- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.401
herkese merhabaaabende ikiz annesi olucam inşallah. cuma günü öğrendim ikiz olduklarını. bugün 8. haftama girdim. yalnız bebeklerden biri bi hafta geriden geliyo diğeri büyüğünden 6 gün geride. doktor normal olduğunu söyledi. birde tek kese var iki bebek var dedi. hem mutlutum hem endişeli. inşalah kucağıma alırım ikisinide sağlıklı bi şekildee
amin canım inşallah. ederim tabi dua rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.hayırlı olsun rabbım sağlıklı sıhatlı kucana almayı nasıp etsın benım ıcınde dua edersen cok sevınırım hamıle kadınların duaları kabul olurmus dıe duymustum rabbım banada bır evlat nasığ etsın ıstıyen herkesın kucağını doldursun ıns
Baktın zorlanıyosun bırakıcaksın işi bebeklerimizden önemli değilya:)
hayırlı olsun rabbım sağlıklı sıhatlı kucana almayı nasıp etsın benım ıcınde dua edersen cok sevınırım hamıle kadınların duaları kabul olurmus dıe duymustum rabbım banada bır evlat nasığ etsın ıstıyen herkesın kucağını doldursun ıns
gözün aydın canım..allah sağlıkla kavuştursun bebelerinebende ilk öğrendiğimde 3 gün vardı aralarında şimdi aynılar şükür:)
korkutmak gibi olmasın ama bende çalışıyordum 15. haftamda kanamam olunca heyet raporu aldım ve evdeyim.artık temizlik içinde birini ayarladım.yaptığım tek şey sedef gibi,yemek ve bulaşıkhafta sonu onlarda eşime kalıyor...çünkü; her iyiyim bişeyler yapıyım dediğimde başka bir sorun yaşıyorum .en son kas spazmı yaşayınca herşeyi bıraktım
senin doğal mı,,tüp bebek mi?
benim doğal canım. inşallah olmaz kanamam. heyet raporunu nasıl alıyosun. maaşın yatmaya devammı ediyo heyet raporu alınca peki :26::26:
heyet raporunu drum ayarladı canım.ben devlet memuruyum ,maaşım yatmaya devam ediyor ama özel sektör de nasıldır bilmiyoruminşallah sen yaşamazsın,dikkatli olmakta fayda var
Hayırlı olsun benimkiler arasındadır 1hafta var Dr 1 haftanın önemli değil dedi ama ara açılırsa o zaman tehlikeliymiş.herkese merhabaaabende ikiz annesi olucam inşallah. cuma günü öğrendim ikiz olduklarını. bugün 8. haftama girdim. yalnız bebeklerden biri bi hafta geriden geliyo diğeri büyüğünden 6 gün geride. doktor normal olduğunu söyledi. birde tek kese var iki bebek var dedi. hem mutlutum hem endişeli. inşalah kucağıma alırım ikisinide sağlıklı bi şekildee
ilk başlar miğde bulantıları ve halsizlik şimdide yorgunluk sayılı gün geçer diyoruz en önemlisi sağlıkla kucağımıza alınca hepsini unutucağızsanırım tek yumurta ikiziböyle bişey yaşamayı hiç beklemiyodum. allahın takdiri işte. hamilelik nasıl geçiyo sizin. benm cuma gününden beri kötü. sürekli bi baş dönmesi var. :18::18:
Bende ana kucağını alıcım inşallah arabayı yaza doğru almayı düşünüyorum.ama arabaya uygun olan bir ana kucağı almayı düşünüyorum..Anakucağını ben aynı zamanda oto koltuğu olanlardan almak şstiyorum.sen nasıl aldın ve hangi markanın aldın?
herkese merhabaaabende ikiz annesi olucam inşallah. cuma günü öğrendim ikiz olduklarını. bugün 8. haftama girdim. yalnız bebeklerden biri bi hafta geriden geliyo diğeri büyüğünden 6 gün geride. doktor normal olduğunu söyledi. birde tek kese var iki bebek var dedi. hem mutlutum hem endişeli. inşalah kucağıma alırım ikisinide sağlıklı bi şekildee
eyvahben çalışıyorum bide yaaa. gerçi işim yorucu değil. sağolsunlar beni yormuyolar burda hamile olduğum için. doktorumda çalıştığımı biliyor. inşallah bi sıkıntım olmaz yaa
Bende ana kucağını alıcım inşallah arabayı yaza doğru almayı düşünüyorum.ama arabaya uygun olan bir ana kucağı almayı düşünüyorum..
ikiz annesi olan tanıdıklarım var ve "asla ikiz bebek arabası almayın" diyorlar.
ne asansöre sığıyormuş ne de dükkan kapılarından giriyormuş.
iki bebeğinin arası 10 ay olan bi tanıdık tekli normal bebek arabalarını birleştirebilen bi aparat olduğunu söyledi.
böyle bi aparat gerçekten varsa bana çok mantıklı geldi. ikiz arabaları kullanışlı değil ama her zaman yanımızda ikinci birini nerden bulacaz dışarı çıkarken?? ihtiyaç anında arabalar birleştirilebilir, eşimiz yanımızdayken de ayırabiliriz
hem ikiz arabalarına ana kucağı da olmuyor
sanırım bu bahsettiğim aparat e-bebek'te varmış. cumartesi dr kontrolmüz var dönüşte uğrayıp soracam inşallah.
yazarım size de
gözn aydın arkadaşım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah. bebekler arasında fark olması normal. benimkiler arasında da 3 gün fark var, çift yumurta benim minik mucizelerim.
tek yumurta ikizleri çift yumurtaya göre daha riskli oluyor. çok dikkat et kendine. çok yorulma ve stresten uzak dur. ilk üç ay korkunç bulantı ve kusmam vardı. 4 kg birden verdim. ama 3 ay bitince mucizevi bir şekilde hepsi geçti. kilo almaya başladım. inşallah sen kolay atlatırsın canım.
canım endişelendirmek istemem ama işin ne kadar az yorucu olursa olsun ayakta çok kalmamak, uzun süre oturmamak gerekiyor.
ben öğretmenim. 12. hafta biterken kanamam oldu ve düşük tehlikesi tam olarak geçmiş değil. kimse bebeklerine zarar gelsin istemez elbette ama bizimki tam anlamıyla mucize ve uzun bir tedavi sonucu kavuştuk. elimden geldiğince riske atmam. ben de heyet raoru aldım. sürekli evdeyim. ev işi genelde yamıyorum. özellikle süpürge vileda işleri eşime kaldı. ben sadece toz alıyorum yavaş yavaş. çok ayakta kalmadan yemek yapıyorum. çok sıkılırsam akşamları 6-7 gibi yarım saat yürüyorum.
tedbiri almak taktiri Allah'a bırakmak lazım
imizizherkese merhabaaabende ikiz annesi olucam inşallah. cuma günü öğrendim ikiz olduklarını. bugün 8. haftama girdim. yalnız bebeklerden biri bi hafta geriden geliyo diğeri büyüğünden 6 gün geride. doktor normal olduğunu söyledi. birde tek kese var iki bebek var dedi. hem mutlutum hem endişeli. inşalah kucağıma alırım ikisinide sağlıklı bi şekildee
Anakucağını ben aynı zamanda oto koltuğu olanlardan almak şstiyorum.sen nasıl aldın ve hangi markanın aldın?
ikiz annesi olan tanıdıklarım var ve "asla ikiz bebek arabası almayın" diyorlar.
ne asansöre sığıyormuş ne de dükkan kapılarından giriyormuş.
iki bebeğinin arası 10 ay olan bi tanıdık tekli normal bebek arabalarını birleştirebilen bi aparat olduğunu söyledi.
böyle bi aparat gerçekten varsa bana çok mantıklı geldi. ikiz arabaları kullanışlı değil ama her zaman yanımızda ikinci birini nerden bulacaz dışarı çıkarken?? ihtiyaç anında arabalar birleştirilebilir, eşimiz yanımızdayken de ayırabiliriz
hem ikiz arabalarına ana kucağı da olmuyor
sanırım bu bahsettiğim aparat e-bebek'te varmış. cumartesi dr kontrolmüz var dönüşte uğrayıp soracam inşallah.
yazarım size de
arkadaşlarr bebişlerden biri kesin erkek diğeri göstermedi.kanama yerim de baya küçülmüş çok şükür.bayramdan sonra perinotoloji uzmanına gidicez..sizler kaçıncı haftalarda gittiniz?
arkadaşlarr bebişlerden biri kesin erkek diğeri göstermedi.kanama yerim de baya küçülmüş çok şükür.bayramdan sonra perinotoloji uzmanına gidicez..sizler kaçıncı haftalarda gittiniz?
Ben surekli perinatologa gidiyorum canim plasenta previa ve ikiz olunca normal kadin dogum doktoruna gitmek istemedim umarim kanama alanin tamamen yok olur bakalim digeri ne olacak
Ne gzl haberler veriyoruz sırayla maşallah bizediğeride erkektir aha görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?