Merhaba arkadaşlar benim 50mg yükleme sonrası şekerim 200çıktı hemen diyete başladım.bu başlık altında ölçümlerimizi, diyetlerimizi ,ve beslenme tüyolarımızı paylaşalım diye düşündüm.ilk ben yazayım bugün çıkan değerlerimi bilenler yorumlarsada çok sevinirim😊
Sabah aç:88 tok: 107
Öğlen aç:90 tok: 100
Akşam aç:112 akşamı henüz ölçmedim😊
bakalım bizim gibi olan kimler var ...
Bende merak ediyorum😊 bazı arkadaşlar daha tecrübeli olabilir diye düşündüm .mesela tatlı bir şey yedikten sonra süt içilirse dengeliyormuş şekeri.bu arada akşam ölçümde tokluk 110 çıktı benim😊senin değerlerin nasıl?
Bende merak ediyorum😊 bazı arkadaşlar daha tecrübeli olabilir diye düşündüm .mesela tatlı bir şey yedikten sonra süt içilirse dengeliyormuş şekeri.bu arada akşam ölçümde tokluk 110 çıktı benim😊senin değerlerin nasıl?
birde size yüz gr lık ogt yapılmadı mı ?
200 ve üzeri çıktığında 100lük yükleme yapılmıyormuş sanırım direk endokrine yolladılar beni😊bu arada spor konusunu bilmiyordum teşekkür ederim😊
benim 50 lık yuklemem 140 cıktı tam sınır deger dr um 100luk yuklemeye gerek gormedi beslenememize dikkat edelim dedi sizden beslenme tuyoları alabılırım:)
endokrin yada diyete yönlendirmedii mi dr sizi ...
canım çift basamaklara geçiyorsun geri sayım iyice başlamış yokuş aşağıya iniliyor darısı doğuma sağsağlim inşallah hepimiz
endokrin yada diyete yönlendirmedii mi dr sizi ...
yok canım bişeye yonlendırmedeı benım gebeliğim uzun süre ara ara lekelenmelı gecınce korkudan ıyıce hareketsız kaldım yuruyuse falan cıkmıorum sanırım buda etklıo yedıklerıme dıkkat edıcem sımdılık dr um bısey demedı baska toklugu yemekten bir saat sonramı ölcuyorusnuz bende su aletlerden alıp ölcsemmı dıorum
Kızlar ben bu şeker yüklemesi olayını çok düşünür oldum.Prof.Canan Karatay kesinlikle yaptırmayın diyor her kanalda.Hem anneye hemde daha 1 kilo bile olmayan bebek için çok zararlıymış.Aklım çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.Ben normalde de şekerli gıdaları sevmeyen biri olarak dikkat ediyorum yemiyorum hamur işi de pek yemiyorum.
200 ve üzeri çıktığında 100lük yükleme yapılmıyormuş sanırım direk endokrine yolladılar beni😊bu arada spor konusunu bilmiyordum teşekkür ederim😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?