- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.321
Benim ilki 657 ikincisi 1176 canımKizlar 4 haftalik hamileyim ilk degerim 85 cikti 40 saat sonraki sonucumuz 237 ckkti doktor ikiz muhtemelen dedi cok heyecanliyim sizin değerleriniz nasildi yardimci olursaniz cok sevinirim keseyi 14 gun var nasil gececek hic bilmiyorum
Bende de oluyo gun gunü tutmuyo endişe etme..yaaa kızlarrr 10 gündür mide bulantılarım vardı ama bi kaç gündür yok bi şey mi oldu ne oldu merak ettim bebişlerimin gelişimiyle ilgili şey mi
Kizlar 4 haftalik hamileyim ilk degerim 85 cikti 40 saat sonraki sonucumuz 237 ckkti doktor ikiz muhtemelen dedi cok heyecanliyim sizin değerleriniz nasildi yardimci olursaniz cok sevinirim keseyi 14 gun var nasil gececek hic bilmiyorum
Kizlar bebek bakim urunu alan var mi sampuaniydi pisik kremiydi falan alan varsa hangi marka aldiniz ya da hangi markayi almayi dusunuyorsunuz
aynen benimde hayalimdi ama suya düştü:) ya bide nerede kullanıcam ki?zaten hep arabaylayız bide çocuk aabası tamamdır.Süper koca valla:)bizimki hayatta takmaz.belki hevesim kalmasın diye bi tane alırım sırayla taşırım kuzuları:)
benimde 17 hafta bitti.ben 1 haftadır ilk uyandığımda pır pır hissediyorum ama fazla ayakta kaldığımda sıpalar tuhaf oluyo yani göbeğim yamuk mumuk...anlıyoruz dışarıdan:)arkadaşlar bugün 17.haftamız bitiyor tam olarak bebişleri ne zaman hissetmeye başladınız ben sabırsızlanıyorumm :)
canım meraklanma heran başlayabilir. hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruzyaaa kızlarrr 10 gündür mide bulantılarım vardı ama bi kaç gündür yok bi şey mi oldu ne oldu merak ettim bebişlerimin gelişimiyle ilgili şey mi
ben daha almadımKizlar bebek bakim urunu alan var mi sampuaniydi pisik kremiydi falan alan varsa hangi marka aldiniz ya da hangi markayi almayi dusunuyorsunuz
Aynen canım benimde sarı oluyo daha çok ama normal heralde.biz şimdi doktora gidiyoz kuzularla randevumuz varaynen benimde hayalimdi ama suya düştü:) ya bide nerede kullanıcam ki?zaten hep arabaylayız bide çocuk aabası tamamdır.
benimde 17 hafta bitti.ben 1 haftadır ilk uyandığımda pır pır hissediyorum ama fazla ayakta kaldığımda sıpalar tuhaf oluyo yani göbeğim yamuk mumuk...anlıyoruz dışarıdan:)
canım meraklanma heran başlayabilir. hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruzsancı olur neden bu sancı?olmaz neden sancım yok,bebişlere bişey mi oldu?:)
bebeklerin iyidir inşallah,hiç telaşlanma:)
ben daha almadım. mustela yada sebamed düşünüyorum...
kızlar ya...benim iki gündür biraz fazla akıntım olmaya başladı beyaz ve sarı renkli.sizler de yaşadınız mı,dra sorsam mı?
amin canım...çok yazık allah hayatta kalan bebeğine sağlık versin inşallah.bizde eşimle netten prematüre bebekleri izledik 24,26,28 haftalıkları,içimiz acıdı valla ürperdik ya. allahım hepimizi öyle bir sondan sakınsın...amininşallah canım. en yakın arkadaşım 26 haftalık doğum yatı ve bebeklerinden birini kaybetti..
onun etkisinden kurtulamıyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Aynen canım benimde sarı oluyo daha çok ama normal heralde.biz şimdi doktora gidiyoz kuzularla randevumuz var)
aynen benimde hayalimdi ama suya düştü:) ya bide nerede kullanıcam ki?zaten hep arabaylayız bide çocuk aabası tamamdır.
benimde 17 hafta bitti.ben 1 haftadır ilk uyandığımda pır pır hissediyorum ama fazla ayakta kaldığımda sıpalar tuhaf oluyo yani göbeğim yamuk mumuk...anlıyoruz dışarıdan:)
canım meraklanma heran başlayabilir. hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruzsancı olur neden bu sancı?olmaz neden sancım yok,bebişlere bişey mi oldu?:)
bebeklerin iyidir inşallah,hiç telaşlanma:)
ben daha almadım. mustela yada sebamed düşünüyorum...
kızlar ya...benim iki gündür biraz fazla akıntım olmaya başladı beyaz ve sarı renkli.sizler de yaşadınız mı,dra sorsam mı?
canım arada bulantıların kesilmesi de senin endişelenmen de doğal. Allah ne diyeyim içimize rahatlık versinyaaa kızlarrr 10 gündür mide bulantılarım vardı ama bi kaç gündür yok bi şey mi oldu ne oldu merak ettim bebişlerimin gelişimiyle ilgili şey mi
ay ne güzel. bebişkoları görücen. gelince haber eyleAynen canım benimde sarı oluyo daha çok ama normal heralde.biz şimdi doktora gidiyoz kuzularla randevumuz var)
arkadaslar bendede 3 haftadır kanama oluyor proluton iğne ve progestan hap kullanıyorum arada kesilir gibi oluyor sonra bi bkıyorum yoğunca yine oluyor.doktora gdyoruz hemen bebekler iyiama tehlike devam edio diyor bunu yasayan oldumu hiç içinizde ilk gebeliğim 12.hafta
arkadaslar bendede 3 haftadır kanama oluyor proluton iğne ve progestan hap kullanıyorum arada kesilir gibi oluyor sonra bi bkıyorum yoğunca yine oluyor.doktora gdyoruz hemen bebekler iyiama tehlike devam edio diyor bunu yasayan oldumu hiç içinizde ilk gebeliğim 12.hafta
Aynen canım benimde sarı oluyo daha çok ama normal heralde.biz şimdi doktora gidiyoz kuzularla randevumuz var)
canım cevap yazmıştım ama...haftaya doktora gitmem gerekiyor tekrar görmek için sabursızlanıyorum görünce ancak o zaman içim rahat edecek canım antakya da hang doktoru tavsiye edersin biraz karışık kafam karar veremedim özelden yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım
Canimm ben seni yeni goruyorumm kusuruma bakmaaa maasallah subhanallahh nasil sevindim anlatamam kac haftalik goremiyorum telden ama benim 1hafta hic olmadigini sonra arkasindan beni hastanelik edecek derecede istifra ettigimi biliyorum haftaya gitte bebislerini gorup guzel guzel haberler getir insallahhhhayırlı olsun canımm büyük ihtimalle ikizdir hoşgeldin
Canim benim tam 12.haftada basladi ama nasil kaybettim bebislerimj diye gittim sanki bi yerim yesilmis kanama durmuyormus gibiydi bebegin plasentasi rahim agzina cok yakin oldugu icin ignelere basladik zaten progestan hap kullaniyordum ona devam tabi 3hafta oldu hala kimildamadan yatiyorum ve yeni yeni kendimize geliyoruz korkma stres daha kotu bizim icin kanama her sakinlediginde en ufak stresimle artti ama ogrendim simdi hicbisey olmayacak bebislerimize konus onlarla birakmayacagini bilsinler onlari her gun konusuyorum onlarla ben bir de esin de sende karnina elini koy ve ya mubdi oku aklina her geldiginde Rabbim bebislerimizi bize bagislasinnnnarkadaslar bendede 3 haftadır kanama oluyor proluton iğne ve progestan hap kullanıyorum arada kesilir gibi oluyor sonra bi bkıyorum yoğunca yine oluyor.doktora gdyoruz hemen bebekler iyiama tehlike devam edio diyor bunu yasayan oldumu hiç içinizde ilk gebeliğim 12.hafta
Kızlar bebişlerim iyiler çok şükür.:))420 şer gr olmuşlar ve beynindeki kist kaybolmuş:)bayramdan sonra şeker yüklemeyapılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?