2014 ikiz anneleri

Sağol canım:)beşik konusunu sen bilirsin ama 7 ay boyunca bi beşiğe ikisi sığarmı rahat yatarlarmı?bizde 7,8 aylık olduklarında taşıncaz:)nasıl çıkacam o kadar işin içinden gözüm korkuyo açıkcası

yok kuzum bebekler 7 aylık olunca değil ben 7 aylık hamile olunca taşınacaz. hani erken merken doğarlarsa evin şekline göre 1-2 ay idareten aynı beşikte yatsalar diye düşündüm

Listeyi gorunce korktum acikcasi bizim erken dogum riskimizde var 7.ayda gelirse bebisler napcaz cocuklari tulbente sarip mi cikaracagiz hastaneden

Selam arkadaşlar bencede geç aslında ablamda erken doğum yaptı merak etmeyin herşey biranda alınıyor zaten bir dükkana giriyorsunuz herşeyi sunuyorlar size toptan aldığınız için indirimde yapılıyor. Ablam hastanedeyken eniştemle herşeyi halletmiştik. Hastaneye bir ay önce kontrole gittiğimde 35. hatfasında karnında kalbi durmuş sezeryanla aldırmak için perişan bir halde bayan vardı ablamın arkadaşı da aynı şekilde 5. ayında bebeğini kaybetti bunlardan bahsedip moral bozmak istemiyorum tabi ama hayatın gerçekleri dr. belki buyüzden 7. aya kadar bekle dedi bilmiyorum biraz zaman geçsin en azından 5. ay ondan sonra dr. uma sormayı planlıyorum alış veriş yapayımmı diye ablam bir şeyler verdi hiç giyilmemiş bebeşine küçük gelen kıyafetlet yoğurt yapma makinesi tavsiye etti arzumunkini aldım geçen hafta boynerden kampanya vardı 60 tl civarı onu aldım sterilazyon verdi birtane ana kucağım var araba için yatak için lastikli çarşaf önerdi birtane bana verdi biraz oyuncaklarım var nebileyim böyle işte istanbuldayım ben eminönüne gidip yada uygun gelen bir yeden araştırıp oyun parkı yemek masası gibi şeyleri almak istiyorum eee bizim alışverişler x2 biliyorsunuz herşeyden iki tane

yok kuzum bebekler 7 aylık olunca değil ben 7 aylık hamile olunca taşınacaz. hani erken merken doğarlarsa evin şekline göre 1-2 ay idareten aynı beşikte yatsalar diye düşündüm

hıı anladım:)ay o zaman daha zor olur sana canım çok dikkatli ol,anneni kayınvalideni cağır yapsınlar herşeyi allah korusun en riskli dönemde olcan

kızlar bişey soracağım 14 +5 haftayken bebişlerimin 125 gr olduğunu söylemişti dr şuan 16 haftalığım kilo almadığıma göre bebişler hala 125 gr dr iyi demişti 14+5 ken 51.6 ile hamiş kaldım şuan 54.7 yim 3 kilo civarı aldım sizin nasıl az gibi geldi bana

Ben 52 kilo ile hamile kaldım canım.şuan 59a yakınım...dün kontrolde doktor 420 gr. dedi.ama ikisinin toplam ağırlığımı yoksa birisimi onu sormadımama birisinin ağırlığıdır diye tahmin ediyorum

Kızlarrrr henuzz degil amaa ikizz bebekk sahibii olmayii cokk istiormm Allah nasipp edersee bunun herhangii birr formuluu varmii :))

Öncelikle Rabbim gönlüne göre versin
genelde tüp bebek herhalde buradaki arkadaşlar ama benimki doğal oldu bence tamamen kısmet en azından ben bunun için bir şey yapmadım ve ne eşimin ne de benim ailemde ikiz var anlayacağın tamamen kısmet

ben 24 haftanın içindeyim 4 kilo aldım. zaten asıl bundan sonra kilo alınıyormuş. bana doktorum 9-12 kilo al. ikizim diye abartma dedi. en fazla 15 kilo al dedi. 61 idim 65 kilo oldum

Merhaba;

Öbcelikle hepinizin bebikleri hayılrı uğurlu olsn allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almya nasip etsinnnn
Ben uçak yolculuğu yapacağım önümüzdeki hafta ama internette her yerde uçak yolculuğu ikiz gebeler için risklidir diyor doktoruma yarın soracağım durumu amabiken duyan yada bu durumu yaşayıp paylaşan olursa çok sevinirim

Benim doktorum izin vermişti canım uçak yolculuğuna.ama araya başka şeyler girdi gidemedik.sen yinede izin al doktorundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…