2014 ikiz anneleri

Kaç haftaliksin simdi canım? Benim de tüp bebek şişkinlik ödem bende de oldu biraz Ama cok degil..

Olur mu canım ben kimseyi unutmam kolay kolay ) Allah bagislasin canım ne güzel bir kız bir erkek olması mükemmel :)) bizim de iki oğlumuz olacak allahın izniyle teyzemizzz. . Daha hiç bir şey almadım canım . 6.aydan sonra almayı düşünüyorum. İyi olduğunuza çok sevindim. Çoğu anne ugramiyor artik topice hepsini çok merak ediyorum ne alemdeler acaba:44:

Canımmmm Mayıs topigine de uğra ara sıra. Bu arada cinsiyetleri belli oldu mu :)))

Valla ben hep okuyorum canım, aralık ayindan beri muptelasi oldum sitenin. Çok sukur bir sıkıntımız yok canım ama modemin sağ tarafında sürekli bi yanma var, doktora sordum içerde bi kargaşa var, organlarına baskı yapiyodur o ağrı yapiyodur dedi. Bunun dışında bi sıkıntı yok. Sende durumlar nasıl, artık yarıyı geçtik sayılır, çok sukur gördük bu günleri de:)

çok sağol canım.. amiinnnnnnn...
benim derdim beyazlardan çok dökülmesi.. doğuma kadar kel kalacam sanırım..
aylık boyanan saç 4 aydır boya görmüyor ve deli gibi dökülüyor..
önce biraz kestireyim, dökülme aynı hızla devam ederse boyarım artık..
bu da ayrı bi stres konusu oldu .. kellik korkusu..

darısı başınıza inşallah canım..
ikili tarama yaptırmadım ben, doktorum da istemedi zaten..
15 gün önce ense ölçümleri yapıldı, bu gün de burun kemiği ve diğer organ gelişimlerine baktı..
herşey normal, bebeklerin çok sağlıklı maşallah dedi.. şükürler olsun..
umarım hepiniz alırsınız aynı güzel haberleri..
3'lü testte sorun olmuyor sanırım, yoksa doktorum onu da istemezdi.
doktorum: tekil gebeliklerde bile en sağlıklı sonuç ense ölçümüyle alınır ama bu uzmanlık işidir herkes yapamaz,
kan sonucu doktorların kolayına geliyor dedi..
inşallah sağlıkla zamanında gelir miniklerimiz

sana da çok geçmiş olsun canım. evde buğday var ama yapsam mı bilemedim.
durumumuz biraz farklı geldi.
bende ultrasonla bakılınca kanama olan bölge görünüyor.
hazır içerde kanamam azalmışken yanlış bişey yapıp arttırmaktan korkuyorum..
önerin için teşekkürler..

Son düzenleme:

nasıldı kontrol??canım ben antalyada yaşamıyorum bulunduğum yerdeki doktora devam ediyorum ama doğum için antalyada bi hastane seçicez sanırım

arkadaşlar benim de aşırı derecede saçım dökülüyor yaklaşık bir aydır yakında kel kalıcam bu hızla giderse.bende hipotiroid var hipertiroide dönmüş o yaparmış dökülmeyi düzelince o da azalır dedi.bir de çinko eksikliğinden de olurmuş vita bone die bi vitamin kompleksi verdi.çinko aynı zamanda grip fln da olmayı önlermiş..doktorunuza bi sorun derim

tatlım yazdıklarını okumadan yazmışım.çok sevindim kanamanın geçtiğine,bu arada göstermeyenler genelde kız çıkıyo hayırlısı olsun :)

çok teşekkürler canım.. inşallah öyledir..
ben de çok isterim bi kız bi oğlan olsun..
ama kısmet tabi, sağlıklı olsunlar da

evet hayatım olmuştu kahve akıntılar. canım tüp tedavisinin başında o iğnenin yapılmasına gerek yok.
canım sanırım ikiz hamileliğin doğası böyle. benim de genelde enerjim olmuyor
Kızlar ya bende acaip nefes darlığı var.özellikle yatarken resmen boğuluyo gibi oluyorum.birde bende burun eti var iyice zorluyo.
oy kuzum boğulacak derecede olmasa bile ben de nefes almakta zorlanıyorum. gece 2 yastık başımın altında resmen yarı oturur uyuyorum
Kızlar bide benim evimde klozet yok(ileri zamanlarda sıkıntı olurmu acaba??seyyar klozet almalımıyım???
canım bence ağırlaştıkça zorlanırsın. bir de şu kramplar artarsa oturup kalkman zor olur iyice
hayırlı olsun. erkekn doğum riski hepimizde var canım. sıkma canını. sağlıkla dünyaya getireceğiz inşallah

canım benim ve başka bir ikiz hemile arkadaşımın 19-20 haftalar arası sancımız oldu. usg yapıldı. nst falan da takıldı. bir şey çıkmadı. sanırım rahim bu haftadan sonra hızla genişliyor. ondan oldu sanırım.
benim bi kız bi oğlan. kızçe 17. haftaya kadar hep sakladı kendini. bence kız diyorum
canım hamilelikte olabilecek şeyler ama bence yine de dahiliyeye bi gitsen. en azından kan tastlerini yaparlar. kanın düşmüş olabilir. takviye başlanır.

İçimi ne kadar rahatlattın biliypmusun şu yazınla.bi tek ben yaşamamışım demekki.hala ara ara oluyo sancı hep sağ tarafta.özellşkle oturup kalkarken yatakta dönerken.allahım hepimizin yavrularını bize bağışlasın.bugün kendi doktoruma randevu aldım 4 te gidicem inş bişey yoktur dediğin gibidir tatlım.wc konusunda galiba haklısın.bu ewimizden öbür yaz taşıncaz.inşaatle uğraşmayım diye seyyar klozet alsak iyi olcak galiba.

Bu arada kızlar kan hapına 3 aydan sona başladık biz.kanım 9 a kadar düşmüş.şimdi günde iki kere kan hapı ve sabah akşam pekmez içiyorum.sizde bu konuda çok dikkatli olun kansızlıkda gebelikte ve doğumda tehlikeliymiş.aman ha kızlar doğurana kadar dikkat edelim kendimize.

Günaydın kızlar uzun zamndır giremiyodum
FLUFEM kuzum çok geçmiş olsun canım kanamanın nekadar psikoloji bozduğunu ben çok iyi bilirim ben ilk defa 3 haftadır görmüyorum kuzucuklarımı onun dışında her 3 günde bir ultrasondaydım kanamam olduğu için umarım birdaha olmaz kanaman kuzu

handeta evet kuzu aamızda beş gün var gibi görünüyo yani benim bebişler biraz karmaşık son adetim 21 nisan senin nezaman

kızlar ben resmen pul pul dökülüyorum.. temmuzda konyada başladı..
konyanın havası kuru antalyaya gidince nemli havada düzelir diye düşünmüştüm ama daha da arttı..
ama öyle olmadı malesef
koltuk altımdan kasıklarıma kadar dalga dalga, çizgi çizgi dökülüyor derim
özellikle de göğüs ve karın çevrem..
çatlak olmasın diye mustela kullanıyorum ama kuruluğu gidermeye yetmiyor..
dün doktoruma sordum: kesin çözüm olan hiçbişey yok, badem ve kakao yağını öneriyoruz genelde dedi..
aranızda bu problemi yaşayan var mı?
ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz..
bu şekilde devam ederse doğum sonrası her yerim ayrı bie harita şekli alacak gibi

Benim fikrim su ki galiba hücreler yenileniyor.. 4. Ayda hepsi yenilenmiş oluyormuş ya,,belkide sen bunu boyle yasiyosundur..Tabi bu sadece benim şahsi fikrim :)

evet evet aynen tarif ettiğin gibi özellikle hareket ederken daha çok oluyor hatta alt karın bölgesinde hafif acı ile birlikte sertleşmeler oluyordu. ama normalmiş. sen de bi görün bakalım. güzel haberlerle döneceğine inanıyorum

canım baya şiddetli olmuş. benim sadece ellerimde var bu ara o dökülmeler. vazelin sürüyorum sık sık. iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…