2014 ikiz anneleri

merhaba canım benim
rahim kasılmarı bizim için erken ama rahim açılırken yani bebeklerin kendine yer açmaya çalışrken kasılmara neden olabiliyo progestron hormonu vücudumuz kendi salgılıyo biz haplarla destek yapıp daha rahat açılmasını sağlıyoruz her geçen gün kuzuşlar büyüyo içimizde :d

Merhaba kızlar, ben de ikiz anne adayıyım. Daha 7. Haftamızdayız ama inanılmaz mide bulantılarım var, bir de çok halsizim Yağ olayını ben de merak ediyorum ne zaman başlamak gerek acaba? :26:

hmmm anladım progesteronu ilk 3 ay kullandım bu gittiğimde sorayım bari doktoruma. bu arada 5 gün var aramızda:)) nasılsın sen ??? benim bel sırt ağrım çok fazla yürümek imkansız 10 dakika yürüsem bile bacaklarım ağrıyor ... Bunlar için erkenmişş normalde hamileler 7. aydan sonra bunları yaşıyorlarmış ama ikiz olunca erken başladı.. bide diş etlerim berbat durumda diş taşı temizliği yapıldı ama yinede çok ağrıyo kanıyo diş etlerim ayy pardon ağlama duvarına çevirdim seni ama kimseye anlatamıyorum sıkıntımı herkes nazlanıyorum sanıyo ama cidden zor bir süreçmiş ikiz gebelik

Merhaba kızlar, ben de ikiz anne adayıyım. Daha 7. Haftamızdayız ama inanılmaz mide bulantılarım var, bir de çok halsizim Yağ olayını ben de merak ediyorum ne zaman başlamak gerek acaba? :26:

Hayırlı olsun canım benim 6. Haftam ama maşallah benimde bulantılar cok fena

Ben arifioglunun sitesinden acibadem yağı sipariş ettim bugün onu kullanmaya başlıcam gelince
Yağları bilmediğiniz marka almayın arkadaslar inceltilmis oluyo yani saf olmuyo arifioglununkiler saf
(gul yagi ve bi tane daha vardi hatirlamiuorum su an onlar haric)

Bu arada krem ve yağ konusuna gelince benim doktorum 3 ay 3haftalıkken artık kreme başlayabilirsin dedi yani 15- 16. haftada. Valla çoğu arkadaşımdan çevremden gördüğüm çatlıyacağı varsa ne yaparsanız yapın çatlıyor :)) Ben aklıma geldikçe kuzenimin almanyadan getirdiği bir kremi sürüyorum ayda yılda bir aklıma düşerse :)) karnım çok büyük olmasına rağmen şükür çatlak falan yok

Dedigin de dogru ama biz elimizden geleni yapalım :))

merhaba kızlar bende şuan 9 hafta 2 gunluk hamileyim,şükür ıyıyım bı sıkıntım yok,ama benım ilk dogumumdan bır oğlum daha var..:)

canım geçmiş olsun diyen yok mu msjını okuyunca farkettim çok geçmiş olsun canımcımmmm
Rabbim bir daha göstermesinnn bol bol dinlen nolur bebişlerinin sana ihtiyacı varrrr

çok geçmiş olsun canım yaa. neyse ki kanama kesilmiş ve bebekler de iyiymiş. dinlen tabi bol bol, en iyi gelecek şey o. İnşallah bir daha da tekrar etmez.

Kızlar merhaba,
Merak ediyorum kaçıncı haftanızdasınız ve kaçar kilo aldınız. Ben 5 kilo aldım ama maşallah iştahım feci yerinde, hiç gitmedi zaten:) sizler ne durumdasınız?

ben daha 10 haftalığım. küçüğüz yani henüz hiç kilo almadım. ne az yiyorum eskiye göre ne de çok... bakalım ilerleyen haftalar neler gösterecek.

Doktoruma sordum maksimum dinlenmem gerektiğini mecbur degilsem çıkmasam daha iyi olacağını söyledi cunku uzun yol ne getirecegi belli olmaz diye bende vazgeçtim evdeyim :)

eh öyle olsun bakalım. benim doktorum da yerinde olsam gitmem demişti. ben Allaha emanet diyip düştüm yollara. şükür kazasız belasız döndük

cnm çok geçmiş olsun. çok şükür bebişler iyi. dikkat et kendine. bende seminer dönemnde raporluydum. haftaya başlıcam ama korkmuyom değil. maaş karşılığı gircem derslere . yinede alabilsem heyet alırım ama zor burda... allaha emanet ol

canım geçmiş olsun diyen yok mu msjını okuyunca farkettim çok geçmiş olsun canımcımmmm
Rabbim bir daha göstermesinnn bol bol dinlen nolur bebişlerinin sana ihtiyacı varrrr
saol canımm.amin walla çok duygusalım yaaa
teşekkür ederimm .inşallah

çok saol canım. aslında dr okul açılır açılmaz bu sene başlama dedi ama ben onu dinlemedim. her işte bir hayır vardır. rabbim korktuğumuzdan esirgesin.sende allaha emanet ol ve kendini yorma

kıyamam canım benim zaten hamişlikten duygusalız bir de böyle bişey yaşayınca daha da duygusallaşır insan aman dikkat et bol bol yat dinlen yarın daha güzel olacak herşey hiç merak etme dualarım seninle ve oğluşlarınla

çok saol tatlım. allah kimseye yaşatmasın
geçm,ş olsun cnm bulantılar bitince normalmişim gibi davranıyordum msjın bana ders oldu daha dikkat edicem sağolasın..
aynen bende öyle yaptım. her zaman temkinli olmak gerekmiş.
alınganız galiba :)) Aynen bende bu yazıyı görünce fark ettim çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

teşekkür ederim. hemde nasıl duygusalım
rabbim minik yavrularımızı korusun

Kızlar merhaba,
Merak ediyorum kaçıncı haftanızdasınız ve kaçar kilo aldınız. Ben 5 kilo aldım ama maşallah iştahım feci yerinde, hiç gitmedi zaten:) sizler ne durumdasınız?
ben 21. haftadayım. çook şükür 3 kilo aldım. bi göbeğim çıktı yani. diğer yerlerim aynı. ama felaket derecede iştahım açılmaya başladı. kontrollü yemeye çalışıyorum. gebelik eğitimine gidiyorum. ebe ikiz de olsa 9-12 kilo arasında bilemedin en fazla 15 kilo almanı öneriyorum dedi.
canım benim çook geçmiş olsun. yorma kendini. valla ben temizliği bırak yemek yapmayı bile neredeyse unuttum. benim de birkaç kez kanamalarım oldu
handeta kuzum aynı tarif ettiğin şeyler ve rahimde kramp bende de oldu. baya telaşlandım. nst bilem bağlandı. ama bebekler büyüdüğü içinmiş. tabi sen yine mutlaka dr una sor
Kizlar, suan bebisleriniz kac gram oldular?
Benimkler 18 hafta 1 gunlukken 229 gram biri otekide 220 gram..
Merak ediyorum acaba normalmi diye?
benim minnoşlar 20. haftada 330 ve 320 grm idiler. dr un bir şey demediyse normaldir diye düşünüyorum

hoş geldin hayırlı olsun canım. ah o bulantılar. benim hala oluyor. tabi baya azaldı. ben lierac kullanıyorum çatlak önleyici. 12 hafta bittikten sonra başladım. baya göbeğim kaşınıyordu. çatlayacak sandım ama lierac sonrası o kaşıntıda azaldı.şimdilik çatlak yok

handetam paylaş tabi. ne demek ağlama duvarı. bizim ikiz olduğundan öyle. bizim göbekler zaten şimdi 7 aylık boyutunda nerdeyse. aynı sıkıntıları yaşıyorum. ne zormuş ikiz diyip duruyorum. ama onların sağlı sollu tekmesini hissedince dünyalar benim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…