeyi bekleyeceğim şimdi biraz tatlı yedim hareketlenirler diye bekliyorum

canım spinal uyuşturucu iğne şekinde uygulanıyor ama epiduralde bir katater yerleştiriliyor ve taburcu olurken çıkarılıyor.korkmazsan videoları var nette

kızlaar isim bulamamak ne kötü herkes soruyo ve ben bellı değil diyorum guluyolar bana doğuracan artık karar verın dıyolar esime bi turlu beğendiremiyorum napcam ben yaaaaaaa.....eşimde doğduktan sonra bakarız dıyo.rahatlığını anlamış değilim nedense:))

Koyun kız artık isimlerini,isimleriyle sev göbeğini:)biz alıştık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…