2014 ikiz anneleri

ay eline sağlık çok güzel olmuş :)

tabi ki canım boyla alakası yok.
biraz şans birazda bünyeyle alakalı.ben 38. haftayı hedefliyorum.inşallah hepimize nasip olur.

inşallah canım. en yakın arkadaşım 26 haftalık doğum yatı ve bebeklerinden birini kaybetti..
onun etkisinden kurtulamıyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

İnsallah benimde çoçuğu. Olursa eğer cok istyorum ikizzzzz

Ya bende 7 ayda baslarım alışverişe diyodum dogru bizim erken dogum riski var bi sürü şey yazmışsınız listeleri not aldım ins 5. Aydan sonra çarşılara çıkayım bende.. Kıs olacak ama olsun..

Selam kızlar nasılsınız? Kaç gündür yazamıyordum, mide bulantılarım başladı gene
Kanguru biz de alacağız kısmetse ama esas eşim istiyor benim. İkiz olduklarını öğrenirkenden hayal kurmaya başladı canım O benden daha heyecanlı inanın... Canım kocacığım yaaa

Süper koca valla:)bizimki hayatta takmaz.belki hevesim kalmasın diye bi tane alırım sırayla taşırım kuzuları:)

Benim dogum Mayıs 15 ama o zamana kadar beklemez heralde en gec Nisan'da gelirler diye düşünüyorum yaza biraz ele gelirler ins.. yani yaza bebek arabası alırım artık..kanguru sıcak olur..kısın da babası arabasına koltuk alsın oturtsun artık:) yada puset alırsam onları kullanırım bi süre..daha cok degişir bu düşünceler tabi ama olsun hayali guzel:)

insan okuyunca çook imreniyor kızlar, hayırla kucağınıza alırsınız inşallah, umarım benimkilerde ikizdir ailemde çook ikiz varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…