- Konu Sahibi durudenizderya
-
gözün aydın canım. günlere takılma,benimde hep küçük çıkıyodu bebişler ama bu hafta 5-6 gün büyük çıktılar maşallah
hayırlı olsun canım. sanki biraz geç mi göstermişler?
Hollandada 18-20 haftalikken söylüyorlar.. Artik alisverisse baslarim demistim ama Malesef
merhaba kızlar
ben daha 10. haftamdayım, hala çok başlarda sayılırım. henüz göbek çok yok dite krem falan kullanmıyorum. siz ne zaman başladığınızı hatırlıyor musunuz?
Ben yeni hamileyim bugün doktora gittim iki tane kese gördük cok mutluyum 2 hafta sonra bi daha gidicem kalbini dinlemeye :))
Çatlak kremlerine ne zaman başladınız? Hemen başlamalı miyim ve en iyisi hangisidir?
Gözün aydın canım, hoş geldin aramıza.Ben 10. haftamdayım hala bişey kullandığım yok beklemedeyim.
Bi arkadasım öğrendiğim gun badem yagina başladım çatlamadı demişti de ondan sordum :)
Benim de bi arkadaşım hamile o da 4. ayında başlamış maaşallah hiç çatlağı yok. Ama o farklı bir yağ karışımı kullanmış, doktoru önermiş. Ben de 1-2 haftaya başlamayı düşünüyorum. İkiz olunca çok geç kalmayayım diyorum.
Benim de bi arkadaşım hamile o da 4. ayında başlamış maaşallah hiç çatlağı yok. Ama o farklı bir yağ karışımı kullanmış, doktoru önermiş. Ben de 1-2 haftaya başlamayı düşünüyorum. İkiz olunca çok geç kalmayayım diyorum.
Benim cildim kuruyor 1 haftadır aynı sorunu yaşayan var mı acaba yetersiz su mu tüketiyorum? Birde 5 haftalıkken yolculuk (arabayla) yapan var mı bi yandan korkuyorum bi yandan yarın yola çıkıcam ?
canım crinone kullanıyodum ama dünden beri iğneye başladım.1 haftalık.Flufem
progestron kulanmıyomusun rahim kasılmaları için?
yolculuk ne kelime, yayla yollarında hoplaya zıplaya minibüsle dolaştım... bildiğin taşlı stabilize yoldaAllahıma şükür hiç birşey olmadı. eğer bir riskin yoksa birşey olacağını sanmam.
Flufem
progestron kulanmıyomusun rahim kasılmaları için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?