- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.461
Canım hep mayalı pogaça istiyo oturdum yaptım :) kilolar gelsin gelsin :)
Bende kayınbabası olanlara imrenirim çok isterdim:)25 sene önce vefat etmiş eşimin babası
Ben 15 gün sonra inşallah 2li test yaptiricam, ayrica detayli ultrasonla bakılacak... Açıkçası doktor ne dediyse onu yapıyorumarkadaşlar tarama testlerini yaptırdınız mı ben hiçbirini yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrasona girdim
zaten bir sıkıntı gözükse dr yönlendirirdi değil mi
10 yıl öyle böyle geçmiş ama sonu güzel olmuş maşallahwalla kocamı tarif ettin.asla fikrinden vazgeçmez geçermiş gibi görünür sadece:)rahat mı rahat ama bir o kadar vicdanlı ve dürüst bende yengeçim geçinip gidiyoruz 10 yıldır:)
çok özlüyorsundur canım ya,benimki öğretmen olduğu için hep beraber sayılırız
kızlar tüp maceramızdan hiç bahsetmedikben anlatayım;
eşimle 10 yıl önce,ben üni.2. sınıfta o ise yeni atanmış olarak evlendik.borç,harç itirazlar,okul derken 5 yıl bebeğin fikri bile yoktu bizde.sonra ben çok istedim(24 Yaşındaydım) hemen olacakmş gibi,korunmayı biraktım ama nerdeee.bekle bekle bebişim gelmiyor.dra gittik ilk kez bebiş için.benim çift rahim olduğum ve pko olduğum anlaşıldı.ameliyat tedavi herşey tamamdı ama hala bebişim gelmiyordu.
sonra eşimde muayene oldu ve morfoloji 2 çıktı.tam tüp deneyecekken ben urfaya atandım,kocacım ankara da kaldı...
2 yıl ayrılıktan sonra hatay da kavuştuk ve mersin tüp bebekte ilk tüpümüzü yaptırdık...14 embriyomuz 5.güne geldi,drum yüzde 80 gebelik oluşacak diyordu ama nasip değilmiş olmadı. 18 ay sonra ikinci denememizde çok şükür bebişlerimiz bizimleydi ve ben müjdeli haberi tamda doğum günülmde öğrenmiştim.
rabbim kazasız belasız, yıllardır beklediğimiz aşkımızın küçüklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah...HEPİMİZİN
Oh ohh:) valla yedim rahatladım nası guzel bisi hamileyken bişiler yemek:)Bende bugün kadayıf tatlısı yapcam kızlar:)tatlı devmediğim halde 2 gündür aklıma geliyo
...benim kayınbabam tatlı mı tatlı bir insandı kendi babam kadar sıcak
mekanı cennet olsun.bahçesinde ceviz ağaçları vardı babamın,vefat etmeden önce koli yapmış üstünede adımı yazmış...kargoluycakmışcanım benim.
mekanı cennet olsun.bahçesinde ceviz ağaçları vardı babamın,vefat etmeden önce koli yapmış üstünede adımı yazmış...kargoluycakmışcanım benim.
Ben 15 gün sonra inşallah 2li test yaptiricam, ayrica detayli ultrasonla bakılacak... Açıkçası doktor ne dediyse onu yapıyorum
10 yıl öyle böyle geçmiş ama sonu güzel olmuş maşallahinşallah sağlikla oğluşlarini kucağina alinca hepsi anı olarak kalır.
Ben henüz bekarken yıllar önce çikolata kistinden ameliyat olmuştum. O yüzden uzun süre doğum kontrol hapi kullandim 10 sene kadarDurumumu bildiğim için uzun süre korunmayi düşünmedik, ilk 6 ay başka problemler nedeniyle ilaç kullanmaya devam ettim, sonra bıraktım ama çok ciddi bir çalışmaya girmedik, evliligimizin 1. yilindan sonra birden hızlandik önce 2 aşilama hemen sonrasinda tüp bebek, biranda telaşlanmam benim yeni kistimin büyümesindendi 6cm'e yakin kist ile tüp bebek oldum, (bu arada esimde de biraz hareketlilik sorunu vardi) 9 yumurtam toplandi 9 u da 3. güne geldi, 5. Gün 3. Gün tereddutu yasarken doktorum 3. Gün 2 embriyo transferi yapip, en kaliteli 3 tanesini de dondurmaya karar verdi... Yumurtalarim kaliteliydi ama kistimin olumsuz etkisi olabileceği söylendi, o yüzden sonucu öğrendiğim ani unutamammm 12. Gündü hic idrar falan yapmadim kan sonucu eşimle birlikte internetten öğrendik, çok bambaşka bir duyguyduuu değerim 712 olunca eşime galiba ikiz dedim Rabbim isteyen herkese yaşatsin bu duyguyu, inşallah bize de sağlikla kucagimiza aldigimiz günleri göstersin...
Kızlaar asıl ilginci benim annem dahil kimse bilmiyor duysalar şok olurlar yeni evli sayiliriz ilkinde söyleyip stres olmayalim dedik, maşallah şükürler olsun Allah'ım çok bekletmedi, sonrada hiç söyleyemedikailemde çok ikiz var ona yoruldu bizde baya film çevirdik artik hiç söyleyemiyoz. Ama doğumda vs duyarlar mi diye çok tedirginim:18: en başta söyleseydim tamam ama artik seneryolardan sonra çok utanirim öğrenirler mi ki:18:
Ayyy ne uzun anlatmışım
rasimlerini paylaşsana canım,ben bikaç model buldum...Eki Görüntüle 846784
Canım mekanı cennet olsun... Ne mutlu gelininin duasını alan bir kayınbaba, Allah'ta ondan razı olsun...
amin canım.ne fark eder tatlım,ha doğal ha tüp...çıkmaz ortaya,çıkarsada çıksın.tek derdin bu olsunBen 15 gün sonra inşallah 2li test yaptiricam, ayrica detayli ultrasonla bakılacak... Açıkçası doktor ne dediyse onu yapıyorum
10 yıl öyle böyle geçmiş ama sonu güzel olmuş maşallahinşallah sağlikla oğluşlarini kucağina alinca hepsi anı olarak kalır.
Ben henüz bekarken yıllar önce çikolata kistinden ameliyat olmuştum. O yüzden uzun süre doğum kontrol hapi kullandim 10 sene kadarDurumumu bildiğim için uzun süre korunmayi düşünmedik, ilk 6 ay başka problemler nedeniyle ilaç kullanmaya devam ettim, sonra bıraktım ama çok ciddi bir çalışmaya girmedik, evliligimizin 1. yilindan sonra birden hızlandik önce 2 aşilama hemen sonrasinda tüp bebek, biranda telaşlanmam benim yeni kistimin büyümesindendi 6cm'e yakin kist ile tüp bebek oldum, (bu arada esimde de biraz hareketlilik sorunu vardi) 9 yumurtam toplandi 9 u da 3. güne geldi, 5. Gün 3. Gün tereddutu yasarken doktorum 3. Gün 2 embriyo transferi yapip, en kaliteli 3 tanesini de dondurmaya karar verdi... Yumurtalarim kaliteliydi ama kistimin olumsuz etkisi olabileceği söylendi, o yüzden sonucu öğrendiğim ani unutamammm 12. Gündü hic idrar falan yapmadim kan sonucu eşimle birlikte internetten öğrendik, çok bambaşka bir duyguyduuu değerim 712 olunca eşime galiba ikiz dedim Rabbim isteyen herkese yaşatsin bu duyguyu, inşallah bize de sağlikla kucagimiza aldigimiz günleri göstersin...
Kızlaar asıl ilginci benim annem dahil kimse bilmiyor duysalar şok olurlar yeni evli sayiliriz ilkinde söyleyip stres olmayalim dedik, maşallah şükürler olsun Allah'ım çok bekletmedi, sonrada hiç söyleyemedikailemde çok ikiz var ona yoruldu bizde baya film çevirdik artik hiç söyleyemiyoz. Ama doğumda vs duyarlar mi diye çok tedirginim:18: en başta söyleseydim tamam ama artik seneryolardan sonra çok utanirim öğrenirler mi ki:18:
Ayyy ne uzun anlatmışım
Duygulandım valla...arkasından iyi konuşuyosun bak ne güzel.nur içinde yatsın
Canım mekanı cennet olsun... Ne mutlu gelininin duasını alan bir kayınbaba, Allah'ta ondan razı olsun...
Bende bugün kadayıf tatlısı yapcam kızlar:)tatlı devmediğim halde 2 gündür aklıma geliyo
Birde benim gibi yanan varmi felaket sicak basıyor kalorifer 22 derecede cogu zaman yanmiyor bile cunku derece ayarli.ben evde incecik bir tayt ve uzerime yarim kollu giyersem pisiyorum sifir kollu atletle oturunca eh iste corapsiz oturuyorum ama evin icinde hep terlik var ayagimda.bu kadar sicak basmasi normalmidir.guya kış mevsimindeyiz.salonum petegi kapali arada oraya giriyorun buz gibi iyi geliyo.tabi usutme korkusu oluyo ordada.
amin canım.ne fark eder tatlım,ha doğal ha tüp...çıkmaz ortaya,çıkarsada çıksın.tek derdin bu olsun
Birde benim gibi yanan varmi felaket sicak basıyor kalorifer 22 derecede cogu zaman yanmiyor bile cunku derece ayarli.ben evde incecik bir tayt ve uzerime yarim kollu giyersem pisiyorum sifir kollu atletle oturunca eh iste corapsiz oturuyorum ama evin icinde hep terlik var ayagimda.bu kadar sicak basmasi normalmidir.guya kış mevsimindeyiz.salonum petegi kapali arada oraya giriyorun buz gibi iyi geliyo.tabi usutme korkusu oluyo ordada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?