- Konu Sahibi durudenizderya
-
canım ınternetten arastırdın mı ne demekmıs ne anlama gelıyomus? merak ettım
umarım kotu bısey yoktur Rabbim saglıklı sıhhatlı sana bagıslar yavrularını
Kötü bişey okumayım die bakmadım hiç;((yoksa vakit durur bana
Kızlar merhaba hepimizin bebekleri hayırlı olsun.benim çok ciddi bir problemim var. Ne yersem affedersiniz çıkarıyorum. 9. Haftamdayım. Siz ne yaptınız nasıl başettiniz bu sorunla? Ne duyduysam denedim ama çaresiz kaldım..tecrübelerinizi paylaşın..şimdiden teşekkür ederim..
Canım leblebi ve tuzlu kraker yemeni tavsiye ederim.
Kızlar doktorda geldim. Bebeğimin birinin beyninde su toplaması varmış.diğer herşyi normal.tekbaşına bu korkulacak bi durum değil dedi.parmaklarına iç organlarına baktı normal onlar dedi.içimiz rahat etsin diye hafta içi ayrıntılı ult yapacaklar.böyle bişey yaşayan varmı
Canım cvp için teşekkürler denedim ama maalesef. İlaç kullandım o bile kar etmedi. Şaştım kaldım..(
Merhabalar kızlar bende Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım hikayem kısaca 12 yaşında bi oğlum var,hamile kalmadan 3 ay önce bebeğini kalbi durdu ve kürtajla alındı cok ümitsizdim doktorumda öyle yumurtlama kalitem sınırda olduğu için artık tüpmü denesek diyordiki büyük sokla karşılaştık ikizlere hamileydim:)Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sekilde kucağımıza almayı nasip etsin bi önceki kaybımdan dolayı ve ikiz gebeliklerin risklerini okudukça cok tedirgin oluyorum size sorum 2li test için doktorlarınız ve siz neler düşünüyorsunuz?ölçümler tamam ama kan alma kısmını pek önermiyo doktorlar yüksek çıkıyormuş sonuçlar...
.12. haftadan sonra azalıyor sabret cnmmm
Merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı uğurlu olsun. Gebeliği zor geçenlerin de Rabbim yardımcısı olsun. Ben aranıza yeni katıldım. Biz de geçen hafta bebeğimizin aylık rutin kontrolüne gittik (10. haftadayken) ve ikiz olduğunu öğrendik. 1 hafta geçti hala inanamıyorum.Ben hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra 3 hafta boyunca kasık ağrısı çektim. Sanki adet olacakmış gibi sık sık kramp giriyordu. 2 haftadır geçti çok şükür. Şuan 11. haftamızdayız ve çok şükür bir problemim yok. İlk gebeliğin heyecanı var zaten, üstüne bir de ikiz olduğunu öğrenince o kadar mutlu oldum ki. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Hepinizin Allah yardımcısı olsun. İyi günler hepinize...
hayırlı olsun fıstık
tek yumurta ikizi sanırım seninkiler fıstık çünkü ben 6 hatalıkken daha çift yumurta ikizi olduğunu öğrenmiştim tek dimi
gözün aydın canım. günlere takılma,benimde hep küçük çıkıyodu bebişler ama bu hafta 5-6 gün büyük çıktılar maşallahçok şükür ikizlerimin kalpleri atmaya başlamışşşşşş:))) doktordan geldim.ben 6+6 hamile gözüküyom hesaplamalara göre. ama bebişlerin birisi 6+3 diğeri 6+0 .rabbim isteyen herkese versinnnnnnnnn
hayırlı olsun canım. sanki biraz geç mi göstermişler?Kizlarrr bugun cinsiyetleri icin gittik :) 1i kiz ama öteki göstermediii.. Ay cok merak ediyoruzzz :)
Önemli olann ikiside sagliklilar :) kizim cok aktif ama göstermiyen popoyu gösterdi gerisinide göstermedi :)
selam canım. benim için iyi başlamadı malesef. çok sancım var işten geldiğimde bu yana. yarın dra gidicem böyle olursa rapor alıcam sanırımMerhaba kıymetli annecikler nasıl başaldık bakılım haftaya umarım iyiyizdir yavaş yavaş hissetmeye başladınızmı bebişleri ?
Merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı uğurlu olsun. Gebeliği zor geçenlerin de Rabbim yardımcısı olsun. Ben aranıza yeni katıldım. Biz de geçen hafta bebeğimizin aylık rutin kontrolüne gittik (10. haftadayken) ve ikiz olduğunu öğrendik. 1 hafta geçti hala inanamıyorum.Ben hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra 3 hafta boyunca kasık ağrısı çektim. Sanki adet olacakmış gibi sık sık kramp giriyordu. 2 haftadır geçti çok şükür. Şuan 11. haftamızdayız ve çok şükür bir problemim yok. İlk gebeliğin heyecanı var zaten, üstüne bir de ikiz olduğunu öğrenince o kadar mutlu oldum ki. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Hepinizin Allah yardımcısı olsun. İyi günler hepinize...
çatlakları önlemek için neler yapıyoruz anneler ?
Elimden geleni yapıyorum inş faydalı olur:)mustela krem kullanıyorum sabah akşam göbek ve göğüslerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?