2014 ikiz anneleri

merhaba kızlar

ben daha 10. haftamdayım, hala çok başlarda sayılırım. henüz göbek çok yok dite krem falan kullanmıyorum. siz ne zaman başladığınızı hatırlıyor musunuz?

merhaba kızlar

ben daha 10. haftamdayım, hala çok başlarda sayılırım. henüz göbek çok yok dite krem falan kullanmıyorum. siz ne zaman başladığınızı hatırlıyor musunuz?

Merhaba arkadaşım, yorumları okurken dikkatimi çekti de benim gebelik haftama çok yakın seninki de. Ben de 10+2 deyim. Allah tamamına erdirsin canım.

Ben yeni hamileyim bugün doktora gittim iki tane kese gördük cok mutluyum 2 hafta sonra bi daha gidicem kalbini dinlemeye :))

Çatlak kremlerine ne zaman başladınız? Hemen başlamalı miyim ve en iyisi hangisidir?

Ben yeni hamileyim bugün doktora gittim iki tane kese gördük cok mutluyum 2 hafta sonra bi daha gidicem kalbini dinlemeye :))

Çatlak kremlerine ne zaman başladınız? Hemen başlamalı miyim ve en iyisi hangisidir?

Gözün aydın canım, hoş geldin aramıza. Ben 10. haftamdayım hala bişey kullandığım yok beklemedeyim.

Bi arkadasım öğrendiğim gun badem yagina başladım çatlamadı demişti de ondan sordum :)

Benim de bi arkadaşım hamile o da 4. ayında başlamış maaşallah hiç çatlağı yok. Ama o farklı bir yağ karışımı kullanmış, doktoru önermiş. Ben de 1-2 haftaya başlamayı düşünüyorum. İkiz olunca çok geç kalmayayım diyorum.

öğrenip bizimle de paylaşır mısın canım çatlamak istemiyorum ama kimyasal kremlerde kullanmak istemiyorum yine ne varsa yağlarda var sanırım

Bizimle buradan paylaşırsan sevinirim bende ne kullanacağımı bilmiyorum daha 6. Haftaya girdim ama olsun erkenden başlayayım sonra keske demeyeyim :)

Benim cildim kuruyor 1 haftadır aynı sorunu yaşayan var mı acaba yetersiz su mu tüketiyorum? Birde 5 haftalıkken yolculuk (arabayla) yapan var mı bi yandan korkuyorum bi yandan yarın yola çıkıcam ?

Benim cildim kuruyor 1 haftadır aynı sorunu yaşayan var mı acaba yetersiz su mu tüketiyorum? Birde 5 haftalıkken yolculuk (arabayla) yapan var mı bi yandan korkuyorum bi yandan yarın yola çıkıcam ?

yolculuk ne kelime, yayla yollarında hoplaya zıplaya minibüsle dolaştım... bildiğin taşlı stabilize yolda Allahıma şükür hiç birşey olmadı. eğer bir riskin yoksa birşey olacağını sanmam.

sakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
pazar temizlik yaptım, pazartesi okulun ilk günü çocuklar veliler sınıfı düzenlemek derken çok yorulmuştum ve sancım başlamıştı.kızlar kendinizi koruyun ve benim gibi cesur olmayın lütfen.
bu olayla bu seneki iş hayatımda bitti:2::2:

Flufem
progestron kulanmıyomusun rahim kasılmaları için?
canım crinone kullanıyodum ama dünden beri iğneye başladım.1 haftalık.

Kızlar merhaba,
Merak ediyorum kaçıncı haftanızdasınız ve kaçar kilo aldınız. Ben 5 kilo aldım ama maşallah iştahım feci yerinde, hiç gitmedi zaten:) sizler ne durumdasınız?

yolculuk ne kelime, yayla yollarında hoplaya zıplaya minibüsle dolaştım... bildiğin taşlı stabilize yolda Allahıma şükür hiç birşey olmadı. eğer bir riskin yoksa birşey olacağını sanmam.

Doktoruma sordum maksimum dinlenmem gerektiğini mecbur degilsem çıkmasam daha iyi olacağını söyledi cunku uzun yol ne getirecegi belli olmaz diye bende vazgeçtim evdeyim :)

Flufem
progestron kulanmıyomusun rahim kasılmaları için?

Rahim kasılması nasıl oluyor ??? Benim özellikle son günlerde rahimde ağrı olmaya başladı basınçtanmı bilmiyorum yürürken acıyor bide böyle alttan rahimde sanki pır pır bişeyler oluyor böyle titreşim gibi değişik tarif edemiyorum.. Kontrolüm cuma günü doktoruma sorucam ama telaşlanıyor tabi insan haliyle

Arkadaşıma sorup en kısa zamanda size de söylerim arkadaşlar. Ben de doğal yağlardan yanayım, zaten arkadaşımın göbişini görünce tamamen emin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…