- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.381
Canim benimde 4 gün fark var burada okuduklarimdan normal olduğunu anladim, doktora hiç sormadim o da birşey demedi inşallah bir sorun olmaz, kardeş kardeş paylaşarak eşit büyüsünlergunaydinn hayirlii cumalarr kizlarrrr.bizim ikizler arasinda 4gunluk fark varmis bu farm neden olur.doktoruma gidince sorucammm unutmusumm niye fark olur diyee..aranizda boyle bi durum yasiyan varmi
Canim bende memurum izin sıkıntım hiç yok rahatım, eşimin de kendi işi o da rahat şükür ama insan o kadar bekleyince biraz seyretmek istiyorcanım benim de hulusi hocayı bırakma sebebim bu yoğunluğuydu zaten. kendine de açıkça söyledim. hoş yine çok bırakmış olamadım, kritik haftalarda mutlaka haberleşmek istedi ama olsunhaftaiçine randevu alıyorduk, mesai bitimine yakın, eşim de benden işten kolay gelelim diye, ona rağmen en az 1-2 saat bekliyorduk. sonrasında da dediğin gibi sadece 2 dakika bakıyordu. önemli birşeyleri atlayacağını sanmam ama benim vaktim de değerliyken hocaya bu kadar bekleyemezdim hep. ben memurum izin çok sıkıntı olmuyor ama eşim merkeze de uzak çalışıyor ve özel sektörde. saatlerce beklemek bize uymadı pek. bence sen de birşey atlanacağını düşünme. eğer o tempoda mutlusan sıkıntı olmuyorsa devam edebilirsin. başkent hem diğer özel hastanelere göre ekonomik hem de tecrübeli. ben büyük ihtimalle medicanada doğum yapacağım ve 5bin den aşağı tutmayacak. Ama hulusi hocam sağolsun erken doğum olacak gibi olursa bana haber veriyrsun seni buraya aldırıyorum dedi sen bıraksan da o bırakmıyor yani
bizimkiler de farklı cansucum.. aralarında bazen 4 bazen 6 gün oluyorbaşından beri de 3-5 vardı zaten. bir tanesi satla uyumlu diğeri önde gidiyor. önde giden de erkek. doktorum cinsiyet farkından olabileceğini söylüyor. ama ikizlerde genelde de bir bebek daha baskın olurmuş. rahime yerleşme zamanları bile etki edebilirmiş. normal yani, hiç takılma sen buna
Bende öyle halsiz ve çabuk yoruluyorum ki sanki biz abartiyomuşuz gibi yapilmasina sinir oluyorumOy oy ısımız zor desene.. Bide tek hamilelik geçirenler halimizden anlamazlar kesin ne bu naz diye..
Ben bayramda bulantilarla kokularla delirirken eltim bana bende hamileyken cok kötüydüm ama hep icimde yasadım dedi:) iyide nası icimde yasiyim ayakta duramıyorum tansiyon yerlerde bulantidan yiyemiyorum yesem oguruyorum mutlu olamıyorum yüzüm gülmüyordoğal olarak ikiye bi yatağa atıyorum kendimi mecburen ama gelde anlat:)
Canim hep çevremdekiler epidural oldular, o yüzden spinal nasil ne gibi bir avantajı farkı var bilmiyorumKızlar sezeryanınız epiduralmi olcak spinalmi??benim doktorum spinal yaparız dedi
Dr izine ayrıldı dediler...evet ya çok özledim.Fena olmuş beözlemişsindir kuzularını.niye ertelemiş
ya ben meleklerimi bugün hiç hissetmiyorum.bir şey olmamıştır değil mi?aranızda benim gibi olan var mıdır?
Kızlar sezeryanınız epiduralmi olcak spinalmi??benim doktorum spinal yaparız dedi
Nasıl yani,pekmez içmemelimiyiz:44:
Ben korkarım genel istiyorum...
çok haklısın canım,haftaya netleştiricemOrganlarımıza carpıyo olabilirlerne tuhaf bi his ama ya.hastanene karar ver kuzum sende belli olsun herşey için rahat olsun kafan rahat eder
merak etme canım erken daha düzenli hissetmen için.ama çok telaş yapıosan acile gidebilirsin.ya ben meleklerimi bugün hiç hissetmiyorum.bir şey olmamıştır değil mi?aranızda benim gibi olan var mıdır?
Ne var kız korkacak bbişey hissetmiycenki:)konuşa konuşa doğum yapacanBen korkarım genel istiyorum...
Hmm anladım canım.ben yarım çay bardağı içiyorum günde kanım çok düşük doktor pekmezin faydası olmaz dedi ama ben faydalı olduğunu biliyorum:)doktorlar öyle bitkisel şeyleride pek sevmiyo zaten:)Keske pekmez icsek.. Ben normalde ağzıma koymam ama simdi canım istiyo demek istedim.. Normal seker tüketmek yerine pekmez cok daha iyi tabiki..
Canim benimde 4 gün fark var burada okuduklarimdan normal olduğunu anladim, doktora hiç sormadim o da birşey demedi inşallah bir sorun olmaz, kardeş kardeş paylaşarak eşit büyüsünler
Bu arada benim daha hiç çıkmadi göbeğim, hamile görünümüyle alakam yok sadece dümdüz değil gaz var gibizaten zayifim henüz kiloda almadim hatta 1 kilo verdim, sanırım birden belli olmaya başlayacak inşallah tabi Rabbim o günleri göstersin...
Canim bende memurum izin sıkıntım hiç yok rahatım, eşimin de kendi işi o da rahat şükür ama insan o kadar bekleyince biraz seyretmek istiyor15 gün sonra inşallah filiz hoca da randevumuz orada daha uzun görürüz heralde sen ona gitmeden mi medicanaya geçmiştin? Bugün bi tahlil sonucumu almak için (genetik pıhtılaşma) gitmiştim, şükür iyi çıkmış Hulusi hocaya gösterdim "amaan birşey çıksa da hallederiz artık gebesin ya " dedi Çok tatlı yaa dediğin gibi birşey de atlanmazsa fiyatta çok uygun medicananin yeni doğan ünitesi nasilmiş Canim?
Bende öyle halsiz ve çabuk yoruluyorum ki sanki biz abartiyomuşuz gibi yapilmasina sinir oluyorumgecen kayinvalidem "basit birşey için bile bir hafta hastanede yattın" bünyen zayıfa getiriyor ama gıcık oldum kim ister hastanede kalmak kaldiki basit değil ciddi bir enfeksiyon dediler
Canim hep çevremdekiler epidural oldular, o yüzden spinal nasil ne gibi bir avantajı farkı var bilmiyorumcahilim henüz bu konularda saniyorum doktora bırakmak en iyisi, inşallah genel anesteziye gerek olmaz yaşariz o anı
Aynen canm bende genel isterim korkuyorum
Ben varım canım...içine sinmiyorsa acile git bebişleri görüp rahatla...
merak etme canım erken daha düzenli hissetmen için.ama çok telaş yapıosan acile gidebilirsin.
benimde 2 gün hissetmediğim oldu.
çok sağol biraz içim rahatladı.ister istemez içim huzursuz oluyor hissedemediğim zaman.günde ne kadar hareketlerini hissetmem gerekiyor.sen benim haftalarımda günde kaç kez hissederdin
Ne var kız korkacak bbişey hissetmiycenki:)konuşa konuşa doğum yapacan
Hmm anladım canım.ben yarım çay bardağı içiyorum günde kanım çok düşük doktor pekmezin faydası olmaz dedi ama ben faydalı olduğunu biliyorum:)doktorlar öyle bitkisel şeyleride pek sevmiyo zaten:)
benim eşim de o kadar etkili olsa ilaç firmalrı pekmez, kekik suyu vs.... satardı diyor :)
Ne var kız korkacak bbişey hissetmiycenki:)konuşa konuşa doğum yapacan
Hmm anladım canım.ben yarım çay bardağı içiyorum günde kanım çok düşük doktor pekmezin faydası olmaz dedi ama ben faydalı olduğunu biliyorum:)doktorlar öyle bitkisel şeyleride pek sevmiyo zaten:)
benim eşim de o kadar etkili olsa ilaç firmalrı pekmez, kekik suyu vs.... satardı diyor :)
Sen bakma kocanaiç şifa olsun eskiden ilaçmı varmış:)
Sen bakma kocanaiç şifa olsun eskiden ilaçmı varmış:)
tabiiki içiyorum sonuçta ilaçlar da bitkilerden yararlanarak üretiliyor.
canım spinal uyuşturucu iğne şekinde uygulanıyor ama epiduralde bir katater yerleştiriliyor ve taburcu olurken çıkarılıyor.korkmazsan videoları var netteNe var kız korkacak bbişey hissetmiycenki:)konuşa konuşa doğum yapacan
Spinal ve epidural arasındaki bende bilmşyorum canım:44:ama doktor spinal dediğine göre vardır bildiği diyorum:)
eşim acile gidelim dediğim zaman tüyleri diken diken oluyor söyleyemiyorum çok pimpiriklisin diyor.(kendisi de doktor hastane eve 5 dk uzaklıkta) hissetmeyi bekleyeceğim şimdi biraz tatlı yedim hareketlenirler diye bekliyorum
merak etme canım erken daha düzenli hissetmen için.ama çok telaş yapıosan acile gidebilirsin.
benimde 2 gün hissetmediğim oldu.
çok sağol biraz içim rahatladı.ister istemez içim huzursuz oluyor hissedemediğim zaman.günde ne kadar hareketlerini hissetmem gerekiyor.sen benim haftalarımda günde kaç kez hissederdin
o zamanlar genelde sabah uyandığımda ve akşam yemeğinden sonra hissederdim.2-3 pıt pıt
canım 10 gün sonra neye uğradğını şaşırırsın tekmelerlepanik yapma hiç
canım spinal uyuşturucu iğne şekinde uygulanıyor ama epiduralde bir katater yerleştiriliyor ve taburcu olurken çıkarılıyor.korkmazsan videoları var nette
eşim acile gidelim dediğim zaman tüyleri diken diken oluyor söyleyemiyorum çok pimpiriklisin diyor.(kendisi de doktor hastane eve 5 dk uzaklıkta) hissetmeyi bekleyeceğim şimdi biraz tatlı yedim hareketlenirler diye bekliyorum
o zamanlar genelde sabah uyandığımda ve akşam yemeğinden sonra hissederdim.2-3 pıt pıt
canım 10 gün sonra neye uğradğını şaşırırsın tekmelerlepanik yapma hiç
Hmm spinal iyi o zaman:))belimde bi alet düşünmek rahatsız ediyo
Bende de kansızlık olduğu için pekmezi hemotologa sordum, demir eksikliğine bağlı kansızlıksa işe yarar yoksa gerek yok dedi, benim demirim iyi artık zorlamıyorum kendimi, öğürerek içiyodum yoksaNe var kız korkacak bbişey hissetmiycenki:)konuşa konuşa doğum yapacan
öncelikle merhaba canım .hamileler için pekmez çok faydalı değilmiş ayrıca içindeki şeker oranı şekerini yükseltebilir birde hamileler kesinlikle bitkisel kullanmamalı haberin olsun hele ki kekik falan aklında bulunsun bitkiseller ilaç etkisi yapıyor.pekmez kullanırsanda bir iki kaşık ye o kadartabiiki içiyorum sonuçta ilaçlar da bitkilerden yararlanarak üretiliyor.
öncelikle merhaba canım .hamileler için pekmez çok faydalı değilmiş ayrıca içindeki şeker oranı şekerini yükseltebilir birde hamileler kesinlikle bitkisel kullanmamalı haberin olsun hele ki kekik falan aklında bulunsun bitkiseller ilaç etkisi yapıyor.pekmez kullanırsanda bir iki kaşık ye o kadar
Öylemi diyosun canım yayok canım bitki çayı falan unuttum zaten normalde çok sewerdim.ama pekmezin miktarını azaltıyım bari:)
kızlaar isim bulamamak ne kötüherkes soruyo ve ben bellı değil diyorum guluyolar bana doğuracan artık karar verın dıyolar esime bi turlu beğendiremiyorum napcam ben yaaaaaaa.....eşimde doğduktan sonra bakarız dıyo.rahatlığını anlamış değilim nedense:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?