2014 ikiz anneleri

canım iyiki öyle yapmışsınız...benim de 24 yumurtam alındı ve ohss yaşadım.berbat ötesi birşeydi.rabbim kimseye yaşatmasın.ama suç benimdi:)
druma salya sümük yalvardım hallederim ben sen nolur transferi yap diye 2 kere su çekildi benden ciğerlerim ve dalağım su toplamıştı,hastanede kaldım günlerce, ölümden döndüm sanırım ama hamdolsun,herşeye değdi

Kizlaaar doğurduktan sonra topikten çekip gitmek yok tamam mı? Biz sona kalicaz dona kalmayalım :)
allah hepimize burdan bebislerim sağlıkla doğdular demeyi nasip etsin:)

amin canım amin...evet ya doğuran kaçmasın sakın
birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var

Ne güzel bi hikayebiz eşimle lise aşıklarıyız,ben onun ilk aşkıyım3 sene flörtün ardından 2 sene nişanlı kaldık ben 15 ay asker yolu gözledim:)06.06.2010 da evlendik:)hiç korunmadık biz,bizde görünen bi sorun yoktu sadece sonradan küçük bi çikolata kistim olduğunu öğrendik.2 olumsuz aşılamam var...tüp bebekte 20 yumurtam toplandı,5 tanesi 5.güne geldi...ikisi şuan benimle.ilk denemede tuttu allaha şükür...bende hamile olduğumu 06.06.2013 de öğrendim:))ewlilik yıldönümü hediyemiz oldu bize yawrularımız

Kizlaaar doğurduktan sonra topikten çekip gitmek yok tamam mı? Biz sona kalicaz dona kalmayalım :)
allah hepimize burdan bebislerim sağlıkla doğdular demeyi nasip etsin:)

Çekip gitmek olurmuasıl o zaman ihtiyacımız olcak birbirimize...hiç gitmeyi düşünmüyorum valla:)uyanınca aklıma hemen topik geliyo kızlar ne yazdı acaba diyepek arkadaşım yoktur benim,o yüzden bu topik bana ilaç gibi

canım yaa güzelmiş aşkımla evleneli 2 yıl oldu ben ilk günden başladım çocuk çocuk diye şimdi nasip oldu allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kıss beyazcımm ben de yengecim benim eşim de başak yengeç başak iyi anlaşır ben biraz dağınık eşim düzenlidir tipik başak burcudur ama ben de bi kayınvalide var daha görülmemiş bir kadın türünün tek örneği her şeyin en iyisini o bilir en güzel yemeği o yapar en güzel kendi giyinir vs vs vs

Uuuu:))kaynanadan dertlisin demek:)bebişler olunca yardımcı olcakmı sana

walla aynen ben de öyle bi yere gitmem bu topik kadın doğum doktorundan daha iyi ihtisasımı burda tamamlıcam

Kızlar orkide hastanede yatıyodu en son çok merak etmeye başladım ben.aklımada kötü kötü şeyler geliyo allah korusunçok uzun zaman oldu yazmayalı...tuanada gelmiyo ne zamandır.

Uuuu:))kaynanadan dertlisin demek:)bebişler olunca yardımcı olcakmı sana

sedefcimm inan kayınvalidemin elinde olsa doğunca bebekleri benden alır kendisi bakar çünkü ona göre en iyi kendi bakar kimse onun eline su dökemez evi o idare eder ama ben fırsat vermem evime karıştırmam ben ona desemki hadi gel çocuklara bakalım walla o benim evime iyice yerleşir allah muhafaza eşimde biliyo her şeyi ama napsın ikimizi de idare ediyo işte k.v evlerimiz arabayla 15 dk filan birarada olduğumuzda saygıda sevgide kusur etmem gider gelirim çünkü huyunu biliyorum araya mesafe koyarım zaten ben cıvık ilişkileri sevmem resmi oluyorum araya sınır koyduğunda sıkıntı olmuyo

ooo ne çok yengeç varmışkaynanaya maşallah mı desekcanım anyakya lı normaldir bence...gerçi bende hatay lıyım.
Kızlar orkide hastanede yatıyodu en son çok merak etmeye başladım ben.aklımada kötü kötü şeyler geliyo allah korusunçok uzun zaman oldu yazmayalı...tuanada gelmiyo ne zamandır.

aynen canım.inşallah iyidir.birde KUZEY yok ne zamandır...

sizin hikayede çok tatlıgerçekten en güzel hediyelerimiz bu yıl geldi

Aynen ilk buraya bakıyorum.. Ben annem hariç aileme esimin ailesine yakın arkadaslarıma kimseye söylemedim tüp bebek yaptığımızı yani kardeşlerim kayınvalidem bile bilmiyo o yüzden cogu konularda beni daha iyi anlıyorsunuz :) burayı seviyorum..
Evet yengeç başak iyi bi çift oluyo hakkaten..sagolsun kayınvalidemde etlime sutlume karışmaz..allah nazardan saklasın:)
esim aslinda düzenliydi ilk evlendiğimizde ve bende biraz titizim baktı ben yapıyorum birakiverdi işine geldi yani:) biraz da işine cok düşüyo o yüzden eve kalmıyo :)
Bizde 3 yıldır evliyiz 10.10.2010 da evlendik:)

Allaha şükür bi zararı yoktur benimkinin arada istisnai durumlar çıksada:)kayınvalidem bizide düşünür eşimle.sıkılınca bana bırakırsınız siz gidin gezin eğlenin der..
ooo ne çok yengeç varmışkaynanaya maşallah mı desekcanım anyakya lı normaldir bence...gerçi bende hatay lıyım.

aynen canım.inşallah iyidir.birde KUZEY yok ne zamandır...

Ewet ya kuzey vardı bide.ama onu en son ne zaman topikte gördüm hatırlamıyom:44 gelmez artık sanırım

Bende merak ettim orkide tuana ve kuzey hiç girmiyolar bu ara

Son düzenleme:

kaynanası olanlara imreniyorum walla,benim kayınvaldem evlenmeden önce vefat etmiş,hep merak ederim o yüzden bu işler nasıl olur diye
benim içinde çok iyi oldu burası,iyiki varsınız...yalnızlğa birebir

gelir canım KUZEY de.biz haziran topiğinden tanışıyoruz,umarım bir problemi yoktur....

kaynanası olanlara imreniyorum walla,benim kayınvaldem evlenmeden önce vefat etmiş,hep merak ederim o yüzden bu işler nasıl olur diye

Bende kayınbabası olanlara imrenirim çok isterdim:)25 sene önce vefat etmiş eşimin babası

Istisnalar hariç genelde cok merak edilecek bisi yok.. Eger kıskanç degilse iyi oluyo tam anne olamaz ama yine de bizi düşünen hakkımızda endişelenen fedakar biri oluyo. Allah razı olsun bu konuda hakkını yiyemem..Ama cadı olursa nası oluyo bilmen onu seybil anlatsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…