uyuyorum cnm hatta sabah fazla bile yedim dün.2 günde vermişim cnm .cumartesi randevum var bakalım ne diyecek doktorum.iki saat sonra 120 i geçmesin dedi benim doktorum 1. saatte 140 benim allaha şükür ikinci saatler hiç geçmiyor 120 .dün cnm çok dondurma istedi ama yiyemedim çok moralim bozuldu,muayenede soracağım doktora bari haftada bir falan yiyeyim dondurma
canım bende ölcüm makinesi alacam dr yazdırısam indirim oliyor mu? birde toklugu ne zama ölcuyorsun cok sağol
canım bende ölcüm makinesi alacam dr yazdırısam indirim oliyor mu? birde toklugu ne zama ölcuyorsun cok sağol
yiyebilirsin diye düşünüyorum, sor tabikizaten öyle baklavalar börekler götürmedikçe sorun olmaz
ben diyete çok uyamıyorum ya çok saçma bi diyet günde 15 dilim ekmek olur mu yahu
öğle yemeği mesela 2 köfte büyüklüğü et, 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase çorba, yağsız salata 6 yemek kaşığı pilav ve 4 dilim ekmek var. çok fazla değil mi bunlar??
ben tazefasulye getırdım evden, yogurt, taze fasulye bırde 1 dilim bugday ekmeği yiyecem o kadar.
valla benim ki 1800 kalorilik ve her öğün iki ince dilim ekmek var cnm.ayrıca makarna varsa ekmek yok mesela.ama benim ki gayet saçma bir liste doktor yan tarafındaki defterden koparıp verdi gebeler için değil diyabet olanlar için bir liste,belkide o sebep ten kilo verdim.
valla benim ki 1800 kalorilik ve her öğün iki ince dilim ekmek var cnm.ayrıca makarna varsa ekmek yok mesela.ama benim ki gayet saçma bir liste doktor yan tarafındaki defterden koparıp verdi gebeler için değil diyabet olanlar için bir liste,belkide o sebep ten kilo verdim.
ben de bugün 50 gr yükleme yaptırdım. açlık 82,48 1 saat sonraki 162,32 çıktı. daha doktoruma göstermedim. 100 gr lık yükleme yapılması şartmı acaba?neye göre diyete başlatıyorlar yada 100 gr yükleme yaptırıyorlar? bir süre diyet yaptıktan sonra nasıl ölçüyorlar düşüp düşmediğini? tekrar 50 gr yada 100 gr şeker yüklemesimi yapıyorlar? sizde nasıl yaptılar?
ben de bugün 50 gr yükleme yaptırdım. açlık 82,48 1 saat sonraki 162,32 çıktı. daha doktoruma göstermedim. 100 gr lık yükleme yapılması şartmı acaba?neye göre diyete başlatıyorlar yada 100 gr yükleme yaptırıyorlar? bir süre diyet yaptıktan sonra nasıl ölçüyorlar düşüp düşmediğini? tekrar 50 gr yada 100 gr şeker yüklemesimi yapıyorlar? sizde nasıl yaptılar?
bugün doktoruma gösterdim sonuçları. 100 gr yüklemeye gerek yok dedi. diyetisyene endokrine gitsende benim dediklerimi söyler dedi. hamilelerde liste ile diyete karşıyım ben dedi. beyaz undan yapılmış şeyler ,patates , çıkolata, şekerli yiyecekler , pirinç ,hamur işleri vb şeylere dikkat edelim 1 ay sonra gelmeden tokluk şekerine baktır dedi. 1 ay çok geç değilmi şeker kontrolü için? diyetistene gitmeden diyet yapan, 100 gr yükleme yapmadan diyete başlayan varmı aranızda?
1. gün:
sabah 103 / 73
oglen 93 / 129
aksam 77 / 143
2. gün
sabah 89 / 108
öğlen 94 / 124
süper masallahhh yaaCnm benimde öğlen açlık 86 tokluk 1.saat 107 2.saat 100 çıktı.
iyi gidiyoruz maşallah
arkadaşlar bana da 100lük şeker yüklemesiyle gebelik şekeri teşhisi kondu. endokrin doktoru ve diyetisyen diyet hazırladı. sıkı bi diyet bugün 3. günüm.10 gün ölçeceğiz. Sabah açlık şekerim 70Li değerler oluyor ama 1 saat sonrası tokluk 155-156 civarı. öğlen tokluk 130larda. Acaba olması gereken en yüksek değerler ne, yüksek biliyorum ama ne kadar yüksek acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?