2014 ikiz anneleri

Kızlar merhaba hepimizin bebekleri hayırlı olsun.benim çok ciddi bir problemim var. Ne yersem affedersiniz çıkarıyorum. 9. Haftamdayım. Siz ne yaptınız nasıl başettiniz bu sorunla? Ne duyduysam denedim ama çaresiz kaldım..tecrübelerinizi paylaşın..şimdiden teşekkür ederim..

Canım leblebi ve tuzlu kraker yemeni tavsiye ederim.

canım çok geçmiş olsun..çok üzüldümben ilk kez böyle bişi duydum.netten araştırdım biraz. ölçüler 10 mm altında ise kritik değilmiş.allah bebeğine şifa versin. sağlıkla doğmayı nasip etsin
canım kansızlık etkileyebiliyomuş. beslenmene dikkat et

benim drum önermedi ikilili testler doğru sonuç vermiyor diye 3 lü yapalım dedi bizde onu dinledik bir dahaki randevuda yaptırıcaz ..

Merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı uğurlu olsun. Gebeliği zor geçenlerin de Rabbim yardımcısı olsun. Ben aranıza yeni katıldım. Biz de geçen hafta bebeğimizin aylık rutin kontrolüne gittik (10. haftadayken) ve ikiz olduğunu öğrendik. 1 hafta geçti hala inanamıyorum. Ben hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra 3 hafta boyunca kasık ağrısı çektim. Sanki adet olacakmış gibi sık sık kramp giriyordu. 2 haftadır geçti çok şükür. Şuan 11. haftamızdayız ve çok şükür bir problemim yok. İlk gebeliğin heyecanı var zaten, üstüne bir de ikiz olduğunu öğrenince o kadar mutlu oldum ki. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Hepinizin Allah yardımcısı olsun. İyi günler hepinize...

hayırlı olsun fıstık
tek yumurta ikizi sanırım seninkiler fıstık çünkü ben 6 hatalıkken daha çift yumurta ikizi olduğunu öğrenmiştim tek dimi

hayırlı olsun fıstık
tek yumurta ikizi sanırım seninkiler fıstık çünkü ben 6 hatalıkken daha çift yumurta ikizi olduğunu öğrenmiştim tek dimi

Çok teşekkür ederim canım, sana da. İlk muayenem 5 haftalıkkendi o zaman belli olmamıştı. Ama inanır mısın 10. haftamda kontrole gittiğimiz için ultrasonda iki tane bebeği görünce heyecandan her şeyi unuttuk. Doktoruma sormadık ama galiba çift yumurta ikizi çünkü iki ayrı kesede bebekler. Açıkçası tam da emin değilim. İnşaallah ayın 20 sinde tekrar kontrolüm var o zaman her şeyi soracağım.

çok şükür ikizlerimin kalpleri atmaya başlamışşşşşş:))) doktordan geldim.ben 6+6 hamile gözüküyom hesaplamalara göre. ama bebişlerin birisi 6+3 diğeri 6+0 .rabbim isteyen herkese versinnnnnnnnn

Kizlarrr bugun cinsiyetleri icin gittik :) 1i kiz ama öteki göstermediii.. Ay cok merak ediyoruzzz :)
Önemli olann ikiside sagliklilar :) kizim cok aktif ama göstermiyen popoyu gösterdi gerisinide göstermedi :)

çok şükür ikizlerimin kalpleri atmaya başlamışşşşşş:))) doktordan geldim.ben 6+6 hamile gözüküyom hesaplamalara göre. ama bebişlerin birisi 6+3 diğeri 6+0 .rabbim isteyen herkese versinnnnnnnnn
gözün aydın canım. günlere takılma,benimde hep küçük çıkıyodu bebişler ama bu hafta 5-6 gün büyük çıktılar maşallah
Kizlarrr bugun cinsiyetleri icin gittik :) 1i kiz ama öteki göstermediii.. Ay cok merak ediyoruzzz :)
Önemli olann ikiside sagliklilar :) kizim cok aktif ama göstermiyen popoyu gösterdi gerisinide göstermedi :)
hayırlı olsun canım. sanki biraz geç mi göstermişler?
Merhaba kıymetli annecikler nasıl başaldık bakılım haftaya umarım iyiyizdir yavaş yavaş hissetmeye başladınızmı bebişleri ?
selam canım. benim için iyi başlamadı malesef. çok sancım var işten geldiğimde bu yana. yarın dra gidicem böyle olursa rapor alıcam sanırım
sen ve bebişrer nasıl?

gözün aydın ve hoşgeldin. rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

kızlar sayfada paylaşım çok azaldı... ne mutluluklar nede üzüntüler paylaşılmıyorrrrrr:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…