2014 ikiz anneleri

Hoşgeldin kız merak ettik.. Bende daha 13 haftayim ama sıcak bende de var arada usudugum de oluyo ama genelde cam açık oturuyorum evde..:)

O haftalarda ben klima karsisinda yatiyordum.yaz boyu klimanin karsisinda yatip kalktim ondan asiri sicakligi hissetmedim.ama simdi sanki yarin ortasinda ben kislik kiyafetle kalmisim gibi yaniyorum.aksama kadar camlar acik benimde.esim gelmeden kapatirim o cunku asiri sicak ortami seven biri.zaten bu yuzden petek de kapatamiyorum.merkezi kalorifer bizim.tek care petegi kapamak ama bizimki ev serinler diye izin vermiyor.cocuk odasi bile bombos suan petegi kapatalim kapisini cekelim evi sogutmaz diyorum.hayir yataknodasijin dibi oldugu icin orayi sogutur diye kapattirmiyo.bende cibil cibil geziyorum o dusunsun artik :)))

biz de ne yaşadıysak eşimle yaşadık kimseyle paylaşmadık hamile olduğumu öğrendiğimizde sadece bebeğimiz olacak dedik

hatta kızlar bi şey deyim mi biz ilk eşimle birlikte ikiz olduğunu öğrendiğimizde şok olduk beklemiyorduk ailelerimize arkadaşlarımıza bebeğimiz olacak dedik ama bebeklerimiz demedik şimdilik sürpriz olarak düşünüyoruz herkes bir tane sanıyor hatta kendi annem bile eninde sonunda açıklıcaz ama ne zaman açıklıcaz karar vermedik eşim diyo ki ikizler için bi basın toplantısı düzenleriz artık diyo hepsi çok şaşıracak eşimle çok fenayız biz ya yüreklerine inecek sürpriz yumurta

Nerdesin kız sen:)tam tersi valla çoğumuz uyuyamıyoruz biz:)iyisin vallasenin bebişlr uyuyarak doğar kesin:)
amin kızlar,çok saolun...ben çok acıktım.sağlıklı sağlıklı ıspanak yiyeyim baripüff
Ispanak sevilmezmi kız:)sarımsaklı yoğurtta dök üstüne:)
Yok tatlım internetten değil yapan biyer buldum oraya yaptırcam eşim gelcek akşama doğru gitcez çok heyecanlıyım:)bide eşofman takımı alcam kızlar hastaneden çıkarken giyerim rahat olur...bide kızlar kaban almayı düşünüyomusunuz???ben almıycam heralde gerek yok gibi.kabanımın önünü kapatmadan giyerim zaten havalar iyice soğuyunca ewden pek çıkamam:)
Şekerleriniz hayırlı olsun kızlar bizim erken daha ama siz taptıkta bende hevesleniyorum:)

Seninde bu günlerin gelcek canım:)zaman cabuk geçiyo inanki.

Teşekkür ederim canim.hepimiz her daim iyi haberler verelim.Rabbim biliyo demekki bize kis hamileligi nasib etti ben kisin boyleysem yaz hamilesi olsam eve çocuk havuzu alip icinden cikmazdim herhalde.ince giyiniyorum canım malesef ama sıkı giyinip terlersem en ufak bi esintiye denk gelirsem o zaman usuturum diye ondanda korkuyorum.ama sabah yataktan kalkinca ince bi ceket atarim sirtima.onu yapmadigimda onceden kisin hemen hasta olurdum.sadece ona dikkat ediyorum birde disarida ciktigimda cok kalin seyler giymiyorum ama ince ceketim hep oluyor.

Allah seni napmasınnasıl duruyon kız söylemden.annen bile bilmiyo ölemi:)eşinle işbirliğinize bayıldım ama:)benimki olsa dayanamaz söylerdi ben söylemeyelim desem bile:)alemsin seybil

Ohoo masallah :) biz ikiz diye söyledik bastan:) nolacak söylersiniz bi ara annene söylesen iyi olur ama artık kadıncağızın kalbine iner yazık tek bebeğe gore düşünmesin :)
Bi yonden en güzeli bence.. Herkesin sürekli sorun neydi ona gitmeseydin Suna gitseydin bi tanıdıgım var sunu icti hamile kaldı laflarını duymaktan havalı acinasi bakışlardan iyidir..insana sevincini bile yaşatmazlar var ya bazı insanlar..tüp bebegi bi eksiklik olarak görmüyorum kesinlikle cok cok sükür bebeklerimiz bu sayede bizimle:) ama eksiklik gibi gören pat diye hamile kalan densiz insanların zamansız sözlerinden koruyorum kendimi ailemi ve bebeklerimi..fena mı

Burdayim canim rüyalardan ayilip gelemedim.inşallah bebislerimde dogduklarinda uykucu olurlar :))
Kiz ispanagi yogurtsuz yesin madem faydasini istiyor yogurt demir emilimini kesiyor ya.et fln yerkende yogurt yemeyin.yogurt yemeklerden 1 saat once veya sonra.
kaban mi :)) şu yanginimi düşünunce kaban hayal bile edemiyorum.gerek duyulursa orgu pancolar ise yarar hem sonrada kullanilir hemde kaban kadar sicak tutar yun orgu olursa.
esofman eminmisin canim sezeryande ince penye pijamanin lastigi bile cok rahatsiz ediyormuş.hastane geceliginin uzerine ceketini giyip cikarsin direk eve geciceksin nasil olsa.lastik rahatsiz eder diye esofman canini yakabilir diye soyluyorum.

Hihii yalniz değilim demekki Seybil siz hele tam bomba olacaksiniz biz ikiz olduğunu hemen söyledik dayanamadik kontrole falan benle gelseler kesin şüphelenirler çünkü başkentin benim gittiğim katı direk tedavi olanların kısmı aamaan napalimmm buda ayri bir heyecan :18:

Oda doğru aslında canım ya onu düşünemedim. ne karışık işlermiş bunlar:)

Kizlaar hanginizdi hatirlayamadim ikisini de kullaniyodu, hangisinin daha iyi nemlendirdigini merak ettim. Lierac aldim ama jel sanki hic nemlendirmeyecek gibi... Bide ben e vitamininin çatlaği önlediğini duydum, e vitamini yaği kapsülü alip içini kremle birlikte süreyim diyorum, bir zarari olmaz herhalde :26: henüz karnim yok ama yavaştan başlasam iyi olacak

Bendim ikisinide kullanan:))ikiside çok gzl nenlendiriyo canım ama bence mustela.yeni bitane daha aldım ben indirimdeydi,ikili pakette 130 liraya aldım.

Sedef ikisini de kullanıyor.bende lierac kullaniyorum.surdukten bir sure sonra derim kupkuru kepekli gibi dokuluyor hatta ama 3 kutu almıştım kullanicam artik.dr bana lierac yada mustela al demisti.mustela bebek bakim urunleri de cok iyi demişti ama cogu arastirmalarim sabamed iyi olduguna karar verdim.
neticede catlak sadece kremle degil vucudun su dengesini saglamakla da alakaliymis günlük 2.5 3 lt su icmeyi ihmal etmiceksin kremde surersin en az sekilde catlariz herhalde.ben ikiz dogurup hic catlamicagimizi dusunmuyorum muhakkak catlicaz ama amac en az etkiyi gormek. E vitamin kapsul ve krem hic denemedimde duymadimda ya dr una yada cildiye uzmanina danisip yaparsan daha dogru olur bence.sonra yanlis bir etkisi alerjisi olmasin.

Ewet canım lierac dediğin gibi sürerken kuruyup dökülüyo zatn eczacıda mustela tavsiye etmişti bana umarım en az şekilde catlarız bende 8 aylık göbek var ama catlak yok.demekki tek bebek olsa catlamıycktım:)

Evet canim bende de catlak yok suan.dediğin gibi tek bebiste catlamicakmisiz.benim hamile kalmadan once belim 65 cm di.simdi 88,5 cm 23 cm genişlemisim :)) 9 kg aldim diyince hani nerde diyo herkes cok zayif oluncq anca bosluklari doldurdum suan gobek buyuyor sadece.goguslerde 8.haftalarda ani bi sisti oyle kaldi.bakalim ben yinede gobek gogus ve popo olarak suruyorum kremi.

Aynen bende zayıftım 52 ile hamiş kaldım:)10 kilo aldım ama kimse inanmıyo annem habire kilo aldırma derdinde:)bel arkadan çok kötü görünüyodümdüz oldu benimde sırtım belim.hiç oyuntu kalmadı:)

Kızlar ya ne muhabbet yapmışsınız...hiç geri kalamam bende anlatayım...

Biz eşimle okulda tanıştık ayy ne güzel günlerdi...
7.senede evlendik tabi annesi ve annem yıllarca bizi ayırmaya çalıştılar.ama oh olsun beceremediler...
Biz hiç korunmadık 4 kez hamile kaldım ama dört meleğimide kaybettim...
Tüp bebeğe karar vermiştik an hiç hamilelik beklemediğim ayda hamile olduğumu öğrendik bhcg takibine başladık çok yüksek çıkıyordu ikiz hiç aklıma gelmiyor dış gebelik bu dedim sonra ikiz olduklarını öğrendik
Ben lojmanda oturuyorum oradaki arkadaşlarda akrabalarda normal olduğuna inanmıyorlar...
Hepsi tüp bebek sanıyor benim yalan söylediğimi sanıyorlar...

Bendim ikisinide kullanan:))ikiside çok gzl nenlendiriyo canım ama bence mustela.yeni bitane daha aldım ben indirimdeydi,ikili pakette 130 liraya aldım.
Sağol Canim evet sendin hatta sabah birini akşam birisini demiştin olmadi bende öyle yapayim banyo içinde niveanın duşta kremini aldım bakalım işe yarar inşallah...
Sağol Canim her yerde e vitaminli krem diyince nasilsa vitamin zarari olmaz diye düşünmüştüm ama dediğin gibi sormak lazım :44: bugün Eczaci lierac kuru gibi olur ama içeri daha iyi işlediği için dedi, fazla yağli hissi olanlar kremler dışta kaliyomuş içe nufus etmiyormuş..Artik ne kadar doğruysa hedefimiz en az çatlakla atlatmak Su ise dediğin gibi en önemlisiymiş ben bi gün 3 litre içiyorum, bi gün 1 litreyi zor buluyorum her gün 2,5-3 içmeliyim

Canim maşallah Allah eşin ve cocuklarinla sağlikli uzuuun bir ömür geçirmeyi nasip etsin Rabbim 4 meleğini almış ama doğal yoldan ikişer ikişer vermeye başlamış şükürler olsun...Bizim durumumuzu kimse bilmediği halde genelde ikiz olunca soruyorlar tüp bebek mi diye sende de öyle düşünmeleri çok normal....

Hihihi ben boşuna bugün çatlaklara takmamışım hamilelik takvimimi bir okudum hamilelikte kadinlarin %90'inda çatlak olur demiş
Amaan en fazla bikini giymem Değer herşey kuzucuklarımıza

Esim diyo ki nasıl olsa yaslanicaz hiç olmazsa cocuklarımıza huzurlu mutlu yasayalım..karnındaki çatlaklar da bebeklerimizden hatıra kalir nolacak diyo canım benim:)
zaten annemde var çatlaklar bende hayli hayli olur ikiz bebekle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…