- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
canım cevabım biraz geç oldu özür 50gr yüklendikten sonra diyet verdiler 3 hafta diyet yaptım 3 hafta sonunda 100gr yükleme yapıldı 2 kere 100 lük yapılmadıçok sevindim sizin adınıza ...darısı bizlerin başına inş. ama bana 50 gr lıktan 1 gün sonra 100 gr lık yükleme yapıldı...ve ikisindede yüksek çıktı...size 3 hafta sonra mı yapıldı 100 gr lık yoksa ikinci kere mi yapıldı 100 gr lık ?
nihal kac gun boyle olceceksın sonuclarını?? ben 3 gun olcup gosterıcem, henuz gosterdın mı?? bırsey dedı mı?Merhaba arkadaşlar benim 50mg yükleme sonrası şekerim 200çıktı hemen diyete başladım.bu başlık altında ölçümlerimizi, diyetlerimizi ,ve beslenme tüyolarımızı paylaşalım diye düşündüm.ilk ben yazayım bugün çıkan değerlerimi bilenler yorumlarsada çok sevinirim😊
Sabah aç:88 tok: 107
Öğlen aç:90 tok: 100
Akşam aç:112 akşamı henüz ölçmedim😊
ben de bugün 50 gr yükleme yaptırdım. açlık 82,48 1 saat sonraki 162,32 çıktı. daha doktoruma göstermedim. 100 gr lık yükleme yapılması şartmı acaba?neye göre diyete başlatıyorlar yada 100 gr yükleme yaptırıyorlar? bir süre diyet yaptıktan sonra nasıl ölçüyorlar düşüp düşmediğini? tekrar 50 gr yada 100 gr şeker yüklemesimi yapıyorlar? sizde nasıl yaptılar?
nihal kac gun boyle olceceksın sonuclarını?? ben 3 gun olcup gosterıcem, henuz gosterdın mı?? bırsey dedı mı?
bırde dıetınde neler yasak??
Bugün 2 hafta daha ölçmemi söyledi endokrin uzmanı.inşallah düşer cnm.bana gayet standart bir liste verdi doktor hiç hoşuma gitmedi farklı bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum cnm ben
benden 3 gun ıstedı, merak edıyrm nolcak
bu sabah basladım
sabah: ac 109 tok 73
bnm dıet lıstemde aynen oyle
ya cıhazdan da fark edebılır kesınlıkle :) bnmkıde ılgınc tokluk dusuk cıkıyor tuhaf degıl mıinşallah düşer cnm:) benimde sabah aç 84 çıktı.bende iki cihaz var ikisi ile ölçüyorum biri 66 çıktı biri 84 çok ilginç bu kadar fark.bakalım tokluk kaç çıkacak merak ediyorum.bu arada sen 1. saat mi 2.saat mi ölçüyorsun tokluğu?
ya cıhazdan da fark edebılır kesınlıkle :) bnmkıde ılgınc tokluk dusuk cıkıyor tuhaf degıl mı
doktor bana yemek yemeye basladıgından ıtıbaren 1. saat tokluk olc dedı
cnm onda bı hata oldu sanırım oyle olmaması lazım beceremedım sanırım olcmeyıevet cnm senin tokluk düşük çıkmış ,ama açlıkta çok yüksek değil.ben 2.saat ölçüyorum tokluk şekerini 94 çıktı biraz önce pek sevindim. ama cihaz farkı çok ilginç.sağlık ocağında karşıkaştırayım bari ikinide hangisi daha doğru göreyim:)
cnm günaydın.1.saat sonuçları için süper bence değerlerin. benim sabah 84 çıktı açlık ,tokluğu ölçmedim henüzama sabah tartıldım 800 gr vermişim.inşallah bebeğe bir zararı olmazda o kilo alır zaten toplamda 4 kilo almıştım 3.200 oldu
cnm günaydın.1.saat sonuçları için süper bence değerlerin. benim sabah 84 çıktı açlık ,tokluğu ölçmedim henüzama sabah tartıldım 800 gr vermişim.inşallah bebeğe bir zararı olmazda o kilo alır zaten toplamda 4 kilo almıştım 3.200 oldu
canım bende ölcüm makinesi alacam dr yazdırısam indirim oliyor mu? birde toklugu ne zama ölcuyorsun cok sağolcnm günaydın.1.saat sonuçları için süper bence değerlerin. benim sabah 84 çıktı açlık ,tokluğu ölçmedim henüzama sabah tartıldım 800 gr vermişim.inşallah bebeğe bir zararı olmazda o kilo alır zaten toplamda 4 kilo almıştım 3.200 oldu
gunaydın nihalcim,
dıyete bırebır uyuyor musun peki???
zayıflamak moral bozucu bırsey, ben zayıflamak ıstemıyorum. ne kadar zamanda zayıfladın o kadar
iki saatlık degerın kac olması gerekıyor??
uyuyorum cnm hatta sabah fazla bile yedim dün.2 günde vermişim cnm .cumartesi randevum var bakalım ne diyecek doktorum.iki saat sonra 120 i geçmesin dedi benim doktorum 1. saatte 140 benim allaha şükür ikinci saatler hiç geçmiyor 120 .dün cnm çok dondurma istedi ama yiyemedim çok moralim bozuldu,muayenede soracağım doktora bari haftada bir falan yiyeyim dondurma
uyuyorum cnm hatta sabah fazla bile yedim dün.2 günde vermişim cnm .cumartesi randevum var bakalım ne diyecek doktorum.iki saat sonra 120 i geçmesin dedi benim doktorum 1. saatte 140 benim allaha şükür ikinci saatler hiç geçmiyor 120 .dün cnm çok dondurma istedi ama yiyemedim çok moralim bozuldu,muayenede soracağım doktora bari haftada bir falan yiyeyim dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?