2014 ikiz anneleri

3 hafta daha dayanmaya baksınlar senin minişler:)rahim ağzını ölçüyomu canım doktorun kontrollerde.kapalıdır inş daha.bizde senin haftalarına gelseydik:)

Canım bide bişi sorcam ne gibi kısıtlamalar getirdin kendine?yani hep ewdemisin dışarı çıkıyomusun?

Allah kavuştursun canm.akreplerın ınadı meşhurdur zaten hep huyuna gıdıcen:)))ama isım konusunda taviz veremem hiiç kusura bakmasın yani:))neyseki bebişlerimiz akrep olmıcak
bence de canım.isim çok önemli tavize gelmez..babalarına çekerse oğluşlar yandım ben3 inatçı keçi
Nerde yaşıyosun tatlım sen
hatay merkez canım...yaza kadar burdayım
Canım bide bişi sorcam ne gibi kısıtlamalar getirdin kendine?yani hep ewdemisin dışarı çıkıyomusun?
bence o göbekle çıkmasa daha iyi zaten.ben bile şimdiden tıkanıyorum yürürkenallah yardımcımız olsun

arkadaşlar tarama testlerini yaptırdınız mı ben hiçbirini yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrasona girdim

zaten bir sıkıntı gözükse dr yönlendirirdi değil mi

Hatay yemekleri güzeldir demi:)hele künefe

arkadaşlar tarama testlerini yaptırdınız mı ben hiçbirini yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrasona girdim
zaten bir sıkıntı gözükse dr yönlendirirdi değil mi
bende yaptırmadım canım.daha ayrıntılıya bile girmedim:18azartesi inşallah
Hatay yemekleri güzeldir demi:)hele künefe
hemde nasıl güzelll:) tatlıyla çok aram yok allahtan
çok fazla pimpirikliyim nasıl geçecek bu günler
bir de ben hiç bebek hareketlerini hissetmiyorum(ilk bebeğim)
normal mi
normal canım ama çok yakında hissedersin..ozaman için daha rahat olur.

Benim ablamın eşi de akrep kesinlikle kafasına koyduğu fikirden vazgeçmez ve mantıksız bile olsa onun mantıklı oldugunu iddia eder..:) ve hayatta hiç acelesi yoktur..adamı catlatir rahatlığıyla :) ama aynı zamanda cok da sabirlidir..
bütün akrepler boyle mıdır?

Benim esim başak burcu işkolik olması dışında cok ideal bi es:) hatta bebekler için ne isim söylesem (aklıma geliyo bazen), karnımı oyle seviyo :) kesin degil canım öylesine dedim diyorum gercek anlamasın diye:) unutmuyo o isimleri gündüz mesaj atıyo sunla su napiyo diye:) kabullenmiş yani isimleri koyacağımı bastan
ama kocam bu hafta sıkmış gibi gece 11 de geliyo ofisten haftaya yurtdışına çıkacak isleri aksayacakmis eger bu kadar uzun çalışmazsa:) bebeklerimiz seni tanımayacak bu kim diyecekler diyorum ona gülüyo hiç konuşamıyoruz diyorum, sen konus ben dinliyorum diyo:) ama dinlerken uyuyo:) benim sana ihtiyacım var diyorum, birlikte uyuyoruz iste askım diyo:) utanmasa bide ofiste yatacak demekki:)

Son düzenleme:
3 hafta daha dayanmaya baksınlar senin minişler:)rahim ağzını ölçüyomu canım doktorun kontrollerde.kapalıdır inş daha.bizde senin haftalarına gelseydik:)

evet teyzesi biraz daha dayansınlar demi canım hast.yattığım sürece rahim ağzını hep ölçtüler çarşamba günü doktor görüşmemiz var o zamanda ölcerler herhalde en son açılma yok demişti ama kanamam vardı.kanama içerde birikmiş demişti.inş.sizde bu haftaları ve ilerisini göreceksiniz.Allah hepimizinkini bağışlasın.birde ne gibi ksıtlamalar getirdin demişsin aslınca 22 haftaya kadar hiç kısıtlama getirmedim herşey çok güzeldi herşeyimi yapabiliyordum işe gidiyordum avm lere gidiyordum ev işlerimi yapıyordum 22.den sonra kanamalar falan başlayınca korktum şimdi raporluyum,işe gitmiyorum ev işi hiç yapmıyorum,tv bilgisayar başında pek oturamıyorum .gezmeye hiç çıkmıyorum merdivenden korkuyorum banyo çok sık yapmıyorum ,hast.ve iğne dışında çok dışarıya çıkamıyorum aslında sıkıldım çıkmak istiyorum ama hiç halim yok birde tuzu ve şekeri hiç tüketmiyorum diyebilirim.şişliğim indi.evin içinde küçük küçük dolaşıyorum kitap falan okumaya çalışıyorum zaman zorda olsa geçiyor.

canım merhabalar ciğer geliştirici yaptırdın mı diye sormuşsun evet yaptırdım 26.haftada yapıldı o sıralar kanamam vardı doktor doğum olabilir hemen yapalım dedi.2şer doz iki gün yapıldı ilk gün sağ basenden yapıldı ayağım karıncalandı uyuştu bebk çok hareketledi,ikici gün soldan yapıldı o kadar etkili olmadı .ama düşük riski artıyormuş falan diye okumuştum psikolojik olarak çok etkilendim.kortizon içeriyormuş beni etkiledi ama herkese aynı etki olurmu bilmem her vücut farklı.ama bebeklerini olumlu yönde etkilediği hissettim sanki.çarşamba randevü var bakalım ne alemdeler çok heyecanlıyım...inş.sizde geleceksiniz 30 lu haftalara zaman geçmiyor gibi olsada onları beklemek çok zevkli.en güzel bekleyiş.Allah hepimizinkileri korusun.burdan hepimiz doğum haberlerimizide yazacaz inş.

walla kocamı tarif ettin.asla fikrinden vazgeçmez geçermiş gibi görünür sadece:)rahat mı rahat ama bir o kadar vicdanlı ve dürüst bende yengeçim geçinip gidiyoruz 10 yıldır:)
çok özlüyorsundur canım ya,benimki öğretmen olduğu için hep beraber sayılırız

kızlar tüp maceramızdan hiç bahsetmedikben anlatayım;
eşimle 10 yıl önce,ben üni.2. sınıfta o ise yeni atanmış olarak evlendik.borç,harç itirazlar,okul derken 5 yıl bebeğin fikri bile yoktu bizde.sonra ben çok istedim(24 Yaşındaydım) hemen olacakmş gibi,korunmayı biraktım ama nerdeee.bekle bekle bebişim gelmiyor.dra gittik ilk kez bebiş için.benim çift rahim olduğum ve pko olduğum anlaşıldı.ameliyat tedavi herşey tamamdı ama hala bebişim gelmiyordu.
sonra eşimde muayene oldu ve morfoloji 2 çıktı.tam tüp deneyecekken ben urfaya atandım,kocacım ankara da kaldı...
2 yıl ayrılıktan sonra hatay da kavuştuk ve mersin tüp bebekte ilk tüpümüzü yaptırdık...14 embriyomuz 5.güne geldi,drum yüzde 80 gebelik oluşacak diyordu ama nasip değilmiş olmadı. 18 ay sonra ikinci denememizde çok şükür bebişlerimiz bizimleydi ve ben müjdeli haberi tamda doğum günümde öğrenmiştim.
rabbim kazasız belasız, yıllardır beklediğimiz aşkımızın küçüklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah...HEPİMİZİN

Son düzenleme:

hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canımevet onları beklemek çok güzel ve cidden sabır,tevekkül gerektiriyor.
bakalım ilk kim doğuracak?

Aaa bende yengecim :) Amiiiin canım allah yuvalarımızı bebeklerimizle daha da şenlendirsin..benimde ilk tüp bebek denemem eşimde sperm sayı problemi var 2 aşılama var negatif..bende 23 yumurta oluştu 10 tanesi saglıklı döllendi 6 tanesi 5. Gun oldu simdi iki tanesi benimle.. Benimde transferim ertelendi Temmuz'un 5 inde yapılacaktı ama 24 Ağustos'ta yapıldı doktorum yumurtaliklarin su toplama ihtimalinden korktu tedbirden o ay yapmadı.. Eger yapsaydı bende dogum günümde öğrenecektim bebeğimi:) nasip böylemis cok sükür :)

:13: bu merakla jinekolog olucazzz

hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canımevet onları beklemek çok güzel ve cidden sabır,tevekkül gerektiriyor.
bakalım ilk kim doğuracak?

Kizlaaar doğurduktan sonra topikten çekip gitmek yok tamam mı? Biz sona kalicaz dona kalmayalım :)
allah hepimize burdan bebislerim sağlıkla doğdular demeyi nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…