2014 ikiz anneleri

evet canım... inşallah alıcaz bebekleri sağlıkla kucağımıza..ikisi de oğlanmış benimkilerin:18::18:
bakalım senin göstermeyen bebiş ne sürpriz yapıcak.

evet canım... inşallah alıcaz bebekleri sağlıkla kucağımıza..ikisi de oğlanmış benimkilerin:18::18:

çok sevindim canım.. zamanında sağlıkla gelirler inşallah..
dün gece rüyamda diğerinin de pipisini gördüm ama bakalım hayırlısı inşallah..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım ne guzel iki tane oglus :)
çok sevindim canım.. zamanında sağlıkla gelirler inşallah..
dün gece rüyamda diğerinin de pipisini gördüm ama bakalım hayırlısı inşallah..
Bende cinsiyetini öğrendiğim günleri gorecek miyim acaba:)

Bu arada karnınız belirdi mı arkadaslar yada be zaman belirdi yani ikiz olunca bi fark oluyo mu acaba merak ediyorum :) ?

Kızlar dün gece kasık sancısıyla doktora gittim.tek taraflı sancıydı sağ tarafımda...kan idrar tahlili yapıldı.temiz cıktı sadece kanım düşük...öylr berbat bi hastaneki burdaki hastaneler.ultrasonla bakmadılar.kanama olmadıkça bakmıyolarmış!!!sabah üniversite hastanesine gittik ult baktılar herşey normal apandist falanda yok,ondan şüphelenmişlerdi...serum ile sıvı takviyesi aldım çıktık ordan.tekrar kendi doktorumu aradım ankaradakini.bilgi verdim.sancı belki erken doğum habercisi olabilir bi iğne söliycem onu yaptır dedi,yarına yine sancın olursa gel dedi.proluton iğne yaptırdık.sancım pek yok şimdi allahım sağlıkla kucağıma alammı nasip etsin.herkesin

İnşallah guzel haberlerle gelirsin benim hala devam ediyor k.rengi akinti dedigin gibi uzum sure yattik tan sonra ama camasirima gececek kadar cok nadir oluyor korkuyorum bende bitmedi mi acaba kanama diye gunde 2 sabah 2 aksam progestan igne oluyorum kalcalarimin agrisindan ustune de yatamiyorum bari su kanamanin bittigini ogrenseydim de endiselerim gecseydi insallahh Rabbim bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip eder saglikla cok korkuyorum cok

Cok gecmis olsun canim insallah hersey yolunda gider de aliriz kucaklarimiza minislerimizi

geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasın

görürsün canım sağlıkla inşallah..
canım benim tüp bebek olduğu için zaten transfer sonrası ödemden dolayı 6 aylık hamile gibiydim..
hatta arkadaşlar dalga geçiyordu: "büyütüp de mi koydular karnına diye
iğnelerden dolayı aldığım 6 kiloyu ilk 3 ayda bulantı ve kusmayla verdim..
şu anda tahlil yaptığım kilodayım, hiç kilo almamış sayıyorum kendimi
ama karnım epey var, özellikle de akşam olunca kocaman oluyor..
bir aydır hamile pant giyiyorum zaten, sıkıştırıp sıkıntı olmasın diye, tedbiren..
dün de ilk defa üst için bi kaç parça bişey aldım..
son ayları düşünemiyorum

canım çok şükür güzel haberlerle geldim..
kanama içerde tamamen bitmiş şükürler olsun..
dediğim gibi kahverengi akıntı içerde kalanların sızıntısıymış ..
bebeklerim gayet sağlıklı maşallah, tüm organlarına tek tek baktı..
hamd olsun bi sıkıntı yok.. 3 hafta sonra 3'lü tarama için randevu verdi..
inşallah sağlıkla zamanında gelir bebeklerimiz

benim paşazade açtı yine bacakları show yaptı..diğer sıpam yine saklandı arkaya göstermedi..
12 ekimde tekrar gidicez 3'lü tarama için..bakalım o zaman gösterecek mi?
sağlıklı olsunlar da görmesek de olur valla..

doktora saçımı boyatabilir miyim dedim: tabi ki boya dedi,
organik boyayla mı dedim: hiç farketmez dedi
bebeklerin beyin gelişimini etkiliyormuş dedim: yok öyle bişey inanma öyle şeylere dedi..
ben de gelirken hemen organik boya aldım ama içim rahat değil..
ne yapacağımı bilemedim.. beyazlarım berbat ve saçım boyaya alışikın olduğu için deli gibi dökülüyor ..
aranızda fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Kızlar ben bütün gündür nefes darlığı yaşıyorum, göğsüm sıkışıyor sanki, öksürüyorum. İnternetten baktım hamilelikte normaldir diyor ama doktoruma msj attım mutlaka bir dahiliyeciye git dedi. Sizde var mı böyle bir durum? Yarını bekliyeceğim artık, geçmezse mecburen dr.a görüneceğim...

Hayırlı olsun canım, Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla...
Çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın, sorunsuz hamilelik ve doğum nasip etsin hepimize...
Korkma canım, olumlu düşünelim ki herşey olumlu olsun. Evrene olumlu mesaj göndermek lazım :)

Hayırlı olsun canım... Diğeri kız bence :) Sağlıklı olsunlar da gerisi boş tabii...
Ben de sormuştum doktoruma, 12. haftadan sonra boyayabilirsin demişti, tabii 1 ay var daha ( Birkaç saç bandı alsam diyorum, beyazları biraz olsun gizler belki :)

Maasallahh subhanallah canimm darisi basimiza inşallah bende persembe gunu gidecegim ignelerim bitince hayirlisiyla insallah tarama testlerini yaptiriyor musun ben ikili konusunda bile tereddutteyim.. saclarin icinde boyayla ilgili bi sikinti degil emin ol benim her elimi atisimda bi tomar sac geliyor ki benim sacimda boya yok

Cok dogru soyledin canim zaten hafif azaldi gibi insallah bitecek en kisa zamanda bende oyle diyorum bebislerime simsiki tuttum sizi sizde beni birakmayacaksiniz diye insallah soz dinlerler:nazar rabbim buze bagislasin onlari

Selam güzel anneler.arada okuyordum ama uyku cok agir oldugundan tlfn elimde uyuyup kaliyorum.Rabbime şükürler olsun bugun 4 ay bitti.Allahin izniyle saglikla kucagimiza aldığımız gunleri gorelim hepimiz.kizlar biliyorsunuz benim kanamam vardi igne hap düzenli kullandigim halde lekelenme seklinde gun icerisinde azalip cogaliyordu ama tamamen kesilmemisti.bir ortamda kocakari yontemi söylediler bana ve zarari olmiyacagini dusunerek yaptim.oneren kiside zamaninda hamileyken kanamasi olmus bu anlattigini yapmış ertesi gun hicbir sekilde leke bile gelmemiş.ve bende denedim resmen eser kalmadi nokta bile leke yok.cok şükür.sizlerinde kanamasi olanlari okudum Rabbim yavrularinizi korusun bir daha o korkuyu hicbirimize yasatmasin.benimde kanama disarda vardi ama usg de hersey normal kanama alani fln yoktu.bebeklerimde gayet iyiydi.neyse yaptigim sey islenmemis bugdayi yikayip dudukluye koyun uzerini 4-5parmak gececek kadarda su.1-2saat pisirin.sonra bize lazim olan su kismini suzup koyun cam şişeye 1 kahve fincani ictim ben oneren kişide oyle demisti.soguyunca icin.dun ikindi vakti ictim dun geceden su saate kadar nokta renk degisik bir akinti gelmedi.ben duydugumu uyguladim yan etkisi olacagini sanmiyorum.sizede onermek istedim.
Rabbim cumlemizin evlatlarini bagislasin korusun inşallah.hayirli aksamlar..

Gecmis olsun canım panik yapma gaz sancısı falan da olabilir tedbiri elden bırakma tabi de:) allah bi daha yaşatmasın ..

Sağolun kızlar allah hiç birimize böyle şeyler yaşatmasın.sağlıkla kucaklarımıza alalım kuzularımzı.ev işini falan bırakacam artık.yemeğide kayınvalidemde yeyip geceriz ewe.aynı apartmandayız.rabbim evlatlarımızdan ayırmasın

Canım nefes darlığı bendede var.çoğu kişi yaşıyo sanırım.özellikle yatarken daha çok oluyo

Canımmmm Mayıs topigine de uğra ara sıra. Bu arada cinsiyetleri belli oldu mu :)))

Menaccim mayis topigindekiler unutmuştur beni diye ugramiyordum hiç, ama seni çok merak ediyorum, burda görünce sevindim cok:) bizim bi prensimiz bi prensesimiz var menac teyzesi. Senin kuzucuklar nasıl, hazırlıklar ne durumda? Yıllardır görmediğim arkadaşımı görmüş gibi oldum:)

Kızlar nefes darlığı mı denir bilmiyorum ama sanırım aldıgım oksijen bana yetmiyo derin derin nefes almaya calisiyorum ama olmuyo açık havaya çıkma ihtiyacı hissediyorum..

Sac konusuna gelince avuç avuç gidiyo 2 haftadır sanırım hızlı bir sekilde yenileniyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…