- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
Ben yaptırdım 152 çıktı bende yapıyorum diyet biraz zoruma gidiyor diyet yapmak bende de kansızlık var sadece sabahları içiyorum aç karnına decavit ve sante fort
helal olsun zey..başkabiri olsa sinir stres yapardı..ben çok duydum bu kisti..yaygın sanırım..ama tehlikeli dğil ve bi çoğu kayboluyo..kendi dr un görüpte söylemediyse iyi yapmış bence..eğer önlem alacağım ve yapabileceğim bişey yoksa bilmemek isterm..dualarımız seninle..pıtırcığının kisti kalmıycak 3 haftaya kadar
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar benim midem bulanıyor ne alaka 25.haftada anlamadim.boynumda ağrıyor çok.yok yere ağladım demin çok duygusalim bugün yaa(
evet bencede helal olsun ben mesala çok stres yaptım çok üzüldüm kendi dr umda erken dogum yaparsın rahatla önemli bişey degıl dedı 2 hafta oldu ben ogrenelı ve kendımı ancak alıstırdım bol bol dua ediorumm dr umada dedim geçici sorunları bana soylemeyın die bılmemek daha guzel yapacak bısey yoksa
Canim bol bol pekmez tuketmeye calis olmazsa doktoruna danisip cigeri deneBildiğim kadarıyla gizli şeker arıyorlar ben 50 ml aç karnına içtim içtikten 1 saat sonrada kan aldılar 152 çıktı bayram sonrası tekrar ölçecekler bu sefer açken hiç bir şey içmeden 2 saat sonra da tokluk ölçecekler zaten kansızlık var yumurtaya ,tavuğa alerjim var etide kansızlıktan almıyor içim ne yapacağımı bilemedim eşim de benim bildiğim hamile yer diyor tatlı seven biri değilim olmasada olur cips , kola yememde içmem de hayırlısı bakalım
Kubbaa nasıl oldun iyisindir inşallah
Canim bende pihtilasmadan dolayi hergun igne oluyorum riskli gebelik sinifindayim yani bende bide kanamlar lekelenmeler hala daha suren mide bulantilari kusmalar psikoloji alt ust durumda oldu yani biraz rahatlamayi beklerken yeni sorunlara artik tepkilerimde fazla oluo insallah kistin gectigi gunleride paylasirz allah hepimizin yardimcisi olsun buarada bebgim erkek canimYapma böyle canım biz duamızı edelim gerisi Allaha kalmış en hayırlısını versin inşallah..
Benim ikiz olduğundan zaten sizin kaç katınız risklerim var o yüzden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum yoksa en baştan beri kafayı yerdim
Ama Allah çok şükür bize bu duyguları, bebeklerimizin tekmelerini sağlıkla hissetmeyi nasip etti inşallah sağlıkla tamamına da erer..
Güzel şeyler düşün hep..
Bu arada senin bebeğinin cinsiyeti ne?
Hepsi normal canım ya son günde bile miden bulanabilir..
Duygusallıkta normal sıkma kendini içinden ağlamak geliyorsa ağla rahatla ama kendini de bebeğinide hırpalama abartma..
Kızlar oda için yaptığınız yorumların hepsini okudum, hepinize teşekkür ederim.
Bir şey sormak istiyorum!!!
Ben bugün 23. Haftaya girdim ama tetanoz aşımı hala olmadım geç kalmışmıyımdır?
Ay inanılmaz stres oldum. Bi denk gelmedi, gidemedim aile sağlığına.
Bir de ben de mide bulantısı, mide yanması başladı.
Bir kaç kişi daha yazmış, bebişler mi saçlanıyor acaba? İkinci kez anne olanlar bi yazsa da bilgilensek yahu!!!
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bende pihtilasmadan dolayi hergun igne oluyorum riskli gebelik sinifindayim yani bende bide kanamlar lekelenmeler hala daha suren mide bulantilari kusmalar psikoloji alt ust durumda oldu yani biraz rahatlamayi beklerken yeni sorunlara artik tepkilerimde fazla oluo insallah kistin gectigi gunleride paylasirz allah hepimizin yardimcisi olsun buarada bebgim erkek canim
Bir kaç kişi daha yazmış, bebişler mi saçlanıyor acaba? İkinci kez anne olanlar bi yazsa da bilgilensek yahu!!!
💕💕💕
Canim bende pihtilasmadan dolayi hergun igne oluyorum riskli gebelik sinifindayim yani bende bide kanamlar lekelenmeler hala daha suren mide bulantilari kusmalar psikoloji alt ust durumda oldu yani biraz rahatlamayi beklerken yeni sorunlara artik tepkilerimde fazla oluo insallah kistin gectigi gunleride paylasirz allah hepimizin yardimcisi olsun buarada bebgim erkek canim
İnşallah bu topikte ismim olur Rabbim mucizemi verirse kasımın ilk annelerinden olcam inşallah bu ay hamileysem 1 Kasım annesi olcam 17 aydır bekliyorum inşallah bu sefer olur...
💕💕💕
slm benim doğumumda hayırlısıyla 26,11,2014 inşallah 3 oğlandan sonra birde kızım olur sağlıkla inşallah
Günaydın güzel anneler, harika bir hafta sonu geçirdim sanırım o yüzden haftaya güzel başladımCumartesi kuaföre gittim, saçlarımı boyattım, manikür-pedikür , kaş-bıyık ve ağda, sonrasında, düğün için abiye bir elbise aldım, ve evde giymek için güzel bir elbise ve alt üst takım aldım. Giyindim, süslendim, yemeğimi hazırladım eşimi karşıladım, bayıldı desem yeridir Pazar günü de, tatil alışverişi yaptık eşimle, eve geldiğimizde çok yorgunduk, o yüzden yemeği dışarıdan söyledik. Hiçte kıyamaz karısına. Bakımlı olmak gibisi yokmuş gerçekten, adeta kendime geldim
Teşekkürler canım bende okumadan hayatta içmem ebe olsun hastanede ki doktor olsun aç karnına alacaksın dediler bende onlara uydum Günaydın bütün annelere adaylarına bol bereketli sağlıklı bir gün diliyorum günümüz hayırlı olsun insallahCnm merhaba bende decavit ve sante fort iciyorum. Ama eczacinin dedigi tok karina alinmali bu ilaclar. Ilac endiksiyonlarinda da boyle yazyor. Mesela ben decaviti gece yatmadan tok karnima aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?