2014 ikiz anneleri

Kızlaarr ,
ben de cumartesi gittim doktora, biri büyük ihtimalle erkek dedi.
Diğeri göstermedi ama...

Acayip hareketlilerdi bir de, eller ayaklar kıpır kıpırdılar, inanamadım :)

Mucize birşey bu gerçekten, bir kez daha anladım .. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn...

Benimde iki erkek.:))Allahın izniyle iki paşam geliyor:))birini kız biliyoduk, göstermemişti çünkü.19 haftada öğrendik erkek olduğunu.hepsi çok tatlı oluyo:) maşalllah onlara

Benimde iki erkek.:))Allahın izniyle iki paşam geliyor:))birini kız biliyoduk, göstermemişti çünkü.19 haftada öğrendik erkek olduğunu.hepsi çok tatlı oluyo:) maşalllah onlara

bu nasıl iş kızlar yaaa, hepimizin ki erkek benimkilerin de biri tam göstermedi ama doktorum ikisine de büyük ihtimalle erkek dedi. bu haftasonu kesin sonusu öğrenmeye gideceğiz. ben zaten uzun zamandır iki erkek hissediyordum. ama kız hasretim de çok büyük. hatta sadece benim değil ailedeki herkesin. her doğuran erkek doğurdu son zamanlarda. babam falan çok umutluydu biri kız olur diye ama olmadı...kısmet. İnşallah çok sağlıklı olurlar

Bende aynisini yaptim en son kontrolde cikolata yedim ama bana misin demediler ters etki yapti bu sene erkek senesi bizim okulda son bir yilda 10 bayan hamile kaldi sadece 2 tanesi kiz gerisi benimkilerde dahil erkek bu gidisle gelin bulamayacagiz bizim prenslere .

kızlar ben ilk defa çarşamba günü gebeliğimi takip edecek doktoruma gideceğim bana genel sağlık taraması için test yaptıracak mı başlangıcta neler yapıyor hangi testleri istiyor doktor sizden hangi testleri istemişti

arkadaşlarr bebişlerden biri kesin erkek diğeri göstermedi.kanama yerim de baya küçülmüş çok şükür.bayramdan sonra perinotoloji uzmanına gidicez..sizler kaçıncı haftalarda gittiniz?

slm. Allah sağlık sıhat versin İnşallah.benim de tek yumurta ve erkekler. ben perinotoloji uzmanına iki test için 13. haftada gittim

arkadaşlarr bebişlerden biri kesin erkek diğeri göstermedi.kanama yerim de baya küçülmüş çok şükür.bayramdan sonra perinotoloji uzmanına gidicez..sizler kaçıncı haftalarda gittiniz?

slm. Allah sağlık sıhat versin İnşallah.benim de tek yumurta ve erkekler. ben perinotoloji uzmanına ikili test için 13. haftada gittim

bende hamile yastığı almayı düşünüyordum ablam anne ve bebek minderi verdi onu kullanmaya çalışıyorum çok rahat edemiyorum açıkçası. sağım ve solumda birer yastık kafamda bir yastık 3 yastıkla yatmaya çalışıyorum ve uykusuz geceler uyumakta çok zorluk çekiyorum kasık ağrılarım çok genelde .. ne tarafa yatacağımı şaşırıyorum soltarafa yatmak gerekiyormuş ama hep bir taraftada kalınmıyor ki

aman toksoplazma ya dikkat bu dönemde

buarada butik bebede Ships Baby Hamile Karın Destek Minderi 12,90TL
ebebekte buna benzer 29 tl

Demek genelde hep erkek bebişler Ben de çok merak ediyorum, biri kız biri erkekmiş gibi hissediyorum ta en başından beri ama kısmet, sağlıklı olsunlar en önemlisi o...
Bu arada 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum kızlar, çok kötü üşüttüm galiba Doktorumu aradım artarsa gel dedi inşallah yarına geçer..

evet canım ben öğretmenim. riskli olduğu için doktorum doğuma kadar verecek heyeti

gözun aydın canım. aynı durumdayız.
benim de kanama yerim baya azalmıştı ve miniğimin biri erkek diğeri saklıyor kendini
bu cumartesi kontrolumuz var. bakalım belki gösterir.
sanırım biz de bayramdan sonra gideriz perinotoloji uzmanına . cumartesi söyler kesin.

Canım bizimde öyle oldu önce erkek kendini gösterdi biri belli değildi sonra onunda kız olduğunu öğrendik...sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…