2014 ikiz anneleri

Benim doktorum izin vermişti canım uçak yolculuğuna.ama araya başka şeyler girdi gidemedik.sen yinede izin al doktorundan

Ay çok sağol canım yaaaaa içim rahatladı yarın sorucam ama biletleride almış bulunduk gitmekte zorundayız arabayla gitsek daha kötü 12saat yoll öoe panik yaptımmmm

Ayyy ben 19. Haftada 10 kilo aldim 54le hamile kaldim simdi 64 neyse aman bebisler iyi olsun da dogduklarinda kosturmacadan veririz kilolari jelycim bu arada cok sevindim bebislerinin saglikli olmalarina hep boyle giderler insallah

İnşllah canım hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun kiloyu bende pek takmıyom aslında yeterki çatlak olmasın

asbecimm 8 haftalık minnaklar ama inan hep bi şey mi oldu diyerek geçiyoo zamanım hamileliğin tadını çıkar diyorlar da nasıl çakarayım elimde değil ki midem bulanıyoo ama sadece öğürüyorum kusma yok bi şey mi oldu diyorum 1 kaç gün midem bulanmazsa ahaa bi şey oldu bebişlerime diyorum böylee iştee geçiyoo allah hepimize sabır ve sağlık versin seninkiler maaşallah büyümüşş

Hosbuldum Saol canim allah razi olsun simdi bu hamile cizelgesini yapicam benim bebekler tup bebek neye gore tarih aticam bilgisi olan varmi

canımm tüp bebekte hamilelik nasıl hesaplanıyor özelden linki yazdım ona tıkla hesapla .bebişlerinin ne zaman doğacağını yazar.
sonrada burdan sağ üstte kullanıcı kontrol panelini tıkla tıklayınca sol tarafta profil düzenle yi tıkla sonra Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: diye bi yer var oraya yaz tarihi ve kaydet e tıkla işteeee bu kadar

benim için çok erken ama zaten ben bi şey almaya da korkarım galibaaa allahım hepimizin yüzünü gülsürsün

kızlar gece yatarken sağınıza yada solunuza sıkıntı yaşıyormusunuz hamile yastığı kullanıyormusunuz ben bazen yüz üstü dönmiyim diye normal yastık koyuyorum yanıma acaba hamile yastığımı alsam şuan zorlanıyorsam ileriyi düşünemiyorum :)

İnşllah canım hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun kiloyu bende pek takmıyom aslında yeterki çatlak olmasın

Ben catlak olusmasin diye bebek yagi kakao ve susam yagini karistirip suruyordum iki defa farkli zamanlarda surdukten sonra kanamam oldu bununla bir ilgisi yoktur ama korktum iste simdi hicbirsey surmuyorum catlarsam catlayim

Kızlar önellikle 20.haftadan sonra artık alışveriş yapılıyor çünkü iyice ağırlaşıyorsunuz ben şimdiden zor yürüyorumki kilolu değilim 46 ile hamile kaldım 57 kiloyum şu an.. başlarda bende 7 aydan önce yapmam diyodum ama bu mutluluğu hayatımızın en özelleri için alışverişimizi yapmıycaksak doğsunlar hele annem kardeşim kocam yapar alışverişi mantığı yanlış geliyor bana.doğduktan sonrada yaşanan kötü olaylar kayıplar olabiliyor o zaman hiçbirşey almayıp okula başlamalarını bekliyelim :))) bunları düşünüp moral bozmaya gerek yok riskli dönemini geçiren herkes içindende geliyorsa doya doya yapsın alışverişini kaç kere yaşıycaz bu mutluluğu Allahaşkına. Neyse ben bu hafta ana kucaklarını ve 1 park yatak aldım idareten ne kadar yatarlarsa sonra ikincisini mobilya karyola alıcam onun borcu bitincede 2. mobilya karyolayı alıp park yatağı ihtiyacı olan birine vercem.Şimdilik plan bu :)

Son düzenleme:
yok kuzum bebekler 7 aylık olunca değil ben 7 aylık hamile olunca taşınacaz. hani erken merken doğarlarsa evin şekline göre 1-2 ay idareten aynı beşikte yatsalar diye düşündüm
hepimiz de var sanırım böyle bir sorun...bende bebekler 6 aylıkken başka bir ile taşınıcam o yüzden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sadece netleşen sallanan anakucağı oldu.onunda siperişini verdik
bunun kullanışlı olacağını düşünüyorum
canım sen kilo almasanda bebişler büyümüştür.merak etme.
ben 24 haftanın içindeyim 4 kilo aldım. zaten asıl bundan sonra kilo alınıyormuş. bana doktorum 9-12 kilo al. ikizim diye abartma dedi. en fazla 15 kilo al dedi. 61 idim 65 kilo oldum
hey maşallahhhben 17+3 üm ve 8 kilo aldım

hiç deme canım gerçekten zor. bende daha 18 haftalığım ama 2 gündür mahfoldum:18::18:
sedef sen karnım sert derken seni anlayamamışım,karnım bildiğin taş gibi oluyo bazen.elleyemiyorum bile,gece eşime diyorum ki oğullarımız beni sevmiyor sanırım yoksa bu kadar acıtırlar mı?
ileri dönemlerden gözüm korkuyor artık
allah yardımcımız olsun

Hamile yastığına hiç gerek yok bence canımküçük yumuşak bi yastık vardı ewde onu kullanıyorum

Anakucağını ben aynı zamanda oto koltuğu olanlardan almak şstiyorum.sen nasıl aldın ve hangi markanın aldın?

Yaaa daha dur:)özellikle akşam yemekten sona nefes alamıyorum resmen.

herkese merhabaaa bende ikiz annesi olucam inşallah. cuma günü öğrendim ikiz olduklarını. bugün 8. haftama girdim. yalnız bebeklerden biri bi hafta geriden geliyo diğeri büyüğünden 6 gün geride. doktor normal olduğunu söyledi. birde tek kese var iki bebek var dedi. hem mutlutum hem endişeli. inşalah kucağıma alırım ikisinide sağlıklı bi şekildee

Allah tamamına erdirsin inş.bi haftalık farklar normal diye bilşyorum..tek kese olduğuna göre tek yumurta ikizimi?

Allah tamamına erdirsin inş.bi haftalık farklar normal diye bilşyorum..tek kese olduğuna göre tek yumurta ikizimi?

sanırım tek yumurta ikizi böyle bişey yaşamayı hiç beklemiyodum. allahın takdiri işte. hamilelik nasıl geçiyo sizin. benm cuma gününden beri kötü. sürekli bi baş dönmesi var. :18::18:

sanırım tek yumurta ikizi böyle bişey yaşamayı hiç beklemiyodum. allahın takdiri işte. hamilelik nasıl geçiyo sizin. benm cuma gününden beri kötü. sürekli bi baş dönmesi var. :18::18:

Başdönmesi ilwri zamanlarda geciyo.ikiz hamileliği zor:)bel ve sırt ağrılarım çok fazla benim.sürekli dikkatli olman gerekir riskli bi hamilelik çünkü.hele senin daha fazla dikkatli olman lazım tek keseymiş.ben şuan ew işini falan bıraktım 20.haftada olmama rağmen yorgun hissediyorum hep kendimi azıcık ayakta kalıyım sırt ağrım deli ediyo.yaptığım tek şey yemek yapmak ve bulaşık:)

eyvah ben çalışıyorum bide yaaa. gerçi işim yorucu değil. sağolsunlar beni yormuyolar burda hamile olduğum için. doktorumda çalıştığımı biliyor. inşallah bi sıkıntım olmaz yaa

hayırlı olsun rabbım sağlıklı sıhatlı kucana almayı nasıp etsın benım ıcınde dua edersen cok sevınırım hamıle kadınların duaları kabul olurmus dıe duymustum rabbım banada bır evlat nasığ etsın ıstıyen herkesın kucağını doldursun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…