- 4 Nisan 2011
- 1.964
- 1.366
- 373
- Konu Sahibi durudenizderya
-
canım ben de hem seninki gibi bir şey bir de gecelik almak istiyorum. sezeryan sonrası pijama sıkıntı olabilir diye düşündüm
canım benim bi 7 haftada oldu. sonra iğneye rağmen yanlış hatırlamıyorsam 12 hafta civarı oldu. dr vücudun bebeği atmak istiyor yabancı gibi algılıyor demişti. daha önce de 3 düşük yapmıştım. onlara da öyle dedi. 2 ay rapor aldı m evde yattım dinlendim geçti.
jeli ne kadar kullanacağımla ilgili henüz bir şey demiyor.
kan uyuşmazlığınız yok di mi? varsa eğer rhogam yaptırmayı unutma bu arada
Anladım bende antalya ivf de tüp bebek yaptırdım. Benim jel kalıntıları geliyo azar azar tuvalette, bazen ben temizliyorum hatta jele cok gıcıgım :) kullanmayı hiç sevmiyorum. Bana transferden 3 once o igneden bi kere yaptirdikar ve hamilelikten itibaren 4 hafta iğne verdiler aynı iğne seninkiye ikisi kaldı iste ama jeli hala kullanıyorum biz sana söyleriz dediler ne zamana kadar bilmiyorum:) bekleyince rengi değişiyor galiba bende leke geliyor sanıyorum hep ama o jelin eskimisi galiba:))
Kızlar merhaba,
Merak ediyorum kaçıncı haftanızdasınız ve kaçar kilo aldınız. Ben 5 kilo aldım ama maşallah iştahım feci yerinde, hiç gitmedi zaten:) sizler ne durumdasınız?
aynı yerde yaptırmışız canım. doktorun kimdi??
benim yumurta toplama işlemini Hasan Bey yaptı, transfer işlemini Murat Bey yaptı..
öncesinde bana iğne falan vermediler. jeli 12. haftada kes dediler.
Antalyada mı yaşıyosun? şu an hangi doktora devam ediyosun??
kızlar merhaba bende murat beyin hastasıydım.2 hafta önce kanama geçirdim aynı gün jeller temizlendi içimden aynı şekilde.zaten bırakma zamanım gelmişti sora kullanmadım progestan hap devam ediyorum.ara ara kahverengi renkli yine geliyo 2 gündür baya arttı regl olmuşum gibi ama renk kahverengi olunca korkma dedi doktor.ultrasonda da kanama yeri 3.bir kese gibi gözüküyor hatta bebişlerden birinin kesesini sıkıştırmış durumda.doktorum sık sık kontrol ediyo ama yine de size danışmak istedim sizde de böyle oldu mu diye?
aynı yerde yaptırmışız canım. doktorun kimdi??
benim yumurta toplama işlemini Hasan Bey yaptı, transfer işlemini Murat Bey yaptı..
öncesinde bana iğne falan vermediler. jeli 12. haftada kes dediler.
Antalyada mı yaşıyosun? şu an hangi doktora devam ediyosun??
Kızlar ya bende acaip nefes darlığı var.özellikle yatarken resmen boğuluyo gibi oluyorum.birde bende burun eti var iyice zorluyo.
Daha yepyeni bi hamileyim ama bazen cami açıp nefes alıyorum :) sanki aldıgım oksijen yetmiyor:))
Sorma canım ya gece uykularım kaçıyo resmen.bebekler olunca daha çok uyurum heralde diyorum şimdiye bakarak:)
Daha yepyeni bi hamileyim ama bazen cami açıp nefes alıyorum :) sanki aldıgım oksijen yetmiyor:))
Biraz araştırdım ciddi kansizlik belirtisi olabilir diyo ama sende burun eti de varmış tabi bu durumda doktordan yardım gerekir:) bence uyumaya bak ikizler olunca biraz zor uyku:)
kızlar Allah hepimizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağımıza akmayı nasip eder inş. Kızlar bende 9 hafta 4 günlük ikizlerime hamileyim ayrı yumurta ikizleri dün doktoruma gittim erken doğum olabilir dedi çok zor bir hamilelik dedi ikiz hamilelik çok üzüldüm çok korktum ağladım ya 6 aylık doğarsa diye sizlerede doktorlarınız dedi mi iğne verdi bana haftada bir vurulıyım diye erken doğum olmasın diye sürekli yatmamı söyledi
kızlar merhaba bende murat beyin hastasıydım.2 hafta önce kanama geçirdim aynı gün jeller temizlendi içimden aynı şekilde.zaten bırakma zamanım gelmişti sora kullanmadım progestan hap devam ediyorum.ara ara kahverengi renkli yine geliyo 2 gündür baya arttı regl olmuşum gibi ama renk kahverengi olunca korkma dedi doktor.ultrasonda da kanama yeri 3.bir kese gibi gözüküyor hatta bebişlerden birinin kesesini sıkıştırmış durumda.doktorum sık sık kontrol ediyo ama yine de size danışmak istedim sizde de böyle oldu mu diye?
geçmiş olsun canım. kahverengi akıntı bende de oluyor hala.. özellikle de uzun süre yatıp ayağa kalkınca..
benim de iki bebeğin keselerinin arasında görünüyor kanama.
bu gün 4'te kontrolüm var, umarım kanama bitmiştir..
sen hangi doktora devam ediyosun?
güzel haberlerle gel inşşş. biz kanamanın bittiğini anlayamaz mıyız acaba? benim bir kere oldu. bugün 6. gün birdaha olmadı şükür.
ama hala tedirginim:18::18:
çarşamba yı iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?