- Konu Sahibi durudenizderya
-
rahim kasılması nasıl oluyor ??? Benim özellikle son günlerde rahimde ağrı olmaya başladı basınçtanmı bilmiyorum yürürken acıyor bide böyle alttan rahimde sanki pır pır bişeyler oluyor böyle titreşim gibi değişik tarif edemiyorum.. Kontrolüm cuma günü doktoruma sorucam ama telaşlanıyor tabi insan haliyle
merhaba canım benim
rahim kasılmarı bizim için erken ama rahim açılırken yani bebeklerin kendine yer açmaya çalışrken kasılmara neden olabiliyo progestron hormonu vücudumuz kendi salgılıyo biz haplarla destek yapıp daha rahat açılmasını sağlıyoruz her geçen gün kuzuşlar büyüyo içimizde :d
Merhaba kızlar, ben de ikiz anne adayıyım. Daha 7. Haftamızdayız ama inanılmaz mide bulantılarım var, bir de çok halsizimYağ olayını ben de merak ediyorum ne zaman başlamak gerek acaba? :26:
Bu arada krem ve yağ konusuna gelince benim doktorum 3 ay 3haftalıkken artık kreme başlayabilirsin dedi yani 15- 16. haftada. Valla çoğu arkadaşımdan çevremden gördüğüm çatlıyacağı varsa ne yaparsanız yapın çatlıyor :)) Ben aklıma geldikçe kuzenimin almanyadan getirdiği bir kremi sürüyorum ayda yılda bir aklıma düşerse :)) karnım çok büyük olmasına rağmen şükür çatlak falan yok
bir geçmiş olsun bile diyemeyen ikiz anneleri teşekkürler
sakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
pazar temizlik yaptım, pazartesi okulun ilk günü çocuklar veliler sınıfı düzenlemek derken çok yorulmuştum ve sancım başlamıştı.kızlar kendinizi koruyun ve benim gibi cesur olmayın lütfen.
bu olayla bu seneki iş hayatımda bitti:2::2:
canım crinone kullanıyodum ama dünden beri iğneye başladım.1 haftalık.
sakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
pazar temizlik yaptım, pazartesi okulun ilk günü çocuklar veliler sınıfı düzenlemek derken çok yorulmuştum ve sancım başlamıştı.kızlar kendinizi koruyun ve benim gibi cesur olmayın lütfen.
Kızlar merhaba,
Merak ediyorum kaçıncı haftanızdasınız ve kaçar kilo aldınız. Ben 5 kilo aldım ama maşallah iştahım feci yerinde, hiç gitmedi zaten:) sizler ne durumdasınız?
Doktoruma sordum maksimum dinlenmem gerektiğini mecbur degilsem çıkmasam daha iyi olacağını söyledi cunku uzun yol ne getirecegi belli olmaz diye bende vazgeçtim evdeyim :)
Merhaba kızlar, ben de ikiz anne adayıyım. Daha 7. Haftamızdayız ama inanılmaz mide bulantılarım var, bir de çok halsizimYağ olayını ben de merak ediyorum ne zaman başlamak gerek acaba? :26:
saol canımm.amincanım geçmiş olsun diyen yok mu msjını okuyunca farkettim çok geçmiş olsun canımcımmmm
Rabbim bir daha göstermesinnn bol bol dinlen nolur bebişlerinin sana ihtiyacı varrrr
teşekkür ederimm .inşallahçok geçmiş olsun canım yaa. neyse ki kanama kesilmiş ve bebekler de iyiymiş. dinlen tabi bol bol, en iyi gelecek şey o. İnşallah bir daha da tekrar etmez.
ben daha 10 haftalığım. küçüğüz yanihenüz hiç kilo almadım. ne az yiyorum eskiye göre ne de çok... bakalım ilerleyen haftalar neler gösterecek.
eh öyle olsun bakalım. benim doktorum da yerinde olsam gitmem demişti. ben Allaha emanet diyip düştüm yollara. şükür kazasız belasız döndük
cnm çok geçmiş olsun. çok şükür bebişler iyi. dikkat et kendine. bende seminer dönemnde raporluydum. haftaya başlıcam ama korkmuyom değil. maaş karşılığı gircem derslere . yinede alabilsem heyet alırım ama zor burda... allaha emanet ol
saol canımm.aminwalla çok duygusalım yaaa
teşekkür ederimm .inşallah
çok saol canım. aslında dr okul açılır açılmaz bu sene başlama dedi ama ben onu dinlemedim. her işte bir hayır vardır. rabbim korktuğumuzdan esirgesin.sende allaha emanet ol ve kendini yorma
çok saol tatlım. allah kimseye yaşatmasınkıyamam canım benim zaten hamişlikten duygusalız bir de böyle bişey yaşayınca daha da duygusallaşır insan aman dikkat et bol bol yat dinlen yarın daha güzel olacak herşey hiç merak etme dualarım seninle ve oğluşlarınla
aynen bende öyle yaptım. her zaman temkinli olmak gerekmiş.geçm,ş olsun cnm bulantılar bitince normalmişim gibi davranıyordum msjın bana ders oldu daha dikkat edicem sağolasın..
alınganız galiba :)) Aynen bende bu yazıyı görünce fark ettim çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
ben 21. haftadayım. çook şükür 3 kilo aldım. bi göbeğim çıktı yani. diğer yerlerim aynı. ama felaket derecede iştahım açılmaya başladı. kontrollü yemeye çalışıyorum. gebelik eğitimine gidiyorum. ebe ikiz de olsa 9-12 kilo arasında bilemedin en fazla 15 kilo almanı öneriyorum dedi.Kızlar merhaba,
Merak ediyorum kaçıncı haftanızdasınız ve kaçar kilo aldınız. Ben 5 kilo aldım ama maşallah iştahım feci yerinde, hiç gitmedi zaten:) sizler ne durumdasınız?
canım benim çook geçmiş olsun. yorma kendini. valla ben temizliği bırak yemek yapmayı bile neredeyse unuttum. benim de birkaç kez kanamalarım oldusakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
handeta kuzum aynı tarif ettiğin şeyler ve rahimde kramp bende de oldu. baya telaşlandım. nst bilem bağlandı. ama bebekler büyüdüğü içinmiş. tabi sen yine mutlaka dr una sorRahim kasılması nasıl oluyor ??? Benim özellikle son günlerde rahimde ağrı olmaya başladı basınçtanmı bilmiyorum yürürken acıyor bide böyle alttan rahimde sanki pır pır bişeyler oluyor böyle titreşim gibi değişik tarif edemiyorum.. Kontrolüm cuma günü doktoruma sorucam ama telaşlanıyor tabi insan haliyle
benim minnoşlar 20. haftada 330 ve 320 grm idiler. dr un bir şey demediyse normaldir diye düşünüyorumKizlar, suan bebisleriniz kac gram oldular?
Benimkler 18 hafta 1 gunlukken 229 gram biri otekide 220 gram..
Merak ediyorum acaba normalmi diye?
hoş geldin hayırlı olsun canım. ah o bulantılar. benim hala oluyor. tabi baya azaldı. ben lierac kullanıyorum çatlak önleyici. 12 hafta bittikten sonra başladım. baya göbeğim kaşınıyordu. çatlayacak sandım ama lierac sonrası o kaşıntıda azaldı.şimdilik çatlak yokMerhaba kızlar, ben de ikiz anne adayıyım. Daha 7. Haftamızdayız ama inanılmaz mide bulantılarım var, bir de çok halsizimYağ olayını ben de merak ediyorum ne zaman başlamak gerek acaba? :26:
hmmm anladım progesteronu ilk 3 ay kullandım bu gittiğimde sorayım bari doktoruma. bu arada 5 gün var aramızda:)) nasılsın sen ??? benim bel sırt ağrım çok fazla yürümek imkansız 10 dakika yürüsem bile bacaklarım ağrıyor ... Bunlar için erkenmişş normalde hamileler 7. aydan sonra bunları yaşıyorlarmış ama ikiz olunca erken başladı.. bide diş etlerim berbat durumda diş taşı temizliği yapıldı ama yinede çok ağrıyo kanıyo diş etlerimayy pardon ağlama duvarına çevirdim seni ama kimseye anlatamıyorum sıkıntımı herkes nazlanıyorum sanıyo ama cidden zor bir süreçmiş ikiz gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?