- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.481
Hoşgeldin kız merak ettik.. Bende daha 13 haftayim ama sıcak bende de var arada usudugum de oluyo ama genelde cam açık oturuyorum evde..:)
Bisi olmaz bende söylemedim kimseye bence gerek de yok doktorum da biliyo kimseye söylemediğimi sagolsun ilk o dedi bana rahatsız olacaksan söyleme kimseye diye.. Ins duymazlar bundan sonra da.. Boyle iyiyim ben cunku giz önünde bi ınsanım ve dogru yanlış özel hayatımın insanlar arasında konuşulmasından cok rahatsız oluyorum yıllardır..
Nerdesin kız sen:)tam tersi valla çoğumuz uyuyamıyoruz biz:)iyisin vallaSelam guzel ve ozel anneler.nasilsiniz?bende cok şükür hersey yolunda merak etmişsiniz kusura bakmayin ben uyku ile dertliyim uykudan kafam kalkmiyo sabah 8 de aciktigim için uyanip esimle kahvalti yapıp onu gonderip hop yatiyorum 12 gibi uyandim tabi yine aciktim diye.yemegimi yerken aksamin yemeginide koydum ocaga uyur kalirsam dile alarm da kuruyorum ocakta yanmasin diye.suan tlfndan girdim son 2 sayfa okuyabildim gozlerim acidi,oncedende uzun sure tlfna bakinca gozlerim kanlanirdi simdi cok kisa surede etkileniyor.bu kadar uyku sorunu yasayan varmi kan degerim 1 ay once 13 tü ondan olabileceğini dusunmuyorum amasurekli uyuyor olmakta sersemlik yapıyo.bide herkes tup hikayesi anlatmis benimde uzun bir hikayem var pc den girince yazayim.teyzeleri benim bebislerim de selam söylüyor size tepikliyor ikiside şuan.
Orkide girmemis heralde umarim iyilerdir.Rabbim yavrularini ve kendisini korusun inşallah.
Ispanak sevilmezmi kız:)sarımsaklı yoğurtta dök üstüne:)amin kızlar,çok saolun...ben çok acıktım.sağlıklı sağlıklı ıspanak yiyeyim baripüff
Yok tatlım internetten değil yapan biyer buldum oraya yaptırcam eşim gelcek akşama doğru gitcez çok heyecanlıyım:)bide eşofman takımı alcam kızlar hastaneden çıkarken giyerim rahat olur...bide kızlar kaban almayı düşünüyomusunuz???ben almıycam heralde gerek yok gibi.kabanımın önünü kapatmadan giyerim zaten havalar iyice soğuyunca ewden pek çıkamam:)Afiyet olsun yarasın bebişlerineben de dün kabak tatlısı yaptım biraz şekerini az tuttum yine de güzeldi afiyetle yedik
Canim bebek şekerlerini internetten falan mi veriyosun
Ben haliyle henüz hiçbirşey yapmıyorum, eminim hazırlıklar çok keyiflidirgüle oynaya kucaginda saglikli kuzularinla şekerlerinin dağitildigini hepimiz görürüz inşallah
Şekerleriniz hayırlı olsun kızlar bizim erken daha ama siz taptıkta bende hevesleniyorum:)
Canim öncelikle iyi olmana sevindiminsallah orkideden de güzel haberler aliriz :18:
Bana hep söylenilen kışın hamile olmanin en güzel tarafi hiç üşümemen demişlerdiben hala donuyorum inşallah ısındığım günleri de görürüm
Sende yine de çok ince giyip üşütme Canim
biz de ne yaşadıysak eşimle yaşadık kimseyle paylaşmadık hamile olduğumu öğrendiğimizde sadece bebeğimiz olacak dedik
hatta kızlar bi şey deyim mi biz ilk eşimle birlikte ikiz olduğunu öğrendiğimizde şok oldukbeklemiyorduk ailelerimize arkadaşlarımıza bebeğimiz olacak dedik ama bebeklerimiz demedik şimdilik sürpriz olarak düşünüyoruz herkes bir tane sanıyor hatta kendi annem bile eninde sonunda açıklıcaz ama ne zaman açıklıcaz karar vermedik eşim diyo ki ikizler için bi basın toplantısı düzenleriz artık diyo hepsi çok şaşıracak eşimle çok fenayız biz ya yüreklerine inecek sürpriz yumurta
biz de ne yaşadıysak eşimle yaşadık kimseyle paylaşmadık hamile olduğumu öğrendiğimizde sadece bebeğimiz olacak dedik
hatta kızlar bi şey deyim mi biz ilk eşimle birlikte ikiz olduğunu öğrendiğimizde şok oldukbeklemiyorduk ailelerimize arkadaşlarımıza bebeğimiz olacak dedik ama bebeklerimiz demedik şimdilik sürpriz olarak düşünüyoruz herkes bir tane sanıyor hatta kendi annem bile eninde sonunda açıklıcaz ama ne zaman açıklıcaz karar vermedik eşim diyo ki ikizler için bi basın toplantısı düzenleriz artık diyo hepsi çok şaşıracak eşimle çok fenayız biz ya yüreklerine inecek sürpriz yumurta
Nerdesin kız sen:)tam tersi valla çoğumuz uyuyamıyoruz biz:)iyisin vallasenin bebişlr uyuyarak doğar kesin:)
Ispanak sevilmezmi kız:)sarımsaklı yoğurtta dök üstüne:)
Yok tatlım internetten değil yapan biyer buldum oraya yaptırcam eşim gelcek akşama doğru gitcez çok heyecanlıyım:)bide eşofman takımı alcam kızlar hastaneden çıkarken giyerim rahat olur...bide kızlar kaban almayı düşünüyomusunuz???ben almıycam heralde gerek yok gibi.kabanımın önünü kapatmadan giyerim zaten havalar iyice soğuyunca ewden pek çıkamam:)
Seninde bu günlerin gelcek canım:)zaman cabuk geçiyo inanki.
Bisi olmaz bende söylemedim kimseye bence gerek de yok doktorum da biliyo kimseye söylemediğimi sagolsun ilk o dedi bana rahatsız olacaksan söyleme kimseye diye.. Ins duymazlar bundan sonra da.. Boyle iyiyim ben cunku giz önünde bi ınsanım ve dogru yanlış özel hayatımın insanlar arasında konuşulmasından cok rahatsız oluyorum yıllardır..
Burdayim canim rüyalardan ayilip gelemedim.inşallah bebislerimde dogduklarinda uykucu olurlar :))
Kiz ispanagi yogurtsuz yesin madem faydasini istiyor yogurt demir emilimini kesiyor ya.et fln yerkende yogurt yemeyin.yogurt yemeklerden 1 saat once veya sonra.
kaban mi :)) şu yanginimi düşünunce kaban hayal bile edemiyorum.gerek duyulursa orgu pancolar ise yarar hem sonrada kullanilir hemde kaban kadar sicak tutar yun orgu olursa.
esofman eminmisin canim sezeryande ince penye pijamanin lastigi bile cok rahatsiz ediyormuş.hastane geceliginin uzerine ceketini giyip cikarsin direk eve geciceksin nasil olsa.lastik rahatsiz eder diye esofman canini yakabilir diye soyluyorum.
Kizlaar hanginizdi hatirlayamadim ikisini de kullaniyodu, hangisinin daha iyi nemlendirdigini merak ettim. Lierac aldim ama jel sanki hic nemlendirmeyecek gibi... Bide ben e vitamininin çatlaği önlediğini duydum, e vitamini yaği kapsülü alip içini kremle birlikte süreyim diyorum, bir zarari olmaz herhalde :26: henüz karnim yok ama yavaştan başlasam iyi olacak
Kizlaar hanginizdi hatirlayamadim ikisini de kullaniyodu, hangisinin daha iyi nemlendirdigini merak ettim. Lierac aldim ama jel sanki hic nemlendirmeyecek gibi... Bide ben e vitamininin çatlaği önlediğini duydum, e vitamini yaği kapsülü alip içini kremle birlikte süreyim diyorum, bir zarari olmaz herhalde :26: henüz karnim yok ama yavaştan başlasam iyi olacak
Sedef ikisini de kullanıyor.bende lierac kullaniyorum.surdukten bir sure sonra derim kupkuru kepekli gibi dokuluyor hatta ama 3 kutu almıştım kullanicam artik.dr bana lierac yada mustela al demisti.mustela bebek bakim urunleri de cok iyi demişti ama cogu arastirmalarim sabamed iyi olduguna karar verdim.
neticede catlak sadece kremle degil vucudun su dengesini saglamakla da alakaliymis günlük 2.5 3 lt su icmeyi ihmal etmiceksin kremde surersin en az sekilde catlariz herhalde.ben ikiz dogurup hic catlamicagimizi dusunmuyorum muhakkak catlicaz ama amac en az etkiyi gormek. E vitamin kapsul ve krem hic denemedimde duymadimda ya dr una yada cildiye uzmanina danisip yaparsan daha dogru olur bence.sonra yanlis bir etkisi alerjisi olmasin.
Ewet canım lierac dediğin gibi sürerken kuruyup dökülüyo zatn eczacıda mustela tavsiye etmişti bana umarım en az şekilde catlarız bende 8 aylık göbek var ama catlak yok.demekki tek bebek olsa catlamıycktım:)
Evet canim bende de catlak yok suan.dediğin gibi tek bebiste catlamicakmisiz.benim hamile kalmadan once belim 65 cm di.simdi 88,5 cm 23 cm genişlemisim :)) 9 kg aldim diyince hani nerde diyo herkes cok zayif oluncq anca bosluklari doldurdum suan gobek buyuyor sadece.goguslerde 8.haftalarda ani bi sisti oyle kaldi.bakalim ben yinede gobek gogus ve popo olarak suruyorum kremi.
Sağol Canim evet sendin
Bendim ikisinide kullanan:))ikiside çok gzl nenlendiriyo canım ama bence mustela.yeni bitane daha aldım ben indirimdeydi,ikili pakette 130 liraya aldım.
Sağol CanimSedef ikisini de kullanıyor.bende lierac kullaniyorum.surdukten bir sure sonra derim kupkuru kepekli gibi dokuluyor hatta ama 3 kutu almıştım kullanicam artik.dr bana lierac yada mustela al demisti.mustela bebek bakim urunleri de cok iyi demişti ama cogu arastirmalarim sabamed iyi olduguna karar verdim.
neticede catlak sadece kremle degil vucudun su dengesini saglamakla da alakaliymis günlük 2.5 3 lt su icmeyi ihmal etmiceksin kremde surersin en az sekilde catlariz herhalde.ben ikiz dogurup hic catlamicagimizi dusunmuyorum muhakkak catlicaz ama amac en az etkiyi gormek. E vitamin kapsul ve krem hic denemedimde duymadimda ya dr una yada cildiye uzmanina danisip yaparsan daha dogru olur bence.sonra yanlis bir etkisi alerjisi olmasin.
Kızlar ya ne muhabbet yapmışsınız...hiç geri kalamam bende anlatayım...
Biz eşimle okulda tanıştık ayy ne güzel günlerdi...
7.senede evlendik tabi annesi ve annem yıllarca bizi ayırmaya çalıştılar.ama oh olsun beceremediler...
Biz hiç korunmadık 4 kez hamile kaldım ama dört meleğimide kaybettim...
Tüp bebeğe karar vermiştik an hiç hamilelik beklemediğim ayda hamile olduğumu öğrendik bhcg takibine başladık çok yüksek çıkıyordu ikiz hiç aklıma gelmiyor dış gebelik bu dedim sonra ikiz olduklarını öğrendik
Ben lojmanda oturuyorum oradaki arkadaşlarda akrabalarda normal olduğuna inanmıyorlar...
Hepsi tüp bebek sanıyor benim yalan söylediğimi sanıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?