2014 Kasım anneleri şeker yüklemesi yüksek çıkıp diyete başlayanlar...

yiyebilirsin diye düşünüyorum, sor tabiki :) zaten öyle baklavalar börekler götürmedikçe sorun olmaz :)

ben diyete çok uyamıyorum ya çok saçma bi diyet günde 15 dilim ekmek olur mu yahu

öğle yemeği mesela 2 köfte büyüklüğü et, 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase çorba, yağsız salata 6 yemek kaşığı pilav ve 4 dilim ekmek var. çok fazla değil mi bunlar??

ben tazefasulye getırdım evden, yogurt, taze fasulye bırde 1 dilim bugday ekmeği yiyecem o kadar.

canım bende ölcüm makinesi alacam dr yazdırısam indirim oliyor mu? birde toklugu ne zama ölcuyorsun cok sağol

günaydın cnm,

doktora yazdırılabiliyor para vermeden alıyorsun. benım annemde oldugu ıcın doktor yazmadı bana ve sadece 3 gun olcememı ıstedıgı ıcın gerek yok dedı.

benden sadece aclık ve 1 saatlık tokluk ıstedı

tokluk sekerı yemek yemeye basladıgın andan ıtıbaren 1. saattekı deger olacak dedı.

gecmıs olsun

canım bende ölcüm makinesi alacam dr yazdırısam indirim oliyor mu? birde toklugu ne zama ölcuyorsun cok sağol

cnm doktor yazıyor diye biliyorum.senin nasıl gidiyor diyet.:)indirim oluyor hrlde ben kendim aldım .ben tokluk şekerini 2.saat ölçüyorum.bu arada iyi bir marka al bence ben iki tane aldım arasında dağlar kadar fark çıkıyor.

cnm doktor yazıyor diye biliyorum.senin nasıl gidiyor diyet.:)indirim oluyor hrlde ben kendim aldım .ben tokluk şekerini 2.saat ölçüyorum.bu arada iyi bir marka al bence ben iki tane aldım arasında dağlar kadar fark çıkıyor.

günaydın cnm,

doktora yazdırılabiliyor para vermeden alıyorsun. benım annemde oldugu ıcın doktor yazmadı bana ve sadece 3 gun olcememı ıstedıgı ıcın gerek yok dedı.

benden sadece aclık ve 1 saatlık tokluk ıstedı

tokluk sekerı yemek yemeye basladıgın andan ıtıbaren 1. saattekı deger olacak dedı.

gecmıs olsun

valla benim ki 1800 kalorilik ve her öğün iki ince dilim ekmek var cnm.ayrıca makarna varsa ekmek yok mesela.ama benim ki gayet saçma bir liste doktor yan tarafındaki defterden koparıp verdi gebeler için değil diyabet olanlar için bir liste,belkide o sebep ten kilo verdim.

ya evet kılo vermemız lazım kanımca senınde bnmde kılo sorunumuz yok, bebıslerımız ıyı olsunda, yemezsek onlar nasıl beslenıcek

bnmkıde ucmus ya o kadar ekmek mı yenır, ınsan baska seylerı artırır degıl mı?

ya evet kılo vermemız lazım kanımca senınde bnmde kılo sorunumuz yok, bebıslerımız ıyı olsunda, yemezsek onlar nasıl beslenıcek

bnmkıde ucmus ya o kadar ekmek mı yenır, ınsan baska seylerı artırır degıl mı?

Slm arkadaşlar bana da 75 gr luk yükleme yapildi. Aclik 91 60 dak. 190 120 dak. 105 fikri Dr dahiliyeye yönlendirdi 1 hafta yediklerine dikkat et pirinç,patates,seker yeme vs dedi mumkun olduğunca yapip gittim aclik tokluga bakildi aclik 88 60 dak. 135 cikti içim . 2 farklı Dr um var sonucu ona gösterdim o da diyetisyene yönlendirdi 1 hafta sonra tekrar gidecegim

1. gün:
sabah 103 / 73
oglen 93 / 129
aksam 77 / 143
2. gün
sabah 89 / 108
öğlen 94 / 124

1. gün:
sabah 103 / 73
oglen 93 / 129
aksam 77 / 143
2. gün
sabah 89 / 108
öğlen 94 / 124

bugün doktoruma gösterdim sonuçları. 100 gr yüklemeye gerek yok dedi. diyetisyene endokrine gitsende benim dediklerimi söyler dedi. hamilelerde liste ile diyete karşıyım ben dedi. beyaz undan yapılmış şeyler ,patates , çıkolata, şekerli yiyecekler , pirinç ,hamur işleri vb şeylere dikkat edelim 1 ay sonra gelmeden tokluk şekerine baktır dedi. 1 ay çok geç değilmi şeker kontrolü için? diyetistene gitmeden diyet yapan, 100 gr yükleme yapmadan diyete başlayan varmı aranızda?

bugün doktoruma gösterdim sonuçları. 100 gr yüklemeye gerek yok dedi. diyetisyene endokrine gitsende benim dediklerimi söyler dedi. hamilelerde liste ile diyete karşıyım ben dedi. beyaz undan yapılmış şeyler ,patates , çıkolata, şekerli yiyecekler , pirinç ,hamur işleri vb şeylere dikkat edelim 1 ay sonra gelmeden tokluk şekerine baktır dedi. 1 ay çok geç değilmi şeker kontrolü için? diyetistene gitmeden diyet yapan, 100 gr yükleme yapmadan diyete başlayan varmı aranızda?

ben de bugün 50 gr yükleme yaptırdım. açlık 82,48 1 saat sonraki 162,32 çıktı. daha doktoruma göstermedim. 100 gr lık yükleme yapılması şartmı acaba?neye göre diyete başlatıyorlar yada 100 gr yükleme yaptırıyorlar? bir süre diyet yaptıktan sonra nasıl ölçüyorlar düşüp düşmediğini? tekrar 50 gr yada 100 gr şeker yüklemesimi yapıyorlar? sizde nasıl yaptılar?[/QUOTE]

ben 75 gr yükleme sonucu endokrıne gıttım ama kendım gıttım. k dogumcu bana yedıklerıne dıkkat et 20 gun sonra tokluk sekerını olcelım dedı o kadar. endokrıncı 3 gunluk takıp sonrası geldedı dıetısyene yonlendırdı oda sevmedıgım bı lıste verdı. ben kendım seker hamur ısı kızartma vs yemeyerek dıkkat edıyrm

arkadaşlar bana da 100lük şeker yüklemesiyle gebelik şekeri teşhisi kondu. endokrin doktoru ve diyetisyen diyet hazırladı. sıkı bi diyet bugün 3. günüm.10 gün ölçeceğiz. Sabah açlık şekerim 70Li değerler oluyor ama 1 saat sonrası tokluk 155-156 civarı. öğlen tokluk 130larda. Acaba olması gereken en yüksek değerler ne, yüksek biliyorum ama ne kadar yüksek acaba??

ben nette baktım, aclık 90 tokluk 130 yazıyor. ne kadar dogru bılemıyorum.

merhaba kızlar ben 21 haftalıkken yaptırdım şeker yuklememi çünkü suyum fazlaydı şekerden şüphelendıler...gerçektende yüksek cıktı 200 dü...direk endokrıne yönlendirdi doktorum,o da diyet önerdi.bi hafta ölçüm yapıp kontrole gittim diyet yaparken hiç yüksek çıkmadı ölçümlerim....dıkkat etmem gerekli yine de yediklerime haftada 2 kere ve şüphelendgın zamanlarda ölç dedi..ölçüyorum hiç yüksek çıkmıyor Allaha şükür...ama bu ara pek dikkat etmıyorum geçenlerde past börek yedikten sonra 144 cıktı..zormuş yaa bu şeker işi..Allah yardım etsin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…