2014 Kasım anneleri şeker yüklemesi yüksek çıkıp diyete başlayanlar...

canım cevabım biraz geç oldu özür 50gr yüklendikten sonra diyet verdiler 3 hafta diyet yaptım 3 hafta sonunda 100gr yükleme yapıldı 2 kere 100 lük yapılmadı

ben de bugün 50 gr yükleme yaptırdım. açlık 82,48 1 saat sonraki 162,32 çıktı. daha doktoruma göstermedim. 100 gr lık yükleme yapılması şartmı acaba?neye göre diyete başlatıyorlar yada 100 gr yükleme yaptırıyorlar? bir süre diyet yaptıktan sonra nasıl ölçüyorlar düşüp düşmediğini? tekrar 50 gr yada 100 gr şeker yüklemesimi yapıyorlar? sizde nasıl yaptılar?

nihal kac gun boyle olceceksın sonuclarını?? ben 3 gun olcup gosterıcem, henuz gosterdın mı?? bırsey dedı mı?
bırde dıetınde neler yasak??

Cnm benim 50mg ilk yüklemem 200 çıkmıştı bugün tekrar yükleme yaptık 1.saat 191 2.saat 171 çıktı.yine yüksek yani .sanada yaparlar sanırım 100lük yüklemeyi.kendin takip ediyorsun cnm ben ölçüm cihazı aldım eve kendim ölçüyorum

nihal kac gun boyle olceceksın sonuclarını?? ben 3 gun olcup gosterıcem, henuz gosterdın mı?? bırsey dedı mı?
bırde dıetınde neler yasak??

Bugün 2 hafta daha ölçmemi söyledi endokrin uzmanı.inşallah düşer cnm.bana gayet standart bir liste verdi doktor hiç hoşuma gitmedi farklı bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum cnm ben

Bugün 2 hafta daha ölçmemi söyledi endokrin uzmanı.inşallah düşer cnm.bana gayet standart bir liste verdi doktor hiç hoşuma gitmedi farklı bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum cnm ben

benden 3 gun ıstedı, merak edıyrm nolcak

bu sabah basladım

sabah: ac 109 tok 73

bnm dıet lıstemde aynen oyle

benden 3 gun ıstedı, merak edıyrm nolcak

bu sabah basladım

sabah: ac 109 tok 73

bnm dıet lıstemde aynen oyle

inşallah düşer cnm:) benimde sabah aç 84 çıktı.bende iki cihaz var ikisi ile ölçüyorum biri 66 çıktı biri 84 çok ilginç bu kadar fark.bakalım tokluk kaç çıkacak merak ediyorum.bu arada sen 1. saat mi 2.saat mi ölçüyorsun tokluğu?

ya cıhazdan da fark edebılır kesınlıkle :) bnmkıde ılgınc tokluk dusuk cıkıyor tuhaf degıl mı

doktor bana yemek yemeye basladıgından ıtıbaren 1. saat tokluk olc dedı

ya cıhazdan da fark edebılır kesınlıkle :) bnmkıde ılgınc tokluk dusuk cıkıyor tuhaf degıl mı

doktor bana yemek yemeye basladıgından ıtıbaren 1. saat tokluk olc dedı

evet cnm senin tokluk düşük çıkmış ,ama açlıkta çok yüksek değil.ben 2.saat ölçüyorum tokluk şekerini 94 çıktı biraz önce pek sevindim. ama cihaz farkı çok ilginç.sağlık ocağında karşıkaştırayım bari ikinide hangisi daha doğru göreyim:)

cnm onda bı hata oldu sanırım oyle olmaması lazım beceremedım sanırım olcmeyı

sabah: 109 / 73

oglen: 93 / 129

1. gün:

sabah 103 / 73
oglen 93 / 129
aksam 77 / 143

2. gün

sabah 89 / 108

sımdılık boyle

1. gün:

sabah 103 / 73
oglen 93 / 129
aksam 77 / 143

2. gün

sabah 89 / 108

sımdılık boyle

cnm günaydın.1.saat sonuçları için süper bence değerlerin. benim sabah 84 çıktı açlık ,tokluğu ölçmedim henüz:) ama sabah tartıldım 800 gr vermişim.inşallah bebeğe bir zararı olmazda o kilo alır zaten toplamda 4 kilo almıştım 3.200 oldu

gunaydın nihalcim,

dıyete bırebır uyuyor musun peki???

zayıflamak moral bozucu bırsey, ben zayıflamak ıstemıyorum. ne kadar zamanda zayıfladın o kadar

iki saatlık degerın kac olması gerekıyor??

gunaydın nihalcim,

zayıflamak moral bozucu bırsey, ben zayıflamak ıstemıyorum. ne kadar zamanda zayıfladın o kadar

canım bende ölcüm makinesi alacam dr yazdırısam indirim oliyor mu? birde toklugu ne zama ölcuyorsun cok sağol

gunaydın nihalcim,

uyuyorum cnm hatta sabah fazla bile yedim dün.2 günde vermişim cnm .cumartesi randevum var bakalım ne diyecek doktorum.iki saat sonra 120 i geçmesin dedi benim doktorum 1. saatte 140 benim allaha şükür ikinci saatler hiç geçmiyor 120 .dün cnm çok dondurma istedi ama yiyemedim çok moralim bozuldu,muayenede soracağım doktora bari haftada bir falan yiyeyim dondurma

yiyebilirsin diye düşünüyorum, sor tabiki :) zaten öyle baklavalar börekler götürmedikçe sorun olmaz :)

ben diyete çok uyamıyorum ya çok saçma bi diyet günde 15 dilim ekmek olur mu yahu

öğle yemeği mesela 2 köfte büyüklüğü et, 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase çorba, yağsız salata 6 yemek kaşığı pilav ve 4 dilim ekmek var. çok fazla değil mi bunlar??

ben tazefasulye getırdım evden, yogurt, taze fasulye bırde 1 dilim bugday ekmeği yiyecem o kadar.

yiyebilirsin diye düşünüyorum, sor tabiki :) zaten öyle baklavalar börekler götürmedikçe sorun olmaz :)

ben diyete çok uyamıyorum ya çok saçma bi diyet günde 15 dilim ekmek olur mu yahu

öğle yemeği mesela 2 köfte büyüklüğü et, 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase çorba, yağsız salata 6 yemek kaşığı pilav ve 4 dilim ekmek var. çok fazla değil mi bunlar??

ben tazefasulye getırdım evden, yogurt, taze fasulye bırde 1 dilim bugday ekmeği yiyecem o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…