- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.401
canım bende genel anastezi istiyordum araştırdım.genelde narkozun çoçuklara gitme olasılığı yüksekmiş birde ayılırken çok canın yanıyormuş ama lokal anestezide öyle dğilmiş çoçuklara narkoz hiç gitmiyormuş birde amaliyattan sonra etkisi bir süre daha sürüyormuş canın daha az yanıyormuş.Ben korkarım genel istiyorum...
Koyun kız artık isimlerini,isimleriyle sev göbeğini:)biz alıştık valla
evet canım ben hast.kaldığım sürede öğrendim bitkiseller çok zararlı düşüğe sebep oluyor birde içinde ilaç yapımında kullanılan maddeler varmış .nane ,maydonoz,havuç,nar damrları genişletiyormuş karabiber ,kimyon hemorit tetikliyor falan pekmez şekeri yükseltiyor.çekirdekli kara üzüm ,ceviz,badem,fındık yenebilir.Öylemi diyosun canım yayok canım bitki çayı falan unuttum zaten normalde çok sewerdim.ama pekmezin miktarını azaltıyım bari:)
sorma canım ya bende cok istiyorum bellı olsun isimleri istiyorum.eşimin kuzanı 3.ayından berı ismini koydu bız artık doğuruaz bellı değil bakarız dıyo.herkeste sorup duruyo napıcam bılmıyorum,inatçı sağolsun benı kızdıryo nüfus mudurlugunde karar verıcem dıyo:)))çatlatır adamı...
canım bende genel anastezi istiyordum araştırdım.genelde narkozun çoçuklara gitme olasılığı yüksekmiş birde ayılırken çok canın yanıyormuş ama lokal anestezide öyle dğilmiş çoçuklara narkoz hiç gitmiyormuş birde amaliyattan sonra etkisi bir süre daha sürüyormuş canın daha az yanıyormuş.
Nüfus müdürlüğüne yalnız gönderme:))senin istemedğin isimler koyar kesin
ayy Allah korusun canım ya yapar benımkı ınatçı:)ben bu akşam bı ağzını arayım bakım.zaten babalarıızın ısımlerı ön ad olcak ama ben yanına modern anlamlı ısım de olsun ıstıyorum ama bence tek koyma derdınde...ısım çok önemlı eğer benım ıstemedığım ısımlerı koyarsa varya onu hıııç affetmem yerım canını:)))))
eşim acile gidelim dediğim zaman tüyleri diken diken oluyor söyleyemiyorum çok pimpiriklisin diyor.(kendisi de doktor hastane eve 5 dk uzaklıkta) hissetmeyi bekleyeceğim şimdi biraz tatlı yedim hareketlenirler diye bekliyorum
merak etme canım erken daha düzenli hissetmen için.ama çok telaş yapıosan acile gidebilirsin.
benimde 2 gün hissetmediğim oldu.
çok sağol biraz içim rahatladı.ister istemez içim huzursuz oluyor hissedemediğim zaman.günde ne kadar hareketlerini hissetmem gerekiyor.sen benim haftalarımda günde kaç kez hissederdin
Eşin drsa işin zor valla ben önceleri iki gündebir acile gidiyodum psikolojim çok bozuktu eşim annem hepsi bana kızıyordu...22.haftadan sonra net olarak hareketlerini hissettim sonrasında rahat ettim...
eşim acile gidelim dediğim zaman tüyleri diken diken oluyor söyleyemiyorum çok pimpiriklisin diyor.(kendisi de doktor hastane eve 5 dk uzaklıkta) hissetmeyi bekleyeceğim şimdi biraz tatlı yedim hareketlenirler diye bekliyorum
Eşin drsa işin zor valla ben önceleri iki gündebir acile gidiyodum psikolojim çok bozuktu eşim annem hepsi bana kızıyordu...22.haftadan sonra net olarak hareketlerini hissettim sonrasında rahat ettim...
sorma cnm hem de çok zor rahat oluyorlar biraz hasta psikolojisini bildikleri için inandırıcı gelmiyor vesvese zannediyorlar.kanamalarım olduğunda bir tek hadi gidelim dedi.ben de 2-3 haftaya net hissederim de rahatlarım inş.
canım bende genel anastezi istiyordum araştırdım.genelde narkozun çoçuklara gitme olasılığı yüksekmiş birde ayılırken çok canın yanıyormuş ama lokal anestezide öyle dğilmiş çoçuklara narkoz hiç gitmiyormuş birde amaliyattan sonra etkisi bir süre daha sürüyormuş canın daha az yanıyormuş.
Sagol arkadasim onerilerin icin dr.um alqmadigim icin kalsiyum takviyesi basladi magnezyumla birlikte ama sanirim yavas yavas aciliyot istahim canim biseyler cekmeye basladi sankiasbelove ben de ilk üç ay hiçbir şey yemedim.sonra iştahım açıldı çok hızlı kilo alınca çok çok az yemeğe başladım yine kilo aldım sonra diyetisyene gittim o da az yediğin için vücudun ihtiyacı karşılanmadığı için yediklerini depoluyor dedi.1800 kalorilik diyet verdi ama yine alıyorum bakalım bir daha gidişim de ne diyecek.sen de alman gerekenleri almaya çalış.bebklerin kilosu için protein ve kalsiyum çok önemliymiş.eğer yumurta yemiyorsan onu kapatacak bir şey ye.etinin porsiyonunu büyüt.süt içmen şart değil yoğurt yiyorsan sorun yok.sıkma canını ben de bu listedeki ekmek hariç hepsine uyuyorum.bugün ekmeği azalttım bakalım ne olacak
Maasallah subhanallahh ne guzel kilolalarda dogmuslar darisi basimiza Rabbim anali babali buyutsunnormal canım hiç korkma bende de oluyor.özellikle 14. hafta olurdu.
zaten kadın doğum ve çocuk hastanesi...yeni doğan ünitesi gayet iyi ama bakalım zaman ne gösterecek:)
üçüz hamile arkadaşım dün doğurdu çok şükür
2300,2450,2550 doğdu sıpalar
darısı bizlere inşallah
Az bile yapmissin canim ne demekmis hasta secmek o dr.un o luksu varmiymis acaba sinir oldum okurken yaaaArkadaslarım benım yasadım olay buuu muayehanesıne ılk gıtseydım boyle olmuycaktı ama zaten gıdıcektım sadece nasıl bı ınsan ınsanlına bakmamk ıcın anlasırmıyım dıye bı bakıp ertesı gunde ozelıne gıtcektımm ama ben anlasamamdım belkı sız anlasırsınız cok gel gıtlerı olan bı adam bı bakııyon cok ıyı bı bakıyon delırmıss karar sızın ama benım gebelım bu adamı cekemezz zaten banada bakmıycakmıss cokta tındı yaa allahımm ya boyle ınsanalr doktor olsa kac yazarr ınsann olamamışş..bı gebeylee boyle konsuulurmuu hıc hos dgldıı
Canım bana serklaj yapıldı ondada genel oldu inşallah bebişler etkilenmemiştir.gerçi daha drla konuşmadık...
eşinin burcu ne benimkide aynı :)
amin canım amin...Sagol arkadasim onerilerin icin dr.um alqmadigim icin kalsiyum takviyesi basladi magnezyumla birlikte ama sanirim yavas yavas aciliyot istahim canim biseyler cekmeye basladi sankiacisini cikartacagiz herhalde
Maasallah subhanallahh ne guzel kilolalarda dogmuslar darisi basimiza Rabbim anali babali buyutsun
Az bile yapmissin canim ne demekmis hasta secmek o dr.un o luksu varmiymis acaba sinir oldum okurken yaaa
serklaj ne canım şu rahime dikiş atma mı nasıl yaptılar kaç dk sürdü açılma mı vardı kaçıncı haftanda yapıldı çokk soru oldu
maşallah tatlımkızlar iyi gecelr biz uyuyamıyoruz.29.hftaya gırdik şükür fakat ben çok ağırlaştm sagıma soluma dönemiyorum.heryerim ağrıyor,birde arada adet olacak gibi agrım oluyar.benimkiler çok aceleci çok Ayyy Allah vaktinde saglıklı sıhatli nasip etsin hepimizinkini inş.kalbin sıkısıyor
aaaaaaa.ne tesadüf benimkideAkrep canım burcu :))))
amin canım amin...
meraklı seni
maşallah tatlımbana 30 lu haftalar öyle uzak geliyor ki
en tehlikeli haftaları atlattın artık tatlım,korkma rabbim hayırlısı ile zorda bırakmaz.ciğer geliştirici yaptırdın mı?
aaaaaaa.ne tesadüf benimkideve çokkk inatçıııı
çok şükür geliyor bugün aşkım
Gunaydin kizlar 25 haftalik ikiz gebeyim bu haftalarda kasik ağrısı ceken varmi lütfen cvp verirmisiniz
Allah kavuştursun canm.akreplerın ınadı meşhurdur zaten hep huyuna gıdıcen:)))ama isım konusunda taviz veremem hiiç kusura bakmasın yani:))neyseki bebişlerimiz akrep olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?