- 2 Mart 2013
- 316
- 6
- 68
- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.261
Benim olmadı öle bişey.gerek olursa yapılıyo diye biliyorum..rahim ağzın kaç cm?ölçmüştür
Kaliteki canım şüphen olmasın.fiyatlrıda gayet uygun.Tesekkur ederim peki nasil kaliteli mi kiyafetler falan memnun kaldin mi bende bir bakayim siteye
İçin rahat etsin diye bi doktora daha görün istersen canım bakalım o ne dicekbende gerek olursa diye biliyodum hatta rahim ağzı yetmezliği varsa yapılıyo sanıyodum ama benim doktor yaparız dedi,ölçülmedi henüz bu hafta 7. haftamız , 3. ayda yapılıyomuş.bilmiyorum kararsızım önlem amaçlı yinede yaptırsam mı diye düşünüyorum..
kızlar Allah nasip ederde kuzularımı doğurursam inş. isimleri kızın ece naz erkek mert barış nasıl
kızlar biz de 16. haftamızı bitiriyoruz hayırlısıyla..
biz de henüz hiç birşey almadık.. diğerinin de cinsiyeti belli olsun o zaman başlayacaz alışverişe.
en çok kafamı karıştıran beşik konusu..
siz neler yaptınız bu konuda ya da ne düşnüyorsunuz??
bir de bebek arabası ve anakucağı var.. bunlarda neleri tercih ettiniz?
isim konusuna gelince; oğlumuza eşimin babasının adını koyacaz "adem"
diğeri de kız olursa; oğlana "adem eray" kıza "ada miray" olarak düşünüyoruz..
tabi bunlar aklımıza ilk gelenler.. sizce nasıl?
Eray - Miray güzelmiş aslında..
Ama ben uyumlu isimler koymak istemiyorum.. Bir tanesi Egemen olacak da daha 3 isim daha bulmamız gerek :)
Poyraz olabilir belki ...
Alışverişe gelince ben 7 aya kadar hiç bişey almayı düşünmüyorum açıkcası.
7 ay çok geç değilmi benim herşeyim hazır.erken doğum riskimiz var sonuçta
Bilmem.. Öyle çok acele etmeyelim diyoruz.. Belki zaman ilerledikçe fikrimiz değişir..
Erken doğum riskimiz var ama 7 aylık da doğurmayız heralde :) Daha isim bulamadık , alışverişte karar vermek ne zor olacak kimbilir..
arkadaşlar rahim ağzına dikiş attıran varmı,benim doktorum %90 atarız yükümüz ağır dedi dünönlem amaçlı...
canım bahsettigin besikler büyük sanırım. doğar doğmaz odalarina mı koyacaksın çocukları? ben ilk bir yıl yatak odasında bizimle kalırlar diye düşünüp ona göre küçük sallanan beşik bakıyordum. ama hala kafam çok karışık. ne yapacagimi bilmiyorum
kızlar Allah nasip ederde kuzularımı doğurursam inş. isimleri kızın ece naz erkek mert barış nasıl
60-120 canım ölçüleri.benim yatakodam geniş yanımda olcaklar.2 sene odaları ı ayırmam zaten.küçük beşiklerden bende istdim ama 5,6 aylık olunca o beşikten kalkmaya calışırlar.o beşiklerin kenarları çok alçak.sen yanlarında yokken uyandıklarını düşün.
ikizler genelde erken ve sezeryan ile doğuyor ya bu nedenle süt hemen olmuyormuş. bu medelanın pompası bebeğin emmesini taklit ediyor, sütü artırıyormuş. bir de bebek erken doğarsa emmesi de zayıf güçsüz oluyormuş.
çok haklısın canım. 6 aylık olunca tehlikeli olur o beşikler.
60-120 ölçüleri yatak odamın şeklini değiştirirsem belki olabilir.
sadece altında var sanırım çekmecesi. peki sallanabiliyor mu canım bu beşikler?
fotografları sabırsızlıkla bekliyorum
kıyafetleri için ne aldın? şifonyer mi dolap mı?
geçenlerde çok güzel beyaz gardrop gördüm, 4 kapaklı, bayıldım.
yer ayarlayabilirsem onu alacam sanırım.
hastane cıkısı kaç parçalık aldın? çevremdekiler "sakın alma, hepsi kullanılmıyor, tek tek al" diyorlar.
tek başıma düşnüp ilgilenmeye çalışıyorum. aileden hiç kimse yok antalyada.
ben heveslenip alayım diyorum, sonra "daha erken, hele bi beş ay bitsin" diyorlar.
böyle olunca ben de tedirgin oluyorum ama zaman geçtikçe yürümek zorlaşacak, malum kış da geliyor
oohh valla ne güzel , alışverişe başlamış herkes..
Ben daha 1 çöp almadımİşin aslı neler alacağımı da bilmiyorum pek...
Siz neler aldınız kızlar, doğum öncesi neler almak lazım öyle bir liste falan yapan var mı ?
Ben daha neler almam gerek onu bilmiyorum yaa , hep cicli bicili kıyafetlere bakıyorum o kadar :)
bende gerek olursa diye biliyodum hatta rahim ağzı yetmezliği varsa yapılıyo sanıyodum ama benim doktor yaparız dedi,ölçülmedi henüz bu hafta 7. haftamız , 3. ayda yapılıyomuş.bilmiyorum kararsızım önlem amaçlı yinede yaptırsam mı diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 815522
İşte canım:)sığdırabilirsen sığdırmaya calış odana boşver daralsın kötü görünsede önemli değil.sallanıyor canım.şifonyer almayı düşünüyorum bide.hastane çıkışı sadece birer tame aldım bütün parçalar var içinde battaniyede var.bence kullanışlı birer tane olsun penye battaniye zaten alıncak onun içinde almış oluyosun.
Yalancı emzik,emzik kutusu,ateş ölçer,küvet-file,lif,şampuan,sabun,pişik kremi,bebe yağı,biberon.göğüs pedi hijyenik ped,emzirme sütyeni,göğüs koruyucu krem,süt pompası,2 tane pijama takımı (anneye),terlik.
Ben bunları not ettim canım.bebeklerin giyecekleri zaten belli.bolca pijama takımı ve zıbın aldım kızlar.
canım bunlar şahane, bayıldım.. güle güle sağlıkla kullansın meleklerin
kaç yaşa kadar kullanılabiliyor bunlar? ve fiyatları ne kadar?
bu arada komşum da kıyafetler için şifonyer almıştı, bebeği şu an 7 aylık.
çok pişmanım keşke gardrop alsaydım, dolap azıcık daha fazla yer kalıyor ama gözü daha fazla diyor.
hiç kullanışlı değilmiş
canım emziği kauçuk mu aldın?hangi marka? biberonu cam mı aldın?
pijama takımını elbise tarzı mı aldın, pantolonlu mu aldın?
ikisi de lazım oluyor diyorlar.
Kızlar maşallah almışsınız ben daha sadece bir kaç çıt çıtlı badi aldım o kadar beşiğe bende karar verdim ama almadım bayan bize 3 günde teslim ederiz dedi Aralık başı gidip bütün eksiklerimzi alırız diyoruz ama geç mi olur acaba yani aksilik olmazsa Dr ocağın 2 . Haftasına en son hafta normali Ocak sonu ama kararsız kaldım
ben 10 parçalık hastane çıkışlarından 1'er tane aldım. içlerinden battaniye de çıkıyor. 2'şer tane de 5'li hastane çıkışı aldım. bence de kışa bırakma. zor olur. zaten göbek birden büyüyor. hareketin ağırlaşıyor. çabuk yoruluyorsun. yeminle 7 aylık hamile gibi duruyorum yaniçok haklısın canım. 6 aylık olunca tehlikeli olur o beşikler.
60-120 ölçüleri yatak odamın şeklini değiştirirsem belki olabilir.
sadece altında var sanırım çekmecesi. peki sallanabiliyor mu canım bu beşikler?
fotografları sabırsızlıkla bekliyorum
kıyafetleri için ne aldın? şifonyer mi dolap mı?
geçenlerde çok güzel beyaz gardrop gördüm, 4 kapaklı, bayıldım.
yer ayarlayabilirsem onu alacam sanırım.
hastane cıkısı kaç parçalık aldın? çevremdekiler "sakın alma, hepsi kullanılmıyor, tek tek al" diyorlar.
tek başıma düşnüp ilgilenmeye çalışıyorum. aileden hiç kimse yok antalyada.
ben heveslenip alayım diyorum, sonra "daha erken, hele bi beş ay bitsin" diyorlar.
böyle olunca ben de tedirgin oluyorum ama zaman geçtikçe yürümek zorlaşacak, malum kış da geliyor
güle güle kullansınlar canım. çok hoş. ilk 1-2 ay için ebe 2-3'er tane de tulumları olsun diyor. alt üst takımlarda pijamanın lastik kısmı bebeğin solunumunu etkileyebiliyormuş, rahatsız ediyormuş.Eki Görüntüle 815522
İşte canım:)sığdırabilirsen sığdırmaya calış odana boşver daralsın kötü görünsede önemli değil.sallanıyor canım.şifonyer almayı düşünüyorum bide.hastane çıkışı sadece birer tame aldım bütün parçalar var içinde battaniyede var.bence kullanışlı birer tane olsun penye battaniye zaten alıncak onun içinde almış oluyosun.
bunları hemen not alıyorum. kendi kendime düşünüyorum da bir yere not etmeye üşeniyorum. sonra yine unutuyorum ne alacağımıYalancı emzik,emzik kutusu,ateş ölçer,küvet-file,lif,şampuan,sabun,pişik kremi,bebe yağı,biberon.göğüs pedi hijyenik ped,emzirme sütyeni,göğüs koruyucu krem,süt pompası,2 tane pijama takımı (anneye),terlik.
Ben bunları not ettim canım.bebeklerin giyecekleri zaten belli.bolca pijama takımı ve zıbın aldım kızlar.
Daha almadım o listeyi tatlım.ama silikon emzik daha şyi galiba.biberonda cam almam heralde kaliteli plastik alırım..elbise şeklinde almadım canım annem gerek yok dedi:)bizim sezeryan olcak alttan muayene olmayacağı için normal pijama takımı aldım 2 tane.
Ah canım ya bende de var ben uyumaktata sorun yaşıyorum geceleri o kadar uzun geliyorkiCanım benim sırt bel ağrım beni ağlattı dün o kadar yani.iyiki almışım herşeyi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?