- Konu Sahibi durudenizderya
-
Amin..Ne guzel pasa oldugunu öğrendiğine gore birazcık yol katetmissin biz daha başındayız
Gecmis olsun allah budağa yaşatmasın sen crinone jel mı kullaniyordun?
Kuzey28 cok gecmis olsun canim cok zor gercekten bizde dun ayni sorunla hastaneye gittik kipkirmizi kani gorunce sok oldum resmen dedigin gibi tam riskli dönem bitiyor derken 24 saat yatacaksin dedi dr.umuz plasenta rahim agzina cok yakinmis cok dikkat etmem gerekiyormuş simdi evimizde kimildamadan yatiyoruz Rabbim bebeklerimizi bizr bagislasin..
canım ben düşünmüyordum ama geçen eşimin arkadaşı almış cinsiyetleri öğrenince lacivert-turkuaz.çok tatlı. gerçekten portbebe mantıklı. hastane çıkışı için bile alınabilir.
geçmiş olsun. bende yaşadım aynı şeyi. öğretmenim ama heyet raporu ile sezonu kapatıcam.allah şifa versin.
canımmm. sende mi? noluyo bize yaa...göze mi geldik ki
çok geçmiş olsun. kendine dikkat et. allah bizi ve bebeklerimizi korusun.amiin
Kızlar ben çıktım doktordan.herşeyimiz normal allaha şükür o sıvı birikintisi büyük ihtimal kaybolacaktır dedi.ama niyeyse ben onları kucağımda sapasağlam görmedikçe rahatlamıycam..
çok geçmiş olsun canım, inşallah bir daha böyle seni tedirgin edecek bir şey yaşamazsın. demek bebeklerden biri pipiyi gösterdihadi gözünüz aydın, acaba diğerinin cinsiyeti ne? ben de tam 12+0 da gitmiş olacağım kontrole, daha 12 gün var. bi ihtimal tahmin eder doktorum diye umuyorum.
yatıp dinlenerek, çalışmayarak iyi yaparsın bence de. sonuçta riskli gebelik kategorisindeyiz. İnşallah bu topikteki herkes sağlkla kucağına alır yavrularını
evet canım.. tüp bebek merkezi 12. haftaya kadar kullan demişti..
kanama olunca konyada gittiğim prof sakın kesme devam et dedi..
Antalyadaki doktorum hemen kes dedi.. çok şükür o gün bu gün bişey yok :)
hoş geldin menac
kızlaar her ikinize de çok geçmiş olsun. pek çoğumuz bu haftalarda aynı şeyleri yaşadı sanırım. Allah bu korkuyu bir daha yaşatmasın
Kızlar ben çıktım doktordan.herşeyimiz normal allaha şükür o sıvı birikintisi büyük ihtimal kaybolacaktır dedi.ama niyeyse ben onları kucağımda sapasağlam görmedikçe rahatlamıycam..
Sedef canım gözümüz aydın olsun...
Bizde yeni geldik çok şükür herşey yolunda.3 hafta sonra detaylı usg var.rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
geçmiş olsun cnmm o korkular bendede varrr
Hayret ettim simdi ben de kullanıyorum ama zaten bunu düşük olmasın diye vermiyorlar mı neyse iyi ol da gerisi boş. Ben hem haftalik iğne hem jel kullanıyorum iğne bitecek ama 2 haftaya.
senin Antalya'da mı tüp bebek merkezin?
kızlaaar her ikinizin de gözü aydın
evet canım Antalya Tüp Bebek merkezinde yaptırdık.. iğne vermemişlerdi bana ilk başta..
bende sıkıntı olmadığı için sanırım..
haftalık iğneyi geçen hafta verdi doktorum. 4 tane verdi, 2. iğneyi dün yaptırdım.
iğnenin adı proluton canım..
jel yapınca 3 dk yat 10 dk yürü demişlerdi bana.. ben de o şekilde yaptım..
geçen hafta doktor alttan muayene ederken bi ton jel kalıntısı temizledi..
o birikenler resmen kararmış içerde.. bu enfeksiyona da sebep olur, çok tehlikeli dedi..
sanırım o baskı yaptı rahme ve kanamaya sebep oldu..
DAGİ LOHUSA GECELİK : KADIN : UYKU GİYİMİ : Lohusa Pijama & Sabahlık : : Dagi Resmi Satış Sitesi
lohusa geceliği için nette geziniyordum. bunun indirimi iyi geldi. o üstteki kısım yukarı doğru açılıyor ve memeler rahatça dışarı çıkıyor. emzirme açısından rahat yani.
ben de prolutonu 17. haftaya kadar 3 günde 1 kullandım kanama olunca. jeli hala kullanıyorum. dr bana ara sıra o jeli parmağınla temizle içerde birikmesin demişti. çok şükür hala kullanmama rağmen jelle ilgili sıkıntım olmadı. sadece uygulamasını sevmiyorum
biz pazartesi gittik canım doktora. bize dinletmedi kalp atışlarını . sadece kalplerinin attığını gösterdi. bizde haftaya perşembe gitcez. benimkilerin arasında 3 gün var:) biri daha küçücük ...kan testlerimi yaptırdım ben. iyi çıktı. ama hipotroidim var. ayda bir onun için ayrı doktora gitcem...
evet canım Antalya Tüp Bebek merkezinde yaptırdık.. iğne vermemişlerdi bana ilk başta..
haftalık iğneyi geçen hafta verdi doktorum. 4 tane verdi, 2. iğneyi dün yaptırdım.
o birikenler resmen kararmış içerde.. bu enfeksiyona da sebep olur, çok tehlikeli dedi..
canım ben de hem seninki gibi bir şey bir de gecelik almak istiyorum. sezeryan sonrası pijama sıkıntı olabilir diye düşündümEki Görüntüle 802098
Tatlım ben lohusa pijaması değil böyle normal önden düğmeli pijama almayı düşünüyorum.üstünede polar bi sabahlık alırım ayrıca.
canım benim bi 7 haftada oldu. sonra iğneye rağmen yanlış hatırlamıyorsam 12 hafta civarı oldu. dr vücudun bebeği atmak istiyor yabancı gibi algılıyor demişti. daha önce de 3 düşük yapmıştım. onlara da öyle dedi. 2 ay rapor aldı m evde yattım dinlendim geçti.kaçıncı hafta olmuştu canım kanamam, sebebi neydi, ne kadar sürdü?
jeli daha ne kadar kullanacaksın? inşallah bi sıkıntı olmaz..
canım ben de hem seninki gibi bir şey bir de gecelik almak istiyorum. sezeryan sonrası pijama sıkıntı olabilir diye düşündüm
canım benim bi 7 haftada oldu. sonra iğneye rağmen yanlış hatırlamıyorsam 12 hafta civarı oldu. dr vücudun bebeği atmak istiyor yabancı gibi algılıyor demişti. daha önce de 3 düşük yapmıştım. onlara da öyle dedi. 2 ay rapor aldı m evde yattım dinlendim geçti.
jeli ne kadar kullanacağımla ilgili henüz bir şey demiyor.
kan uyuşmazlığınız yok di mi? varsa eğer rhogam yaptırmayı unutma bu arada
Amin canim aminn Rabbim bununla gecmis etsin kimseye gostermesinhoş geldin menac
kızlaar her ikinize de çok geçmiş olsun. pek çoğumuz bu haftalarda aynı şeyleri yaşadı sanırım. Allah bu korkuyu bir daha yaşatmasın
Cok sukur canim guzel bir haber aldik hic merak etme gunu geldiginde kucsgina da alacaksin herseyi unutupKızlar ben çıktım doktordan.herşeyimiz normal allaha şükür o sıvı birikintisi büyük ihtimal kaybolacaktır dedi.ama niyeyse ben onları kucağımda sapasağlam görmedikçe rahatlamıycam..
Amin canim aminnnnnn lavaboya kalkarken bile korkuyorum valla.. Allahim herseyin yoluna girmesini saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin minislerimizi..Sağol canım.. sana da çok geçmiş olsun..
Rabbim bi daha yaşatmasın o korkuyu..
ben de sadece tuvaletten tuvalete kalkıyorum..
inşallah bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelir bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?