2014 ikiz anneleri

selam kızlar benim hcgm döllenmenin 11. günü 6.96ydı 16. günü 178 çıktı 5 günde 25 katlamış neredeyse, dr değeri beğendi bu ay 2 yumurta çatlattım acaba ikisi de döllendimi ki bu hızlı artış neye alamet kızlaaarrr:44::44::44:

malesef canım kan uyuşmazlığımız var. normalde tüp bebek merkezinin bu konuda uyarması ve en baştan bu iğneyi yapması gerekiyormuş ama yapmadılar da bahsetmediler de..
kanama olunca konyadaki doktor yaptı dediğin iğneyi..
bi kaç gündür de kahverengi mukus kıvamında akıntım var..
sanırım içerde biriken kan bu şekilde atıyor dışarı..
sende de olmuş muydu kanama sonrası bu tarz akıntılar?

aynı yerde yaptırmışız canım. doktorun kimdi??
benim yumurta toplama işlemini Hasan Bey yaptı, transfer işlemini Murat Bey yaptı..
öncesinde bana iğne falan vermediler. jeli 12. haftada kes dediler.
Antalyada mı yaşıyosun? şu an hangi doktora devam ediyosun??

Kızlar merhaba,
Merak ediyorum kaçıncı haftanızdasınız ve kaçar kilo aldınız. Ben 5 kilo aldım ama maşallah iştahım feci yerinde, hiç gitmedi zaten:) sizler ne durumdasınız?

Canımmmm Mayıs topigine de uğra ara sıra. Bu arada cinsiyetleri belli oldu mu :)))

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler :) ben biraz zorlanıyorum cok halsizim bütün gün yatıorum canım bişey yapmak istemior nedense ikizlerde böyle oldum ne zaman gecer ya bi bilgisi olan varmı? oğluma hamileyken cok haraketliydim ikizlerde hic halim yok böyle 9 ayı nasıl doldurcam bilmiorum

kızlar merhaba bende murat beyin hastasıydım.2 hafta önce kanama geçirdim aynı gün jeller temizlendi içimden aynı şekilde.zaten bırakma zamanım gelmişti sora kullanmadım progestan hap devam ediyorum.ara ara kahverengi renkli yine geliyo 2 gündür baya arttı regl olmuşum gibi ama renk kahverengi olunca korkma dedi doktor.ultrasonda da kanama yeri 3.bir kese gibi gözüküyor hatta bebişlerden birinin kesesini sıkıştırmış durumda.doktorum sık sık kontrol ediyo ama yine de size danışmak istedim sizde de böyle oldu mu diye?

Ben daha 5+5 im canım benim de doktorum Murat beydi. Benim bir jaç kez açık kahve leke oldu ama kalinti jeller di kahverengi olan. Benim takibimi kendi doktorum yapıyor arayıp sordum kırmızı görmezsen korkma dedi zaten o lekenin benden degil de iceride kalan eskiyen jelin renk değiştirdiğini düşünmeye başladım :) doktortalibindeysen korkmana gerek yok derim.:)

Antalya'da yasamıyorum ıspartadayım burada kendi doktorum var zaten bana antalya ivf yi öneren de oydu. Basta kemal beyle başladık sonra yurtdisi seyahetleri sebebiyle Murat beyle devam ettik ben memnun kaldım.

Sorma canım ya gece uykularım kaçıyo resmen.bebekler olunca daha çok uyurum heralde diyorum şimdiye bakarak:)

Biraz araştırdım ciddi kansizlik belirtisi olabilir diyo ama sende burun eti de varmış tabi bu durumda doktordan yardım gerekir:) bence uyumaya bak ikizler olunca biraz zor uyku:)

kızlar Allah hepimizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağımıza akmayı nasip eder inş. Kızlar bende 9 hafta 4 günlük ikizlerime hamileyim ayrı yumurta ikizleri dün doktoruma gittim erken doğum olabilir dedi çok zor bir hamilelik dedi ikiz hamilelik çok üzüldüm çok korktum ağladım ya 6 aylık doğarsa diye sizlerede doktorlarınız dedi mi iğne verdi bana haftada bir vurulıyım diye erken doğum olmasın diye sürekli yatmamı söyledi

İkuz gebelikte erken dogum riski hep var canım kendimize dikkat etmek zorundayız diger hamileler gibi rahat olamayız:)

geçmiş olsun canım. kahverengi akıntı bende de oluyor hala.. özellikle de uzun süre yatıp ayağa kalkınca..
benim de iki bebeğin keselerinin arasında görünüyor kanama.
bu gün 4'te kontrolüm var, umarım kanama bitmiştir..
sen hangi doktora devam ediyosun?

güzel haberlerle gel inşşş. biz kanamanın bittiğini anlayamaz mıyız acaba? benim bir kere oldu. bugün 6. gün birdaha olmadı şükür.
ama hala tedirginim:18::18:
çarşamba yı iple çekiyorum

güzel haberlerle gel inşşş. biz kanamanın bittiğini anlayamaz mıyız acaba? benim bir kere oldu. bugün 6. gün birdaha olmadı şükür.
ama hala tedirginim:18::18:
çarşamba yı iple çekiyorum

inşallah canım.. içerde yeni kanama olsa akıntı kırmızı gelir diye biliyorum..
kahverengi geldiğine göre eski kanamanın kalıntıları geliyor diye umuyorum canım..
inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin.. cinsiyetleri belli oldu mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…