2014 ikiz anneleri

Amin..Ne guzel pasa oldugunu öğrendiğine gore birazcık yol katetmissin biz daha başındayız

Gecmis olsun allah budağa yaşatmasın sen crinone jel mı kullaniyordun?

evet canım.. tüp bebek merkezi 12. haftaya kadar kullan demişti..
kanama olunca konyada gittiğim prof sakın kesme devam et dedi..
Antalyadaki doktorum hemen kes dedi.. çok şükür o gün bu gün bişey yok :)

Sağol canım.. sana da çok geçmiş olsun..
Rabbim bi daha yaşatmasın o korkuyu..
ben de sadece tuvaletten tuvalete kalkıyorum..
inşallah bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelir bize..

sağol canım ben de aynen dediğin gibi heyetle kapatıcam dönemi..

cok şağol canım.. Rabbim sizlere yaşatmasın bu korkuyu..
evet paşa bey, küçük şehzademiz gösterdi pipiyi..
aile ve arkadaş tahminlerine göre diğeri kızmış..
bakalım pazar günü 4'te randevumuz var, inşallah o da gösterir ne olduğunu ..
inşallah senin de doktorun tahmin yapar canım..
Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah..

evet canım.. tüp bebek merkezi 12. haftaya kadar kullan demişti..
kanama olunca konyada gittiğim prof sakın kesme devam et dedi..
Antalyadaki doktorum hemen kes dedi.. çok şükür o gün bu gün bişey yok :)

Hayret ettim simdi ben de kullanıyorum ama zaten bunu düşük olmasın diye vermiyorlar mı neyse iyi ol da gerisi boş. Ben hem haftalik iğne hem jel kullanıyorum iğne bitecek ama 2 haftaya.
senin Antalya'da mı tüp bebek merkezin?

hoş geldin menac

kızlaar her ikinize de çok geçmiş olsun. pek çoğumuz bu haftalarda aynı şeyleri yaşadı sanırım. Allah bu korkuyu bir daha yaşatmasın

sağol canım.. Rabbim kimseye yaşatmasın ama bir çoğumuzun yaşamış olması bi anlamda iç rahatlatıyor.
normal görmeye başlıyor insan..
Allah beterinden korusun hepimizi.

Kızlar ben çıktım doktordan.herşeyimiz normal allaha şükür o sıvı birikintisi büyük ihtimal kaybolacaktır dedi.ama niyeyse ben onları kucağımda sapasağlam görmedikçe rahatlamıycam..

Sedef canım gözümüz aydın olsun...

Bizde yeni geldik çok şükür herşey yolunda.3 hafta sonra detaylı usg var.rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

kızlaaar her ikinizin de gözü aydın

evet canım Antalya Tüp Bebek merkezinde yaptırdık.. iğne vermemişlerdi bana ilk başta..
bende sıkıntı olmadığı için sanırım..
haftalık iğneyi geçen hafta verdi doktorum. 4 tane verdi, 2. iğneyi dün yaptırdım.
iğnenin adı proluton canım..
jel yapınca 3 dk yat 10 dk yürü demişlerdi bana.. ben de o şekilde yaptım..
geçen hafta doktor alttan muayene ederken bi ton jel kalıntısı temizledi..
o birikenler resmen kararmış içerde.. bu enfeksiyona da sebep olur, çok tehlikeli dedi..
sanırım o baskı yaptı rahme ve kanamaya sebep oldu..

ben de prolutonu 17. haftaya kadar 3 günde 1 kullandım kanama olunca. jeli hala kullanıyorum. dr bana ara sıra o jeli parmağınla temizle içerde birikmesin demişti. çok şükür hala kullanmama rağmen jelle ilgili sıkıntım olmadı. sadece uygulamasını sevmiyorum

kaçıncı hafta olmuştu canım kanamam, sebebi neydi, ne kadar sürdü?
jeli daha ne kadar kullanacaksın? inşallah bi sıkıntı olmaz..

Biri daha küçük olduğu için dinletmemiştir belki canım... Ben de bu hafta yaptıracağım testlerimi, kontrol gününü sabırsızlıkla bekliyorum, 1 hafta var daha

Eki Görüntüle 802098
Tatlım ben lohusa pijaması değil böyle normal önden düğmeli pijama almayı düşünüyorum.üstünede polar bi sabahlık alırım ayrıca.
canım ben de hem seninki gibi bir şey bir de gecelik almak istiyorum. sezeryan sonrası pijama sıkıntı olabilir diye düşündüm
kaçıncı hafta olmuştu canım kanamam, sebebi neydi, ne kadar sürdü?
jeli daha ne kadar kullanacaksın? inşallah bi sıkıntı olmaz..
canım benim bi 7 haftada oldu. sonra iğneye rağmen yanlış hatırlamıyorsam 12 hafta civarı oldu. dr vücudun bebeği atmak istiyor yabancı gibi algılıyor demişti. daha önce de 3 düşük yapmıştım. onlara da öyle dedi. 2 ay rapor aldı m evde yattım dinlendim geçti.
jeli ne kadar kullanacağımla ilgili henüz bir şey demiyor.
kan uyuşmazlığınız yok di mi? varsa eğer rhogam yaptırmayı unutma bu arada

Ewet canım aynen pijamayı ewde giyerim diye düşündüm.hastanede gecelik daha rahat olur

Anladım bende antalya ivf de tüp bebek yaptırdım. Benim jel kalıntıları geliyo azar azar tuvalette, bazen ben temizliyorum hatta jele cok gıcıgım :) kullanmayı hiç sevmiyorum. Bana transferden 3 once o igneden bi kere yaptirdikar ve hamilelikten itibaren 4 hafta iğne verdiler aynı iğne seninkiye ikisi kaldı iste ama jeli hala kullanıyorum biz sana söyleriz dediler ne zamana kadar bilmiyorum:) bekleyince rengi değişiyor galiba bende leke geliyor sanıyorum hep ama o jelin eskimisi galiba:))

hoş geldin menac

kızlaar her ikinize de çok geçmiş olsun. pek çoğumuz bu haftalarda aynı şeyleri yaşadı sanırım. Allah bu korkuyu bir daha yaşatmasın
Amin canim aminn Rabbim bununla gecmis etsin kimseye gostermesin
Kızlar ben çıktım doktordan.herşeyimiz normal allaha şükür o sıvı birikintisi büyük ihtimal kaybolacaktır dedi.ama niyeyse ben onları kucağımda sapasağlam görmedikçe rahatlamıycam..
Cok sukur canim guzel bir haber aldik hic merak etme gunu geldiginde kucsgina da alacaksin herseyi unutup
Sağol canım.. sana da çok geçmiş olsun..
Rabbim bi daha yaşatmasın o korkuyu..
ben de sadece tuvaletten tuvalete kalkıyorum..
inşallah bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelir bize..
Amin canim aminnnnnn lavaboya kalkarken bile korkuyorum valla.. Allahim herseyin yoluna girmesini saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin minislerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…