2014 ikiz anneleri

Bende kayınbabası olanlara imrenirim çok isterdim:)25 sene önce vefat etmiş eşimin babası

...benim kayınbabam tatlı mı tatlı bir insandı kendi babam kadar sıcak
mekanı cennet olsun.bahçesinde ceviz ağaçları vardı babamın,vefat etmeden önce koli yapmış üstünede adımı yazmış...kargoluycakmışcanım benim.

arkadaşlar tarama testlerini yaptırdınız mı ben hiçbirini yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrasona girdim

zaten bir sıkıntı gözükse dr yönlendirirdi değil mi
Ben 15 gün sonra inşallah 2li test yaptiricam, ayrica detayli ultrasonla bakılacak... Açıkçası doktor ne dediyse onu yapıyorum

10 yıl öyle böyle geçmiş ama sonu güzel olmuş maşallah inşallah sağlikla oğluşlarini kucağina alinca hepsi anı olarak kalır.
Ben henüz bekarken yıllar önce çikolata kistinden ameliyat olmuştum. O yüzden uzun süre doğum kontrol hapi kullandim 10 sene kadar Durumumu bildiğim için uzun süre korunmayi düşünmedik, ilk 6 ay başka problemler nedeniyle ilaç kullanmaya devam ettim, sonra bıraktım ama çok ciddi bir çalışmaya girmedik, evliligimizin 1. yilindan sonra birden hızlandik önce 2 aşilama hemen sonrasinda tüp bebek, biranda telaşlanmam benim yeni kistimin büyümesindendi 6cm'e yakin kist ile tüp bebek oldum, (bu arada esimde de biraz hareketlilik sorunu vardi) 9 yumurtam toplandi 9 u da 3. güne geldi, 5. Gün 3. Gün tereddutu yasarken doktorum 3. Gün 2 embriyo transferi yapip, en kaliteli 3 tanesini de dondurmaya karar verdi... Yumurtalarim kaliteliydi ama kistimin olumsuz etkisi olabileceği söylendi, o yüzden sonucu öğrendiğim ani unutamammm 12. Gündü hic idrar falan yapmadim kan sonucu eşimle birlikte internetten öğrendik, çok bambaşka bir duyguyduuu değerim 712 olunca eşime galiba ikiz dedim Rabbim isteyen herkese yaşatsin bu duyguyu, inşallah bize de sağlikla kucagimiza aldigimiz günleri göstersin...
Kızlaar asıl ilginci benim annem dahil kimse bilmiyor duysalar şok olurlar yeni evli sayiliriz ilkinde söyleyip stres olmayalim dedik, maşallah şükürler olsun Allah'ım çok bekletmedi, sonrada hiç söyleyemedik ailemde çok ikiz var ona yoruldu bizde baya film çevirdik artik hiç söyleyemiyoz. Ama doğumda vs duyarlar mi diye çok tedirginim:18: en başta söyleseydim tamam ama artik seneryolardan sonra çok utanirim öğrenirler mi ki:18:

Ayyy ne uzun anlatmışım

Bende bugün kadayıf tatlısı yapcam kızlar:)tatlı devmediğim halde 2 gündür aklıma geliyo
Oh ohh:) valla yedim rahatladım nası guzel bisi hamileyken bişiler yemek:)
Kişiye gore degişir yine tabi ama kayınbaba cok güzel bisi..biz cok iyi anlaşırız..üzüldüm göremediğine allah ahirette kavuştursun zor bise esın için de babasız olmak..

Canım mekanı cennet olsun... Ne mutlu gelininin duasını alan bir kayınbaba, Allah'ta ondan razı olsun...

Duygulandım valla...arkasından iyi konuşuyosun bak ne güzel.nur içinde yatsın

Bisi olmaz bende söylemedim kimseye bence gerek de yok doktorum da biliyo kimseye söylemediğimi sagolsun ilk o dedi bana rahatsız olacaksan söyleme kimseye diye.. Ins duymazlar bundan sonra da.. Boyle iyiyim ben cunku giz önünde bi ınsanım ve dogru yanlış özel hayatımın insanlar arasında konuşulmasından cok rahatsız oluyorum yıllardır..

Canım mekanı cennet olsun... Ne mutlu gelininin duasını alan bir kayınbaba, Allah'ta ondan razı olsun...

amin canım.ne fark eder tatlım,ha doğal ha tüp...çıkmaz ortaya,çıkarsada çıksın.tek derdin bu olsun

Selam guzel ve ozel anneler.nasilsiniz?bende cok şükür hersey yolunda merak etmişsiniz kusura bakmayin ben uyku ile dertliyim uykudan kafam kalkmiyo sabah 8 de aciktigim için uyanip esimle kahvalti yapıp onu gonderip hop yatiyorum 12 gibi uyandim tabi yine aciktim diye.yemegimi yerken aksamin yemeginide koydum ocaga uyur kalirsam dile alarm da kuruyorum ocakta yanmasin diye.suan tlfndan girdim son 2 sayfa okuyabildim gozlerim acidi,oncedende uzun sure tlfna bakinca gozlerim kanlanirdi simdi cok kisa surede etkileniyor.bu kadar uyku sorunu yasayan varmi kan degerim 1 ay once 13 tü ondan olabileceğini dusunmuyorum ama surekli uyuyor olmakta sersemlik yapıyo.bide herkes tup hikayesi anlatmis benimde uzun bir hikayem var pc den girince yazayim.teyzeleri benim bebislerim de selam söylüyor size tepikliyor ikiside şuan.
Orkide girmemis heralde umarim iyilerdir.Rabbim yavrularini ve kendisini korusun inşallah.

Bende bugün kadayıf tatlısı yapcam kızlar:)tatlı devmediğim halde 2 gündür aklıma geliyo

Afiyet olsun yarasın bebişlerine ben de dün kabak tatlısı yaptım biraz şekerini az tuttum yine de güzeldi afiyetle yedik
Canim bebek şekerlerini internetten falan mi veriyosun
Ben haliyle henüz hiçbirşey yapmıyorum, eminim hazırlıklar çok keyiflidir güle oynaya kucaginda saglikli kuzularinla şekerlerinin dağitildigini hepimiz görürüz inşallah

Birde benim gibi yanan varmi felaket sicak basıyor kalorifer 22 derecede cogu zaman yanmiyor bile cunku derece ayarli.ben evde incecik bir tayt ve uzerime yarim kollu giyersem pisiyorum sifir kollu atletle oturunca eh iste corapsiz oturuyorum ama evin icinde hep terlik var ayagimda.bu kadar sicak basmasi normalmidir.guya kış mevsimindeyiz.salonum petegi kapali arada oraya giriyorun buz gibi iyi geliyo.tabi usutme korkusu oluyo ordada.

Hoşgeldin kız merak ettik.. Bende daha 13 haftayim ama sıcak bende de var arada usudugum de oluyo ama genelde cam açık oturuyorum evde..:)

Şekerleriniz hayırlı olsun kızlar bizim erken daha ama siz taptıkta bende hevesleniyorum:)

amin canım.ne fark eder tatlım,ha doğal ha tüp...çıkmaz ortaya,çıkarsada çıksın.tek derdin bu olsun

Canım hiiiç fark etmez tabi hatta bu sayede ikiz olduğu ve kuzularımı bu kadar istekli beklediğimiz için kendimi şanslı bile görüyorum kesinlikle Sorun yalancı durumuna düşmek tedavi sürecinde stres olmayalim her kafadan bir ses çıkar dedik.... Sonra saklayınca yalan yalan üstüne çok kötü oluyo Neyse dediğin gibi sağlikla alalim da kucağimiza, gerekirse onlarada böyle açıklarım

Allah rahmet eylesin valla cok duygulandım bende..kızları gibi seviyolarmis demek..allah ahirette kavuştursun..

Canim öncelikle iyi olmana sevindim insallah orkideden de güzel haberler aliriz :18:
Bana hep söylenilen kışın hamile olmanin en güzel tarafi hiç üşümemen demişlerdi ben hala donuyorum inşallah ısındığım günleri de görürüm
Sende yine de çok ince giyip üşütme Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…