2014 ikiz anneleri

Ne güzel demiş bak kocan benimkide öyle düşünüyo ama seninki gibi güzel ve romantik dile getşremez o herşeyi azıcık odundr:))benim annemde hiiç yok inş bende ona çekmişimdir

Devam edecem bakalım ikisinide kullanmaya inş faydaları olur:)

Merhaba kizlar bende bugun ogrendim bebislerimin ikiz oldugunu benimkiler tup bebek insallah sonuna kadar benimle olurlar su an 6. Haftanin sonundayim

Biz de isim bulamayanlardanız. Ve eşimin bu genişliğine bakılırsa bizimki de sizden farklı olmayacak. Hiç araştırmıyo da. Söylediklerime kulp takması da cabası. Bi de bizim şöyle bir sorunumuz var. Kayın pederim kendi ismini çok istiyo. Eşim şimdi birine verirsek diğeri büyüyünce üzülür dedem beni sevmiyomuş der diyo. Bizim peder de çift isim koyun ikisinin de biri Yusuf olur diğerlerini de siz koyun onları kullanırlar diyo. Yine eşim öyle saçma şey olmaz, ne o iki kardeşin adı da aynı, kullanılmayacaksa zaten ne mantığı var diyo. Ay arada kaldım. Kayın pederimi de hiç üzmek istemiyorum Allah var. Kaldık öyle.

Kızlar ben sizin hızınıza yetişemiyorum yaa. Ne çok yazı geliyo her gün. Yaa ben de normal doğum istiyorum. Sezeryan korkum var benim de. Benimki normal gebelik hem, tüp bebek değil. Doktoruma söyledim normal doğum riskli diyor.Olur ama riskli.Hem de bebeklerin ikisi de baş aşağı duruyomuş düşünün yani. Senin bu arkadaşın doktoru kimmiş yaa. Ben de gidim ona. Turgut Özal'dan başladım. Şimdi 29 Mayıs a gidiyorum, bi de Gaziye uğrarız ne olacak.Olmadı ben doğuma Gazi'nin acilinden girim

kızlar bu epiduralle spinal anestezinin videolarını izledimm epidural kötü geldi bana....
:18::18:öyle görünüyor ama olanlar memnun canım.ağrın oldukça ordan ilaç veriyolarmış:26:
Merhaba kizlar bende bugun ogrendim bebislerimin ikiz oldugunu benimkiler tup bebek insallah sonuna kadar benimle olurlar su an 6. Haftanin sonundayim

hoşgeldin,tebrikler...güzel bir hamilelik dilerim

Önemli olan düşünce yapısı canım nası söylediği cok farketmez :) Konuşmayı iyi biliyo sagolsun ama bide arada görsem iyi olacak kendilerini:) bebeklerime hersey feda olsun ya canlarımız kız onlar biziiim:)

Aramıza hoşgeldin canım..ins sonuna kadar sağlıkla gidersin ve bebeklerini kucağına alırsın..

Sizin isim isi baya karisikmis ya olmadı ilk doğan oğlunun ismini Yusuf koyarsın özellikle secmedik diye anlatırsın ama zor bi durum gercekten..yada ötekine de kendi babanın ismini koy hiç olmazsa iki dede adı olur :)

kızlar ben doktoruma sordum bu yırtıklar için ne kullanıyım diye bana dediki ne sürersen sür çatladıktan sonra hiç birşey yapamazsın çünkü iç deriden geliyor dedi ama normal nemlediricilerle nemlendir demişti

KIZLAR Bebeklerinizin hareketlerini ayırt edebiliyormusunuz??????? ben hangisi hangisi anlamıyorum bi gün orda bi gün burdalar byu durumda hareket takibi yapması zor dimi 2z annelerinin

Canım tüp bebekle hamile kalmakla normalde gebe kalmak farklı bir şey değilmiş doktorum söylemişti sadece biz abartıyoruz.ikizlerde normal doğum herzaman riskli ,normal gebe kalsanda herzaman erken doğum riski var.

canım hoş geldin evet bende aynı durumdayım. Ayırt etmek çok zor.herşey yolunda mı

hoşbulduk cnm Allaha şükür iyiyim kontrolüm haftaya cuma ozaman görcez nasıllar :)) bende ayırt edemiyorum internette diyoki 2 saatte bir 10 kere hareket etmeleri lazım benimkiler bi sabah bide akşam hareketleniyolar okadar... tabi insanda vesvese yapıyor ( sen nasılsın bebişler nasıl şikayetler artıyo dimi gitgide ...bende bide şimdi kaşınma başladı ayak tabanlarımdan avuç içime kadar :)

Hayirli olsun canım inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın

Ayyyy demek Hulusi Hoca öyle dedi ( bende sorayim diyordum yine de e vitaminini danışayım belki faydası oluyodur

Haklısın canım, demek ki 5. Aydan itibaren alışverişi yapmalıyız biz ayyyy çok heyecanlı
kesinlikle...bence ikiz hamilelikte 20.hafta miladbiranda şişiyosun ve hamilelik çöküyor.
bencede...ben hiç özel birşey almadım ama hep nemlendiriyorum...daha çatlamadım inşallah çatlamam
kızlar benim sırtım çok ağrıyor batma hissi veriyor bana sizlerde de oluyor mu
hemde nasıl.özellikle sabit pozisyonda çok oturursam
KIZLAR Bebeklerinizin hareketlerini ayırt edebiliyormusunuz??????? ben hangisi hangisi anlamıyorum bi gün orda bi gün burdalar byu durumda hareket takibi yapması zor dimi 2z annelerinin
sanırım benim minişler küçük olduğu için ben ayırt ediyorum.aynı anda 2-3-4 yerde bir tepinme oluyor bazen ama büyüdükçe değişecektir...

ileri haftadaki kızlar 24. haftadan sonra hamilelikte çok çok değişen birşey var mı?:13:

cuma günü göreceksin minikleri endişelenme,bende çarşamba görecegm inş.evet hamilelik her evresi farklı hem güzel hemde zorlu bir bekleyiş.kaşınma olayı bende yok canım.tuz hiç kullanmıyorm belki onunla alakalıdır.doktoruna bi sor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…