- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.361
Kızlarrrr henuzz degil amaa ikizz bebekk sahibii olmayii cokk istiormm Allah nasipp edersee bunun herhangii birr formuluu varmii :))
günaydın canım. ben de taşınacağım hem de 7 aylıkken falan. yatak işini nasıl ayarlayacağım bilmiyorum. şehir değişikliği olacak. ev nasıl olacak bilmiyorum. oda yapmayı çok istiyorum ama şimdilik önümü göremiyorum. ben de idareten bir süreliğine bir beşik alıp ikisini birlikte mi yatırsam diye düşünüyorum.
canım dün telefondan yazamadım. gözün aydın çok sevindim bebişlere
Kızlarrrr henuzz degil amaa ikizz bebekk sahibii olmayii cokk istiormm Allah nasipp edersee bunun herhangii birr formuluu varmii :))
Sağol canım:)beşik konusunu sen bilirsin ama 7 ay boyunca bi beşiğe ikisi sığarmı rahat yatarlarmı?bizde 7,8 aylık olduklarında taşıncaz:)nasıl çıkacam o kadar işin içinden gözüm korkuyo açıkcası
Listeyi gorunce korktum acikcasi bizim erken dogum riskimizde var 7.ayda gelirse bebisler napcaz cocuklari tulbente sarip mi cikaracagiz hastaneden
yok kuzum bebekler 7 aylık olunca değil ben 7 aylık hamile olunca taşınacaz. hani erken merken doğarlarsa evin şekline göre 1-2 ay idareten aynı beşikte yatsalar diye düşündüm
hayırlı olsun canımm büyük ihtimalle ikizdir hoşgeldin
kızlar bişey soracağım 14 +5 haftayken bebişlerimin 125 gr olduğunu söylemişti dr şuan 16 haftalığım kilo almadığıma göre bebişler hala 125 gr dr iyi demişti 14+5 ken 51.6 ile hamiş kaldım şuan 54.7 yim 3 kilo civarı aldım sizin nasıl az gibi geldi bana
Jelybonsdf gözün Aydın iyi haberler Alman'a sevindim
Ben 52 kilo ile hamile kaldım canım.şuan 59a yakınım...dün kontrolde doktor 420 gr. dedi.ama ikisinin toplam ağırlığımı yoksa birisimi onu sormadımama birisinin ağırlığıdır diye tahmin ediyorum
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhatle kaçıncı haftadasın birisinindir bencede
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhatle kaçıncı haftadasın birisinindir bencede
Kızlar bebişlerim iyiler çok şükür.:))420 şer gr olmuşlar ve beynindeki kist kaybolmuş:)bayramdan sonra şeker yüklemeyapılcak
kızlar bişey soracağım 14 +5 haftayken bebişlerimin 125 gr olduğunu söylemişti dr şuan 16 haftalığım kilo almadığıma göre bebişler hala 125 gr dr iyi demişti 14+5 ken 51.6 ile hamiş kaldım şuan 54.7 yim 3 kilo civarı aldım sizin nasıl az gibi geldi bana
Merhaba;
Öbcelikle hepinizin bebikleri hayılrı uğurlu olsn allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almya nasip etsinnnn
Ben uçak yolculuğu yapacağım önümüzdeki hafta ama internette her yerde uçak yolculuğu ikiz gebeler için risklidir diyor doktoruma yarın soracağım durumu amabiken duyan yada bu durumu yaşayıp paylaşan olursa çok sevinirim
ben 24 haftanın içindeyim 4 kilo aldım. zaten asıl bundan sonra kilo alınıyormuş. bana doktorum 9-12 kilo al. ikizim diye abartma dedi. en fazla 15 kilo al dedi. 61 idim 65 kilo oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?