- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #1.421
dimi genelde 2 erkek çıkıyo bu sene :) ben kız diye düşünüyorum onlar pek göstermiyo ya.arkadaşım çikolata yiyip git demişti çok hareket ediyolar o zaman demişti,sabah nutella gofret ne bulduysam yedim benimkilere uyku yaptı işe yaramadı :)
Kızlaarr ,
ben de cumartesi gittim doktora, biri büyük ihtimalle erkek dedi.
Diğeri göstermedi ama...
Acayip hareketlilerdi bir de, eller ayaklar kıpır kıpırdılar, inanamadım :)
Mucize birşey bu gerçekten, bir kez daha anladım .. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn...
Benimde iki erkek.:))Allahın izniyle iki paşam geliyor:))birini kız biliyoduk, göstermemişti çünkü.19 haftada öğrendik erkek olduğunu.hepsi çok tatlı oluyo:) maşalllah onlara
dimi genelde 2 erkek çıkıyo bu sene :) ben kız diye düşünüyorum onlar pek göstermiyo ya.arkadaşım çikolata yiyip git demişti çok hareket ediyolar o zaman demişti,sabah nutella gofret ne bulduysam yedim benimkilere uyku yaptı işe yaramadı :)
arkadaşlarr bebişlerden biri kesin erkek diğeri göstermedi.kanama yerim de baya küçülmüş çok şükür.bayramdan sonra perinotoloji uzmanına gidicez..sizler kaçıncı haftalarda gittiniz?
arkadaşlarr bebişlerden biri kesin erkek diğeri göstermedi.kanama yerim de baya küçülmüş çok şükür.bayramdan sonra perinotoloji uzmanına gidicez..sizler kaçıncı haftalarda gittiniz?
kızlar gece yatarken sağınıza yada solunuza sıkıntı yaşıyormusunuz hamile yastığı kullanıyormusunuz ben bazen yüz üstü dönmiyim diye normal yastık koyuyorum yanıma acaba hamile yastığımı alsam şuan zorlanıyorsam ileriyi düşünemiyorum :)
ben kamu kurumunda taşeron çalışıyorum canım. inşallah başıma gelmez de sonuna kadar götürebilirim
sağol canım Allahın takdiri zaten inşallah fazla zorlanmadan alırız kucağımıza. ben veterinerim canım. hasta geldikçe muayeneye gidiyorum. onun dışında oturuyorum.fazla gelen giden olmuyo bu ara zaten allahtan. inşallah bi sıkıntı çıkmaz yaaa. doktorumda herhangi birşey söylemedi. evi bende süpürmüyorum eşim sağolsun yapıyo. sadece yemek yapıyorum ben. eve gidince yatıyorum zaten.
sende mi devlet memurusun heyet raporunu nasıl aldın :26::26:
kızlar gece yatarken sağınıza yada solunuza sıkıntı yaşıyormusunuz hamile yastığı kullanıyormusunuz ben bazen yüz üstü dönmiyim diye normal yastık koyuyorum yanıma acaba hamile yastığımı alsam şuan zorlanıyorsam ileriyi düşünemiyorum :)
Evet canım öyle bir aparat var bende öyle yapmaya niyetliyim gittigidiyor da vardı fiyatı 7080 tl arasıydı...Rabbim o güzel günleri nasip etsin...
sağol canım Allahın takdiri zaten inşallah fazla zorlanmadan alırız kucağımıza. ben veterinerim canım. hasta geldikçe muayeneye gidiyorum. onun dışında oturuyorum.fazla gelen giden olmuyo bu ara zaten allahtan. inşallah bi sıkıntı çıkmaz yaaa. doktorumda herhangi birşey söylemedi. evi bende süpürmüyorum eşim sağolsun yapıyo. sadece yemek yapıyorum ben. eve gidince yatıyorum zaten.
sende mi devlet memurusun heyet raporunu nasıl aldın :26::26:
çok sevindim yaaa.. her markaya takılıyor mu ki ?
Kızlaarr ,
ben de cumartesi gittim doktora, biri büyük ihtimalle erkek dedi.
Diğeri göstermedi ama...
Acayip hareketlilerdi bir de, eller ayaklar kıpır kıpırdılar, inanamadım :)
Mucize birşey bu gerçekten, bir kez daha anladım .. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn...
aman toksoplazma ya dikkat bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?