merhaba ...bildiğim kadarıyla hamilelerde 1 saat sonra ölçmek gerekiyor size neden 2saat sonra ölçün dediler ?merak ettim:)evet cnm senin tokluk düşük çıkmış ,ama açlıkta çok yüksek değil.ben 2.saat ölçüyorum tokluk şekerini 94 çıktı biraz önce pek sevindim. ama cihaz farkı çok ilginç.sağlık ocağında karşıkaştırayım bari ikinide hangisi daha doğru göreyim:)
merhaba ...bildiğim kadarıyla hamilelerde 1 saat sonra ölçmek gerekiyor size neden 2saat sonra ölçün dediler ?merak ettim:)evet cnm senin tokluk düşük çıkmış ,ama açlıkta çok yüksek değil.ben 2.saat ölçüyorum tokluk şekerini 94 çıktı biraz önce pek sevindim. ama cihaz farkı çok ilginç.sağlık ocağında karşıkaştırayım bari ikinide hangisi daha doğru göreyim:)
şeker önemli bi durum canım, bebeğin sağlığı için dengelenmesi lazım. ama yediklerine dikkat ederek düşürebiliyorsun, ben diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum. düşmeye başladı biraz. patates, pirinç, ekmek, makarna şekerli herşeyden uzak dur.Geçmiş olsun kızlar; benim de 50'lik yüklemeden sonra 148 çıktı değerim doktorum 100 lük şeker yüklemesine gerek yok yediklerine dikkat et dedi sadece; ama dün gittiğim başka bi doktor çok korkuttu beni şekerin yüksek bayağı hemen 100 lük yükleme yapmamız gerekiyo yoksa bebeğin normalden iri olur; akciğerleri gelişmez sağlık problemleri olur doğum sonrası dedi napacağımı bilmiyorum şimdi...
çok dikkat edemiyorum ya illa ki ekmek tüketiyorum mesela haftaya kontrolüm var doktoruma danışıp ben de diyetisyene gitcemşeker önemli bi durum canım, bebeğin sağlığı için dengelenmesi lazım. ama yediklerine dikkat ederek düşürebiliyorsun, ben diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum. düşmeye başladı biraz. patates, pirinç, ekmek, makarna şekerli herşeyden uzak dur.
merhaba ...bildiğim kadarıyla hamilelerde 1 saat sonra ölçmek gerekiyor size neden 2saat sonra ölçün dediler ?merak ettim:)
ben de de ilk bir saat sıkıntı 2. saate düşmüş oluyo zaten...bana endokrin de kadın doğumda diyet bölümü de hamileler saat başı ölçer dedi...geçmiş olsunBende bilmiyorum cnm endokrin uzmanı 2.saat önemli dedi ama kadın doğumcum 1.saate de bakalım diyo.ikiside Prof kimin dediği doğru bilmiyorum bende.benim açlık ve 2.saatte sorun yok zaten ama 1.saatim yüksek maalesef
Canim hangi degerin yüksekse o onemliymis. Benim de sadece 60 dak yuksek onun için 1 saat sonra tokluk değerine bakiliyor. 120 dak ve aclik normal. Ben evde olcmuyorum bana ölçüm aleti vermedi DrBende bilmiyorum cnm endokrin uzmanı 2.saat önemli dedi ama kadın doğumcum 1.saate de bakalım diyo.ikiside Prof kimin dediği doğru bilmiyorum bende.benim açlık ve 2.saatte sorun yok zaten ama 1.saatim yüksek maalesef
benden doktorum günde 4 kez değer istiyor, bu yüzden şeker ölçüm cihazı da aldım. evde kendim ölçüyorum. Takip için de hamilelikte 1 saat sonraki tokluğu istiyorlar zaten genelde. 20 dk. yediklerinin kana karışma oranı fazla olmaz gibi geldi bana.kahvaltıdan 20 dakika sonra tokluk şekerim 135 çıktı benim de. 1 saat sonra en yükseğe çıkıyormuş. bir dahaki sefere 1 saat sonra ölçtüreceğim.şekerinizi nerede ölçtürüyorsunuz? yemekten kaç dakika sonra ölçtürüyorsunuz?
düşmeyecekse ne yaparsam yapayım düşmüyor bu şeker. Kahvaltı sonrası yürüyüş yapınca 130larda çıkıyordu, bugün ona rağmen 158 çıktı. akşam da yüksekti. Bakalım yarın 10 günü tamamlıyorum diyette. Ne diyecek doktor..
Selam, 50 mg yüklemem sınırda çıkmış, doktorum dikkat et beslenmene, meyveyi karbonhidratı azalt dedi.
Bugün açlık 95, 1.saat tokluk 152, 2.saat tokluk 132 çıktı.
Karpuz ve pirinç çok etkiliyor beni. Onları tüketmeyeceğim, bir de hamurişi
Hepsi de çok sevdiğim şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?