2014 Kasım Anneleri Yaşadığımız Sorunlar ve Çözümleri

Benim bebegimde cok agliyor gun boyu salliyorum gezdiriyorum ve en cokta kusmasi cok kotu ne yapcami sasirdim her beslememde kusuyor sutumude kusuyordu su an anne sutu almiyor aptamil ar kullaniyoruz dogdugundan beri ayni gecen ay kilosu eksikti bu ayda eksik olursa midesine bakacak doktor bugun ikinci ayimizin ilk gunu sizdede var mi boyle sorunlar gaz icinde hangi damlayi kullaniyorsunuz

Canim nye mamaya gectin sutun yetmio mu nolursun verebildigin kadar anne sutu vermeye calis bi rahatszligi varsa iyi gelebilecek tek sey suan icin anne sutudur..bnmki de bi ara her emmeden snra kusuyodu snra cok emzirdigimi fark ettim artik 15 dk.yi gecirmiyorum emzirirken sure tutuyorm cok faydasi oldu kusmalar azaldi ama kusmayi cok kafana takma fazlasini cikariyodur canim..gecmis olsun Allah yavrularimizi saglikla buyutsun insallah..

arkadaşım aynı sorun benim bebeğimde de var dı bezini falan değiştirdim ama sorun devam etti kv şu yeşil kutulu arko yağlı krem var ya ondan sür bakalım bi de dedi bende denedim şimdi yavaş yavaş pişikler geçiyor istersen sende bi dene derim bizde az da olsa şimdilik fayda etti[/QUOTE]

3 gündür bebeğim meme emmeyi azalttı ve uykuya geçerken çok ağlıyor zor uyut yorum daha doğrusu ağlamak yorgun dusup agliyor ateşi normal pisik gaz yok derdi ne anlamadım sizlerde de böyle oldu mu

Kizlar bebegm 70 gunluk yani 2,5 ay bitti ama hep sirt ustu yatmaya alistigindan yuzustu yatrnca agliyo basini kaldirsin kollarindan destek alsin kaslarini guclensin istiyorum ama yuzustu yatiramiorum cani aciyormus gibi cok agliyo acele mi ediyorm gec mi kaldim yuzustu pozsyona alistirmak icin ???

Kizlaaar bebisim kac gundur uyumuyor yaaa kafayi yicem kucaga mi alistrdim acaba emdikten sonra kucaktan inmek istemio yatagina koyup is yapmam gerek daha koyamadan basiyo cigligi kucakta gezdirirsen susuyo yatirinca agliyo uyutmak da bi problem zaten naapicam ben

uyuma alıskanlıklarınız nasıll 4 aylık oldu bebegım gecelerı cok sık uyanıyor

Kizlar nolur bi bakin bnm oglum uyku konusunda cok zorluyor bizi.zor uyuyo cabuk uyaniyo en uzun uykusu 1 -2 saati gecmiyo delirecem ya geceleri uyanip emmek istiyo emzirmeyi aliskanlik ettigi icin biraksin istiyorm cunku emdikten snra gaz oluyo bu kez tekrar uyaniyo gecelerimiz tam bi kabus...napicam bi tavsye lutfen

Benim sütüm zaten yetmediği için geceleri mama veriyorum. Gazını çıkartıp uyutuyorum. Dr . Brown biberon kullanıyorum. Ekstra gaz yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…