2014 ikiz anneleri

Ben korkarım genel istiyorum...
canım bende genel anastezi istiyordum araştırdım.genelde narkozun çoçuklara gitme olasılığı yüksekmiş birde ayılırken çok canın yanıyormuş ama lokal anestezide öyle dğilmiş çoçuklara narkoz hiç gitmiyormuş birde amaliyattan sonra etkisi bir süre daha sürüyormuş canın daha az yanıyormuş.

Koyun kız artık isimlerini,isimleriyle sev göbeğini:)biz alıştık valla

sorma canım ya bende cok istiyorum bellı olsun isimleri istiyorum.eşimin kuzanı 3.ayından berı ismini koydu bız artık doğuruaz bellı değil bakarız dıyo.herkeste sorup duruyo napıcam bılmıyorum,inatçı sağolsun benı kızdıryo nüfus mudurlugunde karar verıcem dıyo:)))çatlatır adamı...

Nüfus müdürlüğüne yalnız gönderme:))senin istemedğin isimler koyar kesin

banada tam tersi anlatıldı canım.en ıyısı doktora danışmak...yarın untmazsam doktora bı sorayım..hayırlısıyla yarın doktor kontrolüm var arkadaşlar:)))kuzucuklarımı görücem inşallah:)

Nüfus müdürlüğüne yalnız gönderme:))senin istemedğin isimler koyar kesin

ayy Allah korusun canım ya yapar benımkı ınatçı:)ben bu akşam bı ağzını arayım bakım.zaten babalarıızın ısımlerı ön ad olcak ama ben yanına modern anlamlı ısım de olsun ıstıyorum ama bence tek koyma derdınde...ısım çok önemlı eğer benım ıstemedığım ısımlerı koyarsa varya onu hıııç affetmem yerım canını:)))))

eşinin burcu ne benimkide aynı :)

Canım bana serklaj yapıldı ondada genel oldu inşallah bebişler etkilenmemiştir.gerçi daha drla konuşmadık...

Sagol arkadasim onerilerin icin dr.um alqmadigim icin kalsiyum takviyesi basladi magnezyumla birlikte ama sanirim yavas yavas aciliyot istahim canim biseyler cekmeye basladi sanki acisini cikartacagiz herhalde
Maasallah subhanallahh ne guzel kilolalarda dogmuslar darisi basimiza Rabbim anali babali buyutsun
Az bile yapmissin canim ne demekmis hasta secmek o dr.un o luksu varmiymis acaba sinir oldum okurken yaaa

Canım bana serklaj yapıldı ondada genel oldu inşallah bebişler etkilenmemiştir.gerçi daha drla konuşmadık...

serklaj ne canım şu rahime dikiş atma mı nasıl yaptılar kaç dk sürdü açılma mı vardı kaçıncı haftanda yapıldı çokk soru oldu

Son düzenleme:
kızlar iyi gecelr biz uyuyamıyoruz.29.hftaya gırdik şükür fakat ben çok ağırlaştm sagıma soluma dönemiyorum.heryerim ağrıyor,birde arada adet olacak gibi agrım oluyar.benimkiler çok aceleci çok Ayyy Allah vaktinde saglıklı sıhatli nasip etsin hepimizinkini inş.kalbin sıkısıyor

amin canım amin...
serklaj ne canım şu rahime dikiş atma mı nasıl yaptılar kaç dk sürdü açılma mı vardı kaçıncı haftanda yapıldı çokk soru oldu
meraklı seni
maşallah tatlımbana 30 lu haftalar öyle uzak geliyor ki
en tehlikeli haftaları atlattın artık tatlım,korkma rabbim hayırlısı ile zorda bırakmaz.ciğer geliştirici yaptırdın mı?
Akrep canım burcu :))))
aaaaaaa.ne tesadüf benimkide ve çokkk inatçıııı
çok şükür geliyor bugün aşkım

Son düzenleme:
kızlar buhar makinası alacak mısınız?
ben alıcam ama sıcak hava mı-soğuk hava mı daha iyi?klimayla ısındığımız için şart

Allah kavuştursun canm.akreplerın ınadı meşhurdur zaten hep huyuna gıdıcen:)))ama isım konusunda taviz veremem hiiç kusura bakmasın yani:))neyseki bebişlerimiz akrep olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…